Skip to content

Blossom dandy world tour

En edes muista milloin olisin viimeksi julkaissut kuvia kynsistäni! Aikaa siitä kyllä on, sen muistan. Mutta NYT! Tässä niitä olisi! Kynteni (ja käteni muutenkin) ovat olleet koko kevään ajan aika kovilla stressin takia. Itse kynnet ovat olleet ihan siedettävässä kunnossa, mutta olen pitänyt ne käytännön syistä mahdollisimman lyhyinä. Kynsinauhat ovat kärsineet ja kuivuneet, ja kädet ovat muutenkin olleet aivan korppuna ja ihottumassa. Nyt tilanne on onneksi jo niin hyvä että saan käsistäni kuvia! Kynsinauhat ovat vielä hiukan kärsineet ja kuivat, mutta voiton puolella ollaan. Näiden kuvien julkaisu on itselleni virstanpylväs- jotain on saavutettu ja selätetty.

esaf_NOTD_blossom_dandy_world_tour_1

Olen kyllä lakkaillut kynsiäni koko kevään ajan, mutta kynsiraukat eivät ole olleet esiteltävässä kunnossa. Nyt ne ovat edes jotenkin salonkikelpoiset, joten aloitetaanpa! Pohjaksi pääsi Essien kevätkokoelman Blossom dandy. Mieheni suoritti pohjavärin valinnan, sillä arvoin itse noin puolisen tuntia kevätkokoelman värien välillä. Kyllästyin lopulta, lykkäsin lakat miehelleni ja käskin hänen valita. Blossom dandy oli hänen mielestään raikkain ja kivoin, joten sillä mentiin.

Blossom dandy peitti siististi jo kahdella paksuhkolla kerroksella, ja levittyi kuin unelma. Olin kuitenkin tohelo, ja onnistuin iskemään useamman sormen Blossom dandyn korkkiin ennen päällyslakkaan pääsyä. Tästä todisteena kuvissakin näkyvä vaaleansininen läikkä korkissa… Päätin pelastaa ruttuuntuneet lakkaukset glitterillä, joten kuorrutin kaikki kynnet OPIn Muppets world tourilla. MWT on muuten yksi suosikkiglittereistäni! Se on paljon sanottu, sillä glitterlakat ovat heikkouteni.

esaf_NOTD_blossom_dandy_world_tour_2

Koko komeuden päälle kerros Seche Viteä, ja avot. Yritän pitää nyt kiinni siitä että pidän kynnet kunnossa ja saan näin lakkauskuvia myös blogin puolelle! Olen myös keräillyt uutta merkkipostausta, joten sellainenkin on lähiaikoina luvassa… Mutta! Mitä sanotte? Lisää kynsijuttuja? Jee?

Blossom dandy saatu goodiebagista, goodiebag saatu blogin kautta.

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

6 Comments

  1. Oo! Ihan supersöpö yhdistelmä lakkoja! Hyvä hyvä hyvä (:

  2. Noora Noora

    Joo, JEE!

    • Jeeee! ^^ Lisää tulee!

  3. MWT on yksi minunkin suosikeista, tulee mieleen sokerikuorrute 🙂

    • Hahaa, niinpä muuten tuleekin! 😀 Se on kyllä kovin, kovin nätti ^^

Vastaa