Skip to content

Blogi muuttaa!

Nyt on kuulkaa tärkeää ilmoitusluontoista asiaa. Purkkimafian taru portaalina päättyy elokuun lopulla (kurkatkaa Purkkiksen Facen tiedote), ja Eyeshadow and flame jatkaa itsenäisenä blogina uudessa osoitteessa ja uuden ulkoasun kanssa. 

Olen Annan suosiollisella avustuksella väkertänyt ikiomaa blogiani ikiomalla domainilla uuteen uskoon, enkä malta odottaa että pääsette tutustumaan siihen! Päivittelen sometilit ja mm. bloglovinin ajan tasalle elokuun loppupuolella, jotta blogin seuraaminen olisi teille mahdollisimman helppoa. Uusi osoite eyeshadowandflame.com kannattaa kuitenkin pistää nytheti talteen! Sivu on jo auki, mutta siellä ei näy vielä kuin muuttofiiliksiä puhiseva Ilona.

ESAF_MUUTTO_1

Jään kaipaamaan Purkkimafiaa sivustona, mutta onneksi kaikki rakkaat blogikollegat säilyvät mukana tavalla tai toisella. Siirto ihan omalle pohjalle tuntuu hirmuisen jännittävältä, ja olen siitä aivan älyttömän innoissani!

Toivottavasti te rakkaat lukijat seuraatte mukana uuteen ja uljaaseen osoitteeseen! Eyeshadow and flame siirtyy uuteen osoitteeseen 29.08.2016 alkaen, tervetuloa mukaan!

Ps. Blogi päivittyy nykyisessä osoitteessa ihan normaalisti muuttoon saakka!

4 Comments

  1. Perässä tullaan! <3

Vastaa