Skip to content

Beetle- Sleek Acid-kokeilu

Eilen vilauttelinkin jo tekemääni meikkikokeilua. En ole itse siihen kovin tyytyväinen-meni vähän sinne päin-mutta ajattelin kuitenkin julkaista kuvat. 

Ajatus lähti koppakuoriaisesta. Lähdin innoissani toteuttamaan ideaa,ja mitä pidemmälle pääsin sen enemmän lannistuin. Tajusin että olisin voinut ottaa käyttöön indiemeikit,sillä Sleekit eivät tuntuneet toimivan. Parhaiten olisin onnistunut Inglotin pearl-sävyillä,mutta sopivia sävyjä ei ollut käsillä. Seliseli. 

Koska olin jo päättänyt että meikki oli mennyt pieleen,totesin etten menettäisi mitään mikäli laittaisin vielä sen päälle Pixie Epoxya tuomaan nahkamaista kiiltoa. 

Omasta mielestäni lopputulos parani hiukan. Värit näkyvät intensiivisempänä,ja kiiltävä pinta on normaalista poikkeavana mielenkiintoinen.


Meikki olisi voinut toimia ilman Pixie Epoxyakin,mikäli olisin jaksanut kerrostaa värejä tarpeeksi ja tehdä lopputuloksesta tummemman ja pigmenttisemmän. 

Mitä mieltä olette,teenkö tästä uusinnan? Minua tämä hiukan kesken jäänyt ja epäonnistunut versio vaivaa,ja haluaisin uusintayrityksen!

Silmät:

-UDEPP
-Sleek Acid
-Soap&Glory Archery
-Lumene brow wax
-Sensai 38 mascara
-Fyrinnae Pixie Epoxy

6 Comments

  1. Tosi hauska look, tuo mieleen jonkun villin muotinäytösmeikin! Ehkä vähän tummemmat sävyt olisivat voineet tuoda lisää intensiivisyyttä, mutta nykyisellään sävyihin tulee tosi kiva vesivärifiilis, kun ne näyttävät hiukan haaleilta, mattapintaisilta ja liukuvat nätisti toisiinsa 🙂

    • Hih,kiitos! Pakko mun on uusia tää tummempana 😀

  2. Nyt kuules onnistuit ensimmäisen kerran tekemään sellaisen meikin josta en tykkää. Jotenkin tuo hyvin kuvaava ilmaisusi ”nahkainen” inhottaa minua jollain erittäin perustavanlaatuisella tavalla. Yngghhh!

    Aivan varmasti onnistut tekemään kauniisti (vihreätä, sinistä, turkoosia, purppuraa ja mustaa) hohtavankin koppakuoriaisen, jätetään se nahkaisuus kuitenkin pois, joooko 😉 !

    • Hahaa,saavutus tuo inhottavakin. Seuraavasta jätän nahkaefektin pois! :D:D

  3. Musta tää on kyllä oikeastaan aika huikea! Tästä ehdottomasti uusinta, potentiaalia ainakin on!

Vastaa