Skip to content

Burgundia ja persikkaa

Aloitetaan viikko jollain helpolla ja kevyellä, jooko? Meikkikuvilla nääs.

Oon istunut näiden(kin) kuvien päällä useamman kuukauden, ja nyt voisi olla vihdoin aika julkaista nää. Tein tän meikin aika pian Smashboxin ja YSL:n pressitilaisuuksien jälkeen, ja käytin tässä uusia juttuja molemmista noista!

esaf_lotd_burgundy_vibes_2 esaf_lotd_burgundy_vibes_3

Meikkipohja on taas kerran täysi mysteeri (nyt oon alkanut kirjoittaa juttuja ylös, mutta tässä vaiheessa en ollut vielä niin viisas) mutta silmämeikin ja huulten tuotteet tiedän ihan tasan tarkalleen. Koko silmämeikki on tehty Smashboxin Full Exposure- paletilla (saatu) ja kulmissa oon käyttänyt Make Up Storen isoa kulmapalettia!

esaf_lotd_burgundy_vibes_4

Huulilla on YSL:n Vernis a Levres Vinyl Cream sävyssä Burgundy Vibes (saatu), yksi tän syksyn ihanimmista huuliuutuuksista! Jokaiselle YSL:n tilaisuudessa olleelle kokeiltiin jotain näistä uusista sävyistä, ja YSL:n maailman ihanin meikkitaiteilija totesi aika välittömästi että tää on mun sävy ja mun on lähdettävä sen kanssa kotiin. Olin samaa mieltä, tää on ihana! Burgundy Vibes on tosi kaunis tälleen vahvasti levitettynä, mutta tää on ollut mitä ihanin arkisävy kun vahvin väri ja kiilto on painettu pois paperilla.

esaf_lotd_burgundy_vibes_7

Oon viime aikoinna tehnyt aika reilusti vahvempia silmämeikkejä, ja näiden kuvien katsominen oli jotenkin tosi virkistävää. On ollut kiva leikkiä taas kunnolla meikeillä, mutta luulen että palaan taas ainakin hetkeksi tällaiseen mun mittapuulla kevyempään settiin.

Ps: Pääsin tässä artikkelissa aika mahtiseuraan!

Millainen teidän arkimeikkirutiini on ollut viime aikoina?

6 Comments

 1. annaootmeikannut annaootmeikannut

  Oi tää on kaunis! Ihanat huulet!

  • ilona ilona

   Kiitos <3

  • ilona ilona

   Kiitos, ihana! <3

 2. Superkaunis huulipunan sävy! <3

  Olin ihan fiiliksissä, kun bongasin tuon Iltalehden artikkelin- hyvä sinä! 🙂

  • ilona ilona

   Hih, eikö ookkin! Ja AA niin olin mäkin, se oli ihan superjännää!

Vastaa