Skip to content

Clarins Instant Light Lip Balm Perfector Rosewood

Aika jatkaa teemaviikkoa! Huulimeikeillä jatketaan, sillä niitä Garden Escape-kokoelmassa riitti. Nyt tutkitaan uutta Lip Balm Perfectoria, joka muistuttaa tuntumaltaan hiukan tuubimallisia Lip Perfectoreita, mutta eroaa niistä ainakin pakkauksella ja koostumukseltaan.

Aiemmat Lip Perfectorit kuuluivat (ja kuuluvat vieläkin) suosikkeihini, joten odotin tältä uutuudelta aika paljon. Tuubiversioiden Rosewood-sävy oli ehdoton lempparini, ja olinkin aika onnessani kun tajusin että olin saanut uutuusversiosta testiin juuri tuon lempisävyni. Ah, onnea. Aiempi Rosewood oli minulle TÄYDELLINEN my lips but better-sävy, joten kyllähän pitäisi olla vähintään yhtä hyvä!

esaf_clarins_rosewood_3

Instant Light Lip Balm Perfector on pakattu kapeaan, huulipunamaiseen hylsyyn. Lip Balm Perfectorin kuvaillaan olevan huulipuna, joka ikään kuin sulaa huulille. Huulille jää läpikuultava sävy ja kevyt kiilto. Lip Balm Perfectorin kerrotaan sisältävän huulia kosteuttavia ja hoitavia kasviuutteita.

esaf_clarins_rosewood_5

esaf_clarins_rosewood_6

Yksinkertainen ja linjakas pakkaus tuntui alkuun vieraalta, mutta siihen tottui nopeasti. Pienen totuttelun jälkeen solakka puikko alkoi kulkea joko neuletakin tai takin taskussa aika lailla koko ajan- kevyt, neutraali sävy kun menee melkein minkä meikin kanssa tahansa. Sävyä Lip Balm Perfectorissa on juuri sen verran että se näkyy ja peittää hiukan, mutta kuitenkin niin että kuultaa sievästi läpi. Kevyttä punaa on helppo lisätä siististi ilman peiliäkin. Hiukan skarpimpaa ilmettä kaipaava voi rajata huulet kevyesti neutraalilla huultenrajauskynällä.

esaf_clarins_rosewood_7

esaf_nudes_look_1

Kosteutusta lupaava huulipuna/rasvamikälie oli oikein tervetullut apu vähitellen parantumassa oleville huulilleni. Kun pahin kuivuus ja tuska oli selätetty eivätkä huuleni vaatineet enää HC-tason hoitoa ympärivuorokautisella tasolla, oli Rosewood-puikko ensisijainen valintani. Töihin sopivan laitettu, mutta tarpeeksi kevyt jotta meikki pysyi kevyenä ja raikkaana. Vaikka kosteutusta luvataankin, ei sitä kuitenkaan ole ihan samalla tavalla kuin esim. huuliöljyssä tai huulirasvassa. Ensisijaiseksi avuksi tästä ei kuiville huulille ole, mutta kosteuttavampi tämä kuitenkin on kuin perushuulipuna.

Parasta uudessa Lip Balm Perfectorissa on sen uusi, kätevä pakkaus ja Rosewoodin ihana sävy. Iso plussa tulee myös miellyttävästä tuntumasta huulilla, sekä yllättävän pitkäkestoisesta jäljestä! Kevyt puna pysyy huulilla useamman tunnin ilman minkäänlaista korjailutarvetta, ja työpäivän aikana sitä on pitänyt korjailla vain kerran tai pari. Läpikuultava sävy kuluu huulilta tasaisesti ja siististi, joten kulumista ei alkuun meinaa edes huomata.

esaf_rosewood_1

Lip Balm Perfector on tällä hetkellä saatavissa kuudessa eri sävyssä, joista sävy My pink mukautuu jokaisen huulilla oman PH-tason mukaan hiukan erisävyiseksi pinkiksi. My pink kaivelee tällä hetkellä mieltäni aika pahasti, ja se taisi päätyä ostoslistalleni. Plusmiinus 20e- hintataso ei päätä juuri huimaa, jotan My pink tulee varmasti kotiutettua lähitulevaisuudessa.

Clarinsin huulituotteet ovat olleet omalla kohdallani aika suuressa nosteessa viime aikoina. Olen löytänyt vanhojen aarteideni joukosta todellisia aarteita, ja kevään uutuustuotteet ovat yllättäneet todella positiivisesti. Lip Balm Perfectorin kanssa on hiukan sama ongelma kuin huuliöljyn kanssa- tykkään siitä ihan älyttömästi, mutten meinaa keksiä ylistyssanoja. Periaatteessa aika tuttu tuote, vähän kuin aiempi tuubiversio mutta uudessa muodossa. Tykkään. Haluan lisää. Ja Rosewood on sävynä TÄYDELLINEN.

Mitä pidätte uusista Lip Balm Perfectoreista? Pidittekö vanhoista tuubiversioista? Uusi puikkomalli tulee vanhan tuubiversion rinnalle, eli molemmat pysyvät valikoimissa!

Postauksen tuote saatu testiin blogin kautta.

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

17 Comments

 1. Ostin sellaisen vanhan mallisen tuubin että tälläisen uuden puikon. Sävy Red tuntui kesäiseltä, vähän mietin onko se liian lämmin mutta kun kerrosti vähän enemmän niin se tuntui ihan sopivalta 🙂 kivoja ovat! Eikä pahan hintaisia, 19,90 e.

  • Ooo, Red kiinnostaisi muakin kovasti! Kuulostaa kovin kivalta, ja pikagooglailun perusteella myös näyttää siltä. :B Ostoslistalle meni!

 2. Ihan olis taas meikäläisen värinen puna 🙂 <3 Nätti ja raikas meikki 🙂

  • Kiitos! <3 Mä vähän luulen että tää olisi sullekin aika nappi!

 3. Mulla on tämä myös ja heti, kun näin tän, aattelin, että tää on ihan sun väri. 🙂 Musta puikko on aina parempi kuin tuubi, joten uudistus oli tervetullut.

  • Puikko on kyllä paljon parempi kuin tuubi! Ja heh, tää Rosewood on kyllä niin mun sävy kuin vain olla voi. 😀 Voisin kyllä kuvitella että on sullakin aika ihana <3

 4. Kyllä, kyllä, kyllä, mä haluan tämän. Nay, mä haluan nämä kaikki. Clarins on kyllä ihmeellinen brändi, kun yleensä se ei mua houkuta juuri lainkaan, mutta sitten se lykkää myyntiin tällaisia herkkuja. Tuo tuubikiiltorasvahan on jopa tällaiselle kiillonvihaajalle ihan hg-tuote. Ja jos hintakin on noin snadi, täytyy mun palkkapäivän tullessa evaluoida asiaa vakavasti.

  • Clarins on aika velmu, ne tekee vaikka mitä ihania asioita mitä ei alkuun edes ole osannut ajatella tarvitsevansa! 😀 Tää kannattaa ottaa vakavaan harkintaan- mulla on jo aika otsa kurtussa-harkinnassa tästä vaikka miten monta sävyä. Se My pink-nyt ensimmäisenä koska HP-tasot ja jännää, mutta ne muutkin…

 5. Oi tää sopii sulle aika erittäin täydellisesti!

  • Kihkih, kiitos! <3

 6. Oo, tämä vaikuttaa mullekin täydelliseltä arkihuulimeikkijutulta! Pitää käydä tutkimassa!

 7. No siis mähän RAKASTAN niitä tuubimallisia, joten mun on pakko tykätä näistäkin! 😀 Haluan!!

  • KYLLÄ! 😀 Muistelinkin että oot niiden tuubien fani- sun on niiiiiiin kokeiltava näitä!

 8. Kyllä mä tykkään näistä, tuubimallinen ei ehkä mulle ois ollut se kätevin. Tykkään puikoista 🙂 Pitääkin kokeilla rajata Orangea oranssilla rajauskynällä hyyyvin iisisti, jos saisi vaikka vähän näyttävämmän lopputuloksen!

  • Joo, kannattaa ehdottomasti kokeilla rajauksen kanssa! Se skarppaa ilmettä aika runsaasti, tulee ihan eri näköistä jälkeä 🙂

 9. Oh, ihana ihana ihana! Rakastan noita vanhan mallisia versioita, itseltäni löytyy niitä kaksi. Tämä uutuus on ehdottomasti päästävä kokeilemaan ja tuo Rosewood-sävykin näyttäisi sopivalta.

  Btw. Jotenkin aivan ihan tuo tämän postauksen kuva susta! <3 Näytät rentoutuneelta ja onnelliselta!

  • Kannattaa ehdottomasti käydä sörkkimässä näitä kaupassa, jo ensituntumalla saa tosi hyvän käsityksen siitä miltä nää tuntuu ja sopisko itselle! Rosewood on aika täydellinen sävy, mä haluan uskoa että se sopii ihan kaikille 😀

   Kiitos <3 Rentoutunut ja onnellinen kyllä olinkin! 😀

Vastaa