Skip to content

Cast my spell – MAC Maleficent look

”A forest of thorns shall be his tomb! Borne through the skies on a fog of doom! Now go with the curse, and serve me well! ’Round Stefan’s Castle, CAST MY SPELL!”

Kuka muistaa kyseisen loitsun alkuperäisestä Prinsessa Ruususesta? Rakastin kyseistä elokuvaa pienenä-rakastan edelleen! Uutta Maleficent-elokuvaa en ole valitettavasti vielä nähnyt (noloa tällaiselle fanille, tiedän) mutta olen imenyt itseeni elokuvan tunnelmaa trailereista, still-kuvista sekä sitten ihan juonispoilereista. (Käytännössä tiedän jo elokuvan juonen. Olen äärimmäisen huonoa leffaseuraa- olen kärsimätön, ja haluan tietää kaiken etukäteen. ) Vaikka Pahattaren alkuperäinen, vihreäviolettimusta design on sellaisenaan upea ja todellinen klassikko, olin todella innoissani kun uusi elokuva näytti tästä upeasta hahmosta toisen, pehmeämmän puolen. Näkemieni kuvien ja videopätkien perusteella pidän uudesta puvustuksesta ja maskista suunnattomasti. Se ei missään nimessä ole parempi kuin vanha, mutta se on silti kaunis ja kantajansa näköinen. 

Tuota pehmeää ja silti Pahatar-henkistä ilmettä lähdin tämän meikin kanssa tavoittelemaan. Halusin säilyttää ikonisen hahmon hengen, mutta tehdä meikistä silti omannäköiseni. Halusin myös tehdä meikistä arkeen sopivan ja käytettävän. Itselläni tämä menisi arkimeikistäkin, osalle taas juhlameikistä. 

Meikin teossa käytin luonnollisesti MACin Maleficent-palettia, ja sen ihan jokaista sävyä. 

Kultainen Goldmine pääsi sisänurkkaan. Goldmine on kevyesti levitettynä hiukan läpikuultavaa ja pigmenttiä ei meinaa heti tarttua, mutta sormella/ tiiviillä siveltimellä levitettynä Goldminesta saa ihan kiitettävästi väriä irti. Koko luomelle levitin Ground Brownin ja Concreten sekoitusta. Molemmat värit ovat kauniita yksinäänkin, mutta kevyesti sekoitettuna niistä tulee upea sävy. Kulmaluuta kohti käytin pelkästään Ground Brownia, että meikin reuna olisi lämmin. Varjostuksena oli luonnollisesti musta Carbon. Kulmaluulle laitoin kevyesti MACin Mylaria. 

Huulille pääsi MACin Riri Woo-huulikiilto. Missasin Riri Woo-punan molemmilla kerroilla viime vuonna, mutta kiillon sentään sain käsiini. Se oli unohtunut meikkipussini pohjalle, ja sen löytyminen aiheutti aikamoista riemua. Vaikkei kiilto ihan vastaa tuota ihastuttavaa mattapunaa, on sekin aika upea. Äärimmäisen voimakas pigmentti, levittyy kuin unelma ja tuntuu huulilla samettiselta. Pakko siitä on tykätä. 

Poskille pääsi Guerlainin Face&Eyes-paletin aurinkopuuterin lisäksi Essencen Destination Sao Paolo-poskipuna. Mitä pidätte toteutuksesta? Toivon hartaasti että värit toistuvat kuvissa oikein- blogger vääristi kuvien värejä huomattavasti kylmemmiksi. Vaihdoin tiedostomuodon png:ksi, katsotaan onko siitä apua. Googlen tekemän automaattisen kuvankorjauksen olen ottanut pois päältä aikaa sitten. Toivottavasti tuo värivääristysongelma korjaantuisi! Voisin tietenkin siirtää kuvani esim. Flickriin, mutta kun olen LAISKA. Laiska isolla L:llä. Tyydyn siis inisemään ja valittamaan. (Todellinen pahatar…)

Haluatteko nähdä vielä lisää Maleficent-meikkejä? Kaikki paletilla tekemäni kokeilut ovat olleet varsin tummia. Luulen että olisi korkea aika tehdä paletilla jokin kevyempi arkimeikki!


Silmät:

-UDEPP
-MAC Mylar
-MAC Concrete
-MAC Ground Brown
-MAC Goldmine

-MAC Carbon
-Urban Decay Glide On Eye pencil Perversion
-Too Faced Lashgasm mascara
-Zuii Organic Eyebrow Definer Coco saatu 
-Lumene brow wax

Kasvot:

-Max Factor Facefinity primer saatu
-Holika Holika Watery BB
-Make Up Store Dual Foundation Helsinki
-Essence Blush Destination Sao Paolo
-Guerlain Face & Eyes-paletti

Huulet:

-MAC Lipglass Riri Woo

12 Comments

 1. Ehdottomasti lisää! Todella upea. Odotinkin koska teet maleficent meikkejä heti kun näin tämän 🙂

  • Kiitos! 🙂 Näitä kyllä tulee vielä, noilla neljällä värillä saa yllättävän monipuolista jälkeä aikaiseksi!

 2. Upea, upea, just sellainen, mitä voisin harkita itselle! <3

  • Kiitos! <3 Oooo, voisin joskus tehdä sulle tälläisen :B

 3. Anonymous Anonymous

  Näyttävä meikki!

 4. Myy Myy

  Tää on mun lemppari tolla paleteilla tehdyistä!

  • Kiitos! Niin munkin! 😀

Vastaa