Skip to content

Chestnut Cheers!

Pikaisena sunnuntaipäivityksenä eilisen meikki, sitten palaan löhösunnuntain viettoon! Aloitin eilen ”lähes käyttämättömät”-kasan purkamisen hyvin turvallisilla sävyillä Too Facedin Joy to the Girls-paletista. Olin aivan liekeissä Joy to the Girls-paletista alkutalvesta (niin liekeissä, että ostin sen myös arvontapalkinnoksi) mutta paletti jäi MACin Stroke of midnight- palettien jalkoihin hävettävän nopeasti. Martinan upean meikin ansiosta muistin kuitenkin omistavani kyseisen aarteen, ja kaivoinkin sen heti tilaisuuden tullen esiin! 

Aloitin uudelleentutustumisen hyvin turvallisilla sävyillä, ja päädyin käyttämään paletin 15:sta sävystä vain kolmea- ja nekin olivat neutraaleita. Oh wel… Sisänurkkaan ja kulmaluulle pääsi Snow angel, koko luomelle Cheers! ja varjostukseksi Chestnut.

Neutraali Cheers! on kyllä ehdoton suosikkini koko paletin väreistä- ja mielestäni myös laadultaan paras. Minulla on ollut pieni asenneongelma Too Facedin paletteja kohtaan, ja olen antanut/myynyt pois kaikki tätä lukuunottamatta. Cheers! jaksaa muistuttaa minua siitä miten hyviä Too Facedin värit parhaimmillaan ovat. 

Halusin pitää koko meikin mahdollisimman neutraalina, joten käytin poskilla hyvin kevyesti Chanelin Ultra Rose-poskipunaa ja huulilla L’Orealin Caresse lip stainia sävyssä Lolita. LolitaKIN löytyi siivotessa kätköistäni-onneksi löytyi, sillä Lolita on tällä hetkellä kokoelmani ainoa vaalea ja neutraali huulilakka. Kaikki muut ovat reilusti räikeämpiä, joten tämä on loistava arkikäyttöön. 

Meikkipohjana oli rakas Biothermin Skin Best CC-voide ja Make Up Storen Dual Foundation sävyssä Helsinki. Helsinki ja Skin Best pelasivat pelottavan hyvin yhteen- saatoin löytää uuden suosikkikomboni. MAC-meikkipuuterini on ollut pitkään vähissä, ja raukasta on näkynyt enemmän pannua kuin tuotetta jo kuukausia. Luulenpa että Helsinki syrjäytti tämän lopuillaan olevan yksilön täysin. 

Tämä oli hyvä ja todella turvallinen aloitus syntikasan läpikäynnille- seuraavaksi yritän käyttää hiukan enemmän värejä!


Mitä pidätte tästä Joy to the Girls-kombosta?

6 Comments

  1. Mä oon käyttänyt samaa komboa samaisesta paletista ja se on kyllä oma suosikkini, vaikka paletissa onkin ihania värikkäitä sävyjä.

    • Oon ihan samaa mieltä! Jotenkin tää vaan on paras yhdistelmä, vaikka siitä niitä värejä löytyykin vaikka muille jakaa!

  2. Nätti meikki ja kiitos linkkauksesta 😉 Cheers on kyllä ihana ”yleissävy” 🙂

    • Kiitos, ja ei kestä! 😀

  3. Ihania kuvia sinusta! 🙂

Vastaa