Skip to content

Bumble and Bumblen pelastaja kuiville hiuksille

Onko Bumble&Bumble teille tuttu merkki? Törmäsin itse merkkiin ekaa kertaa jo muutama vuosi sitten Bunnyn videoita katsellessani, ja merkin nimi jäi mieleen sen hauskuuden takia! Muistan myös että Bunny kehui merkin tuotteita, joten niistä jäi vielä hyvä mielikuva. Merkki ja sen tuotteet jäivät siis mieleen, mutta kun niitä ei löytynyt mistään Suomeen toimittavasta verkkokaupasta unohdin koko asian ja jatkoin tyytyväisenä elämääni. No, sitten tuli eleven. Hihkuin riemusta kun tajusin että Bumble&Bumblea saa tutusta ja turvallisesta verkkokaupasta. Valikoimakin oli aika jees-kaikki tuotteet joiden hankkimista olin suunnitellut jo pidempään löytyivät eleveniltä.

Ennen kuin mennään tämän päivän tuotteeseen kerron pikaisesti vähän Bumble&Bumblesta. B&B on New Yorkissa perustettu merkki, joka sai alkunsa kampaamosta. Ensin syntyi kampaamo ja sen menestystarina, ja kampaamon suosion kasvaessa syntyi tuotemerkki. Bumble&Bumblen kampaajat olivat käyttäneet pitkään muiden merkkien tuotteita, mutta halusivat parempaa=Bumble&Bumblen tuotteet saivat alkunsa!

Merkillä on monta tunnettua ja pidettyä tuotelinjaa, mutta mua kiinnosti erityisesti Hairdresser’s invisible oil -sarja. Hairdresser’s invisible oil -sarjan tuotteet on kehitetty erityisesti kuiville ja kosteutusta kaipaaville hiuksille. Sarjasta löytyy shampoon ja hoitoaineen lisäksi myös öljy, primer ja vastikään jenkeissä julkaistut naamio ja viimeistelysuihke!

ESAF_BUMBLE_BUMBLE_INVISIBLE_OIL_1

Sain eleveniltä kokeiluun tämän tuotesarjan primerin, ja olen käytellyt sitä nyt aika ahkerasti koko kesän ja alkusyksyn ajan. Omani on pienempi versio tuotteesta, ja se on kestänyt ahkerassa käytössä useamman kuukauden ajan! Riittoisa tuote, siis.

ESAF_BUMBLE_BUMBLE_INVISIBLE_OIL_2

Hairdresser’s invisible oil primer on kosteuttava suihke, jossa on lisäksi lämpö-ja UV-suoja. Suihkeen luvatan pehmentävän hiuksia, helpottavan harjaamista ja selvittävän takkuja, helpottavan muotoilua ja ehkäisevän hiusten katkeilua lämpö-ja UV-suojan lisäksi. Suihketta voi käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin, ja olen suihkinut sitä hiuksiini ihan jokaisen pesun jälkeen. Jos olen alkanut kihartelemaan hiuksiani vasta seuraavana päivänä, olen suihkauttanut tätä uudemman kerran hiuksiin ennen lämpölaitteiden käyttöä.

ESAF_BUMBLE_BUMBLE_INVISIBLE_OIL_3

Huomasin primerin tehon erityisesti kesällä, kun hiukseni olivat vielä pitkät ja latvat olivat aivan järkyttävän huonossa kunnossa. Tämä sai kuivat ja karheat latvat tuntumaan pehmoisemmilta ja terveemmiltä, ja mitä pidempään tätä käytin sen paremmalta ne tuntuivat. Nyt hiukseni ovat paremmassa kunnossa, mutta kaipaavat edelleen kosteutta tehokkaan vaalennuksen jälkeen. Kosteutan hiuksiani kyllä naamioilla, öljyillä ja muilla hoitotuotteilla, mutta tää primer on edelleen hyvä lisä hoitorutiiniini. Tässä on tosi ihana hedelmäinen tuoksu, joka jää hiuksiin tosi kevyesti!

Hairdresser’s invisible oil primerista tuli aika nopsaan mun Holy Grail -tuote. Aion ostaa uuden putelin tilalle hyvissä ajoin ennen kuin tämä loppuu, etten joudu olemaan ilman! Musta on tullut lämpösuojien kanssa aika kamala niuho, ja pidän siitä että jo hoitotuotteessa on jonkinlainen suoja.  Tää on osaltaan vaan lisännyt tota niuhoutta! 😀

Mulla on seuraavana hankintalistalla Hairdresser’s invisible oil -sarjasta ainakin öljy, shampoo ja hoitoaine. Öljy kiinnostaa tällä hetkellä eniten koska oon huomannut että mun hiukset imee nykyään aika suurenkin määrän öljyä näyttämättä rasvaisilta=öljyä kuluu aika paljon. Pakko kyllä myöntää että mua houkuttelee myös ajatus siitä että kaikki tän sarjan tuotteet tuoksuisi samalta kuin tää primer!

Ootteko kokeilleet jotain Bumble&Bumblen tuotteita? Kuulisin mielelläni tuotesuosituksia!

Postauksen tuote saatu blogin kautta.

2 Comments

  1. SΔRΔGΔLΔXY SΔRΔGΔLΔXY

    Ekaa kertaa kuulen tästä merkistä ja kuulostaa tosi hyvälle! ♡

    • ilona ilona

      Sitä se on! ^^ Pääsin kokeilemaan näiltä paria muutakin juttua, ja oon kyllä tykänny ihan tosi paljon!

Vastaa