Skip to content

Clarins Cream Blush Candy

Opalescence-kokoelman mukana lanseerattiin useampi uutuus, ja Cream blush on yksi niistä. Voidemaisesta poskipunasta löytyy neljä sävyä, Peach, Candy, Grenadine ja Rosewood. 

Cream blush on voidemainen, helposti levittyvä ja iholla puuterimaiseksi muuttuva poskipuna. Cream blushia voi käyttää myös huulilla kevyttä väriä tuomassa. Huulilla Cream blush jättää mattaisen jäljen, ja lisäkiiltoa kaivatessaan voi lisätä päälle hiukan huulikiiltoa. 

Poskipuna on pakattu Clarinsille tyypilliseen, yksinkertaisen kauniiseen kullansävyiseen rasiaan. Toisesta pitkästä kyljestä löytyy lovi c-kirjaimen kera. Itse rasia on hyvin sievä ja pieni, ja mahtuu hyvin kämmenelle. 


Poskipuna on kermaisen pehmeää, ja levittyy iholle kauniisti. Levitettäessä poskipuna muuttuu vähitellen puuterimaiseksi, ja jättää tasaisen, kauniin ja luonnollisen värin poskille. Poskipuna sisältää vahoja ruususta, mimosasta, jojobasta ja auringonkukasta, jotka ehkäisevät kosteuden poistumista iholta. 

Vaadin voidemaiselta poskipunalta paljon, erityisesti levittyvyyden ja käyttömukavuuden osalta. Puuterimainen poskipuna on aina helpompaa käyttää, ja voidemaisen version oltava selvästi parempi että jaksan käyttää sitä ja nähdä sen pienen ylimääräisen vaivan. Cream blush on varsin vaivatonta ja helppoa käyttää. Olen testaillut sen käyttämistä sekä ihan sormin että meikkivoidesiveltimellä, ja kummallakin tavalla olen saanut kaipaamani jäljen. Sormin levitettynä jälki on kuitenkin ollut enemmän omaa silmääni miellyttävää ja hiukan luonnollisemman näköistä. 

Candy on neljästä sävystä selvästi pinkein. Candy on sävynä varsin neutraali-ei selvästi kylmä eikä lämmin, ja sopiikin siksi varmasti todella monelle. Se on poskilla todella luonnollisen näköinen, ja tuo niille tervettä, kevyttä punaa. Voimakkaampaakin jälkeä toki saa niin halutessaan, mutta itse käytän voidemaisia poskipunia nimenomaan kevyttä hehkua tuomassa.


Cream blushia voi todella käyttää myös huulilla, mutta sitä en ole itse vielä kokeillut. Ajatus täysin yhteensopivista poskista ja huulista kuitenkin houkuttelee paljon, joten sitä on vielä lähipäivinä kokeiltava! 

Hintaa Cream blushilla on noin 29€, mikä on mielestäni käypä hinta poskipunalle. Cream blush on todella riittoisaa, ja kestää käytössä varmasti pitkään. Se, että tuotetta voi käyttää myös huulilla, on kiva pieni lisä, jonka luulisin tulevan varsin hyödylliseksi esimerkiksi matkustaessa. Pientä rasiaa on helppo kuljettaa mukana, ja korjailla meikkiä pitkin päivää arkenakin. 


Lopuksi vielä kuva, jossa Candy näkyy yksinään poskille levitettynä! Candysta otetut swatch- kuvat kun katosivat bittiavaruuteen pienen sähläyksen ansiosta… Lisään ne postaukseen kunhan saan uudet kuvattua! 

Mitä pidätte voidemaisista poskipunista? 


Tuote saatu blogin kautta testiin maahantuojalta.

4 Comments

  1. Tulipa tästä postauksesta mieleeni, että kävisköhän toi myös luomiväristä? Minua kovasti kiinnostaisi nähdä miltä se näyttää huulilla.

    • Oi, pitääpä kokeilla toimisiko tämä luomivärinä, hyvä idea! Yritän saada tästä kuvia huulilla mahdollisimman pian! ^^

  2. Ihanan pirteä meikki, näyttää tosi hyvältä!

Vastaa