Skip to content

Clarins Gloss Prodige Coral Tulip

Kevään Opulescence- kokoelma kasvatti Gloss Prodige- tuoteperhettä kahdella sävyllä, kirkkaalla Crystalilla ja pehmeän korallisella Coral Tulipilla. Näistä kahdesta sain testattavakseni Coral Tulipin.

Gloss Prodige-kiilloissa yhdistyy näyttävä kiilto, pitkäkestoisuus ja kauniit, näyttävät värit.  Pakkaus jatkaa perinteistä Clarins-linjaa-kultaisessa korkissa on lähes kaikista tuotteista löytyvä pieni lovi c-kirjaimella koristettuna. Applikaattori on lähes perinteisen mallinen, mutta litteä. Pidän tällaisista applikaattoreista kovasti- ne ovat jotenkin helppokäyttöisempiä kuin ihan perusapplikaattorit tai siveltimet, joita kiilloista välillä löytyy. 

Huulikiilto sisältää vadelmaöljyä, jonka luvataan kosteuttavan huulia, sekä lisäksi peptidejä, joiden luvataan tekevän huulista täyteläisemmän näköiset. Kiilto on geelimäistä ja tahmaamatonta, ja levittyy huulille vaivatta. Inhoan syvästi tahmeita huulikiiltoja, ja tämän geelimäinen koostumus olikin minulle todella mieleinen, sillä se ei tahmannut. Huulikiilto tuntuu miellyttävältä huulilla, ja sen olemassaolon unohtaa ajan kanssa.  

Gloss Prodige-huulikiilto kestää huulilla mielestäni hiukan paremmin kuin keskiverto huulikiilto, muttei yhtä hyvin kuin esimerkiksi huulilakka. Neljän tunnin kesto on kuitenkin itselleni enemmän kuin tarpeeksi!

Sävynä Coral Tulip on haaleahko, hyvin neutraali persikkaisen koralli. Sävy sopii mielestäni täydellisesti kalpealle iholleni- huulille tulee selvästi väriä, mutta jälki on silti todella luonnollinen.  Huulikiilto on varsin läpikuultavaa, ja peittävää jälkeä tällä saa vain kerrostamalla huulipunan päälle. Jokin tässä herkässä ja hempeässä sävyssä kuitenkin viehättää minua suuresti- parempaa arkisävyä saa hakea. Meikkiä on helppo korjailla ja lisäillä päivän mittaan, eikä rajauskynää ole pakko käyttää. Alla olevassa kuvassa on kevyt rajaus, ja se tekee meikistä hitusen siistimmän ja laitetumman. 

Coral Tulip on päätynyt kulkemaan mukana takkini taskussa, jotta se olisi aina mukana ja mahdollisimman helposti saatavilla. Viime päivien suosikkimeikkini onkin koostunut tästä, Opalescence-kasvopaletista ja muutamasta lämminsävyisestä luomiväristä- varsin neutraalilla linjalla on siis menty.

Hintaa Gloss Prodige-kiilloilla on noin 20€. Hinta on varsin tavallinen selektiivisille kiilloille, ja mielestäni vielä sieltä alhaisemmasta päästä- olen ostanut kalliimpiakin. 

Lopuksi vielä kuva Coral Tulipista osana meikkiä!
Ovatko Gloss Prodige- huulikiillot tuttuja? Käytättekö mieluummin huulikiiltoja vai huulipunia?


Tuote saatu testattavaksi maahantuojalta. 

Vastaa