Skip to content

Candyshop-kosmetiikan karkkikauppa

Pääsin jokin aika sitten suureksi riemukseni käymään muutaman muun kauneusbloggaajan kanssa Candyshopin pikkujouluissa. Paikalla oli sekä tuttuja että uusia tuttavuuksia-ihania tyyppejä kaikki tyyni. 

Candyshop on monille varmasti tuttu laatukosmetiikkaa myyvänä verkkokauppana. Nyt Candyshopilla on myös pieni,suloinen liiketila Lönnrotinkadulla,jossa voi hipelöidä ihania tuotteita ihan paikan päällä! Liike todella on syötävän suloinen-pienestä tilasta on osattu tehdä lämmin ja kutsuva. Candyshopia pyörittää ystävällinen ja ihana Heidi. Heidi on Cosmopolitanin entinen kauneustoimittaja,joka siirtyi yrittäjäksi-meidän onneksemme,sillä muuten meillä ei olisi Candyshopia. Heidi on muuten myös huippuleipuri-tarjolla oli hänen leipomiaan piparkakkukuppikakkuja kanelituorejuustokuorrutteella,jotka olivat suussasulavia. (saatoin syödä monta) Niin nameja,että leivoin muutaman päivän kuluttua niitä samoja ihan itse. 

Pikkujoulujen tarkoituksena oli esitellä uutuuksia,tutkia tuotteita ja olla sosiaalinen.( Uutuuksien joukossa oli ihania joululahjasettejä mm. Pailta. Setit olivat sen verran ihania,että aloin harkita sellaisen hankkimista itselleni lahjaksi..)Myönnettäköön etten itse ollut ehkä parasta mahdollista seuraa-saatoin liimautua Butter Londonin standille,kätevästi kuppikakkujen viereen. Jos käteni siis eivät olleet täynnä kynsilakkoja,oli niissä herkkuja kulkemassa ääntä kohti. Ensi kerralla olen edustavampi,lupaan.

Valikoimissa oli muutama itselleni tuttu merkki (Pai,Burt’s Bees ja Butter London) sekä minulle vieraita merkkejä. Monesta olin kuullut,mutten ollut koskaan sen tarkemmin tutkinut. Rococon lakat tulevat Butter London-ihanuuksien tilalle. Butter Londoneita löytyy vielä Candyshopin verkkokaupasta alennetuin hinnoin,joten mikäli BL:n lakat miellyttävät,kannattaa iskeä apajille kun vielä ehtii. 
Kuvista puuttuu Dr.Bronnerin tuotteet-valitettavaa,sillä niistä kiinnostuin todella.Aikaisemmin kerroinkin jo että ostin Dr.Bronnerin palasaippuan tältä reissulta-se on IHANA! Muutama Pain tuote jäi houkuttelemaan,mutta minulta löytyy jo entuudestaan muutama Pai-ihanuus,ja haluan käyttää ne ensin alta pois. Jemma Kiddin tuotteet ovat myös poistumassa valikoimasta. Tilalle on tulossa Lipstick Queenin tuotteita,joista oli esillä muutama näyte. Lipstick Queenin aarteita jään odottamaan hartaasti-kyseisen merkin upeista huulipunista olen haaveillut pitkään,mutta aina lopulta jättänyt tilaamatta. 

Miellyttävän illan päätteeksi saimme mukaamme Rococo-kynsilakan. Tarjolla oli useampaa väriä,mutta pyysin Heidiä yllättämään minut-esittelen saamani lakan alkuviikosta! Dr.Bronnerin saippuan lisäksi päädyin täydentämään Butter London-kokoelmaani kahdella lakalla. Jemma Kiddit houkuttelivat kovasti,mutta päätin jättää enemmät meikkiostokset tällä kertaa väliin.

Suurkiitos Heidille ihanasta illasta (ja herkkukuppikakuista!) ja siitä,että ylipäätään sain tunkea mukaan! Kiitos myös kanssabloggaajille loistoseurasta!

Vastaa