Skip to content

Clarins Everlasting foundation

 Clarinsin Everlasting- meikkivoide on pitkäkestoinen, peittävä ja puolimattaisen pinnan jättävä meikkivoide. Sävyvalikoimasta löytyy kymmenen sävyä, joista vaalein on oikeasti vaalea ja lähes kalmollekkin sopiva. (Kaikkien sävyjen saatavuudesta en tiedä) Ihan kalpeimmille se saattaa olla hiukan tumma, mutta omalle vaalealle iholleni se on sopinut täydellisesti. Everlastingin luvataan sopivan kaikille ihotyypeille- omalle rasvoittuvalle iholleni se on ollut täydellinen. Hyvin kuivaihoiselle tämä ei välttämättä sovi, sillä mattainen lopputulos saattaa vain korostaa ihon kuivia kohtia. 

Everlasting tulee kauniissa, raskaassa lasipullossa. Pullossa on pumppumekanismi, joka on omaan makuuni juuri sopivan jäykkä- meikkivoiteen määrää on helppo säännöstellä sen ansiosta. Everlasting lupaa tasaista peittävyyttä ja kestoa jopa 15 tunnin verran. Meikkivoide on ohutta mutta silti hyvin peittävää, joten kevyelläkin kerroksella saa jo hyvin tasaisen ja kauniin meikkipohjan.  Itselläni on ollut käytössä vaalein sävy 103 Ivory, joka on ollut sekä talvi-että kesäiholleni juuri sopiva (en juuri rusketu, joten erilliselle kesämeikkivoiteelle ei ole ollut ikinä tarvetta). Hyvin tehokkaan peittävyyden ansiosta Everlasting on todella riittoisaa, ja jo pienellä määrällä peittää suuren osan kasvoista. Parhaaksi levitystavaksi olen todennut Kicksin BB-siveltimen tai beauty blender-meikkisienen. Siveltimellä tai meikkisienellä tuputtamalla meikkivoidetta tarvitsee hyvin vähän, ja jälki on helppo viimeistellä tasaiseksi. 


Ylhäällä häivyttämätön, iholle levitetty voide, alareunassa vaiheittain häivytetty

Everlasting levittyy parhaiten pohjustetun ihon päälle. Olen kiireessä levittänyt sen myös suoraan kosteusvoiteen päälle, ja sekin toimii, mutta kauniimpaa jälkeä olen saanut huolellisella pohjustuksella. Kestävyydessä ei ole ollut suurta eroa vaikka pohjustustuote olisi jäänyt puuttumaan-kiilto on vain tullut nopeammin meikkipohjan läpi. Tässä Everlasting on nimensä mukainen- meikkivoide todella kestää ja pysyy iholla PITKÄÄN. Everlasting on se meikkivoide, johon tartun kun kaipaan todella kestävää, luotettavaa ja silti luonnollisen pinnan jättävää meikkipohjaa. Reilusta peittävyydestä huolimatta Everlasting ei tee kasvoista maskimaisia- ellei meikkivoidetta yliannosta reilusti. 

Everlasting kuivuu iholla puolimattaiseksi, ja luulen että kuivaihoisemmalle jälki olisi riittävää ilman puuterointiakin. Itse olen kuitenkin lisännyt Everlastingin päälle aina kevyen puuterikerroksen-osittain tottumuksesta, osittain siksi että muuten kiilto pukkaisi liian nopeasti meikin läpi. 

Everlasting on hitaasti mutta varmasti noussut suosikkimeikkipohjieni joukkoon, ja on ehdottomasti yksi kestävimmistä kokeilemistani meikkivoiteista. Hintaa Everlastingilla on noin 40€, joka on mielestäni kohtuuhinta näin laadukkaasta meikkivoiteesta. Verrattuna moniin muihin selektiivisiin meikkivoiteisiin Everlastingia voisi väittää jopa edulliseksi. 

Lopuksi vielä kuva meikistä, jonka pohjana on ollut Everlasting, Instant smooth perfecting touch- pohjustaja ja Clarinsin Mineral loose powder (josta juttua illemmalla!). Muu meikki on tehty Clarinsin Opalescence-kevätkokoelman tuotteilla-niistä puhutaan myöhemmin viikolla!

Onko teillä kokemusta Everlasting-meikkivoiteesta, tai jostain muusta Clarinsin meikkipohjasta?

2 Comments

  1. Ei ole muista kokemusta kuin BB-voiteesta, joka on ihana. Harmi, että meikäläisen maitonaaman on oltava vaaleimpaankin sävyyn melko hyvin päivettynyt. Ehdoton tuote silti loppu kesästä. 😉

    • Se BB-voide kuulostaa siltä että voin sitten ihan suosiolla unohtaa sen, kun en kesälläkään oikein rusketu 😀 Harmi, olen kuullut siitä paljon hyvää!

Vastaa