Skip to content

Chanel Extreme Shine Nail Laquer top coat

Sain Beautifylta testattavaksi pientä arjen luksusta- Chanelin Extreme shine- päällyslakan. Lähdin testaamaan tätä varsin suurella innolla, sillä vannoutuneena Seche Viten käyttäjänä kokeilen varsin mielelläni muita päällyslakkoja nähdäkseni onko niistä sille vastusta. Verrokkina Chanelille käytin siis Seche Viteä ja China Glazen Patent leather top coatia.

Chanelin päällyslakka on mustassa, Chanelille tunnusomaisessa pullossa. Musta pullo on tyylikäs ja miellyttävä katsoa-miinuksena tosin se ettei lakan määrää näe. On siis hyvin vaikea tietää paljon pullossa on tavaraa jäljellä. 

Kuten Chanelin värilakoissa, korkista irtoaa päällysosa, ja alta paljastuu varsinainen korkki. Onneksi, sillä itse inhoan neliömallisilla korkeilla lakkausta- ne eivät millään pysy järkevästi kädessä. Raidoitetusta, pienestä ja pyöreästä korkista saa hyvin otteen. 


Lakan suti on ihan perussettiä- tavallinen, suhteellisen kapea ja ajaa asiansa. Sechen isompaan sutiin tottuneena tämä tuntui aluksi ihan naurettavan pieneltä, mutta vähitellen se mielikuva hävisi ja sutiin tottui. Lakka itsessään on juoksevaa, ohutta ja todella helposti levittyvää. Minkäänlaista paksuuntumista en ole havainnut, vaikka lakka on ollut käytössä reilusti yli kuukauden- Seche tuppaa välillä paksuuntumaan viimeistään siinä vaiheessa kun pullo on puolessa välissä. Koska lakka on ohutta, paakkuja ja kuplia ei pääse ilmestymään eikä ylipaksuja kerroksia tarvitse pelätä. Kuivumistasoltaan tämä on peruspäällyslakkaa nopeampi, mutta Secheä hitaampi. Extreme Shine on kuitenkin sen verran nopea kuivumaan että olen käyttänyt sitä ihan yksinäänkin kun valmista jälkeä ei ole tarvinnut tulla alle viidessä minuutissa. Kiiltävyydessä Extreme Shine pesee Sechen mennen tullen-lakan kuin lakan pinta jää tämän jäljiltä huippukiiltäväksi. Kiiltävyydessä Chanel on samalla tasolla Patent leatherin kanssa- tähän saakka Patent Leather on ollut luottokappaleeni kun olen kaivannut kunnollista kiiltoa päällyslakalta. 

Pienikin määrä lakkaa riittää peittämään kynnen varsin hyvin, ja runsaampia kerroksia olen käyttänyt vain rosoisempien glitterlakkojen kanssa. Extreme Shine ei muuta tai tummenna värilakan sävyä. 

Omilla kynsilläni Extreme Shine on pitänyt lakkauksen paikoillaan parhaimmillaan neljä päivää- sitten olen päätynyt itse poistamaan lakat. Kulumista on näkynyt vain hiukan kynsien kärjissä. Saman lopputuloksen olen tosin saanut myös Seche Vitellä ja Patent leatherilla- kynsilakat kun pysyvät kynsilläni muutenkin varsin hyvin. 

Hintatasoltaan Chanel Extreme Shine on verrokkejaan reilusti kalliimpi- 13ml pullo maksaa +20€, kun 14ml pullo Secheä maksaa +-15€ ja 14ml pullo Patent Leatheria n. 12€. Testaillessa olen kuitenkin todennut että Extreme Shine on kahta verrokkiaan riittoisempaa, ja tuntuu kuluvan hitaammin- ainakin näin mututuntumalta, sillä sitä kulumista ei mustasta pullosta näe. 

Suosittelisin Chanel Extreme Shinea pientä arjen luksusta kaipaavalle, nopeaa kuivumista ja runstasta kiiltoa arvostavalle lakkaajalle. Kauniin pullon voi hyvin jättää meikkipöydälle esille, ja riittoisuus korvaa hiukan korkeaa hintaa. Tulen varmasti turvautumaan tähän päällyslakkaan vielä pitkään, mutta Secheä tämä ei voittanut.

Lopuksi vielä viime aikojen kynsiä, joissa olen käyttänyt Extreme Shinea!

OPI Nein Nein Nein ok Fine!, OPI In true Stefani fashion ja Chanel Extreme shine

Femme Fatale Dream bough ja Chanel Extreme Shine

OPI My boyfriend scales walls, Zoya Mosheen ja Chanel Extreme Shine

Chanel Extreme Shine on saatu blogiin testattavaksi Beautify.fi:stä.

2 Comments

  1. Melkoinen kiilto, koska itse olen jotenkin aina ajatellut, että juuri Seche jättää sen huippukiiltävän pinnan. 🙂

    • Sechellä saa kyllä hyvinkin kiiltävän pinnan, mutta tällä saa vielä asteen kiiltävämpää jälkeä!

Vastaa