Skip to content

Busted Tease

Vielä olisi luvassa neutraalia arkimeikkiä! Pohdin tämän julkaisematta jättämistä kun hyvin tämänkaltaisia meikkejä on vilahdellut blogissa viime aikoina liiankin kanssa, mutta päätin että menkööt vielä. Viikonloppuna on onneksi luvassa edes jotain värikkäämpää! Olen kevään aikana muuttunut entistä aamu-unisemmaksi, ja sängystä vääntäytyminen on ollut aamuisin hyvin raskasta. Näin ollen joka aamu on ollut hiukan kiire, ja olen joutunut turvaamaan neutraaliin meikkiin. Nyt kun valoa alkaa olla jo aikaisin aamusta luulisin että tämä tulee muuttumaan ja pääsen palaamaan normaaliin meikkirytmiin ja hiukan värikkäämpiin sävyihin. Ehkä. Toivottavasti.

Eilisen meikissä käytin pitkästä aikaa Naked 2-palettia. Kolmosen saavuttua ykkönen ja kakkonen ovat jääneet hiukan unholaan, ja oli aikakin kaivaa edes toinen niistä esille. Päätin lähestyä palettia samalla tavalla kuin Naked 3:sta-käyttää jotain sellaisia sävyjä joita olen käyttänyt vähän jos ollenkaan. Tällä tavalla käyttöön valikoitui Tease ja Busted. Bootycall päätyi kevyesti kulmaluulle ja sisänurkkaan.

Terästin muuten hyvin neutraalia meikkiä MACin Bad girl RiRi-huulipunalla. Rusehtava punainen on periaatteessa neutraali sävy, mutta tämä tuo silti hiukan väriä meikkiin. Hiukan tummemmat huulet piristävät kummasti!


Koska aamulla oli kiire, menin meikkipohjan kohdalla sieltä missä aita on matalin ja käytin MACin meikkipuuteria ja Laveran rakkausposkipunaa. Helppoa ja nopeaa. 

Nyt nämä nudemeikit alkavat tympiä jo itseänikin- seuraavaan meikkiin on PAKKO saada jotain väriä! 

Mitä muuten pidätte Bad girl RiRin kaltaisista ysärisävytteisistä huulipunista- hot vai not?

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Naked 2 Busted
-Urban Decay Naked 2 Tease
-Urban Decay Naked 2 Bootycall
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora Volume&Curl-mascara
-IsaDora Inliner kajal blonde

Kasvot:

-IsaDora Undercover primer 
-MAC Studio Fix Powder Plus Foundation
-Lavera Mineraaliposkipuna Velvet Plum saatu

Huulet:

-MAC Bad girl RiRi

6 Comments

  1. Mulla käy päinvastoin, vaikka meillä on pimentävät verhot toi valo saa mut yliaktiiviseksi. Olen liian aikaisin valon taki hereillä ja olen sitten koko päivän vihainen kuin ampiainen. 😀

    Ihanasti sopii tuo puna sulle, min ikäisestä luulen, että tekis aika vanhan näköisen. 😀

  2. sulla on kauniit silmät, mutta aika paljon on nudemeikkiä esiintynyt viime aikoina.. Sun luomilla vähän värikkäämpikin toimii, ja niitä jään odottamaan 🙂

    • Kiitos! 🙂 Heh,itseäkin tympii tämä nudemeikin määrä. Huomenna on onneksi luvassa muutosta siihen!

  3. Molemmat olemme näköjään turvautuneet samaan meikkipuuteriin 🙂 Kiireisyys ja aamu-unisuuskin yhdistävät meitä. Vann

  4. ääh, karkasi! Vannon, etten lukenut tätä postausta ennen omani kirjoittamista 😀 Ps. kaunis meikki.

    • Kiitos! Hahaa, luulen että meillä on aika monta muutakin yhdistävää tekijää. 😀 Tuo MACin puuteri on kyllä ihan aarre!!

Vastaa