Skip to content

Beautylish Lucky Bag 2017

Se on vihdoin täällä!! Beautylishin vuoden 2017 Lucky Bag, siis. Missasin viime vuoden version ihan kokonaan, ja päätin jo viime vuonna että tää versio tulee niin olemaan mun. Beautylishin Lucky Bagit on siis kaikki erilaisia, jokainen saa vähän eri jutut! Ideana on se että setti maksaa 75 dollaria (huom. Suomeen tilattaessa päälle tulee postarit 20$ ja tuurilla vielä tullit päälle), ja Lucky Bagissa (eli siis laatikossa) on reilusti yli tuon 75 dollarin edestä tuotteita. Tarjolla oli myös 300 dollaria maksanut versio, jossa on ollut  mukana. mm. Natasha Denonan jättipaletteja, mutta tuo versio taisi olla vain jenkeille, ja sellaisille jotka on shoppailleet Beautylishillä vuoden aikana yli tuhannen dollarin edestä. En ottanut tarkemmin selvää kun en kuitenkaan olisi sitä saanut.

Olin aika luottavainen yllätysboksin sisällön suhteen, sillä Lucky Bagit kootaan Beautylishillä myynnissä olevien merkkien tuotteista, ja Beautylishilla on myynnissä aika lailla pelkkää priimaa.

ESAF_BEAUTYLISH_LUCKYBAG_2017_4

Iso peukku tän vuoden paperille, se on ihan ekstrasöpö! Pöllöjä ja meikkejä!

ESAF_BEAUTYLISH_LUCKYBAG_2017_2

Ja tässä se on, mun Lucky Bagin sisältö! Oon todella, TODELLA tyytyväinen. Ainoastaan Z-paletti on vanha tuttu, ja sekin on tosi tervetullut lisä. Musta on kiva pitää yhtä tyhjää Z-palettia varalla, ja mun edellinen varaversio siirtyi mun siskolle. Nyt on taas uusi varakappale, joka pääsee todennäköisesti käyttöön viimeistään kun mun Colourpopin pressatut napit saapuvat!

ESAF_BEAUTYLISH_LUCKYBAG_2017_3

Oon kokeillut aiemmin It Cosmeticsilta vain meikkituotteita (ja nekin on olleet meikkivoiteita tai peitevoiteita) joten testaan innolla tätä voidetta. Oon kuullut tästä paljon hyvää, joten odotukset on korkealla. Confidence in a cream sopii kaikille ihotyypeille, ja oon omalla kohdallani sitä mieltä että nyt olisi ihan hyvä aika aloittaa anti-age-tuotteiden käyttö. Jepjep.

ESAF_BEAUTYLISH_LUCKYBAG_2017_5

Se Z-paletti. Mun itse ostamat ja valitsemat paletit on olleet mustia (paitsi yksi glitterversio, se on hopeinen) joten tää on hauska väripilkku mun kokoelmaan! Tää pieni neliöversio on mun lemppari, vaikka se ei ehkä ole kaikkein käytännöllisin.

ESAF_BEAUTYLISH_LUCKYBAG_2017_6

Wayne Gossin siveltimiä on löytynyt aika monesta Lucky Bagistä tänä vuonna, ja odotin jännityksellä olisiko sellainen munkin versiossa. Oli! Sivellin nro 08 on ihan pikkiriikkinen, ja sopii mun mielestä täydellisesti rajauksiin sun muihin.

ESAF_BEAUTYLISH_LUCKYBAG_2017_7

Tästä seuraavasta olin tosi innoissani! Beccan tuotteet kiinnostaa mua ihan älyttömän paljon, ja tää Backlight Priming Filter on ollut mun ostoslistalla jo jonkin aikaa. Ja nyt se tuli tän mukana! Testasin tätä jo kädelle, ja tää tuntuu tosi miellyttävältä iholla. Tää hohtaa, mutta tosi kauniisti ja luonnollisesti! Ei tuu mitään diskopalloefektiä.

ESAF_BEAUTYLISH_LUCKYBAG_2017_8

TÄMÄ. Natasha Denonaa. NATASHA DENONAA. Natashan jättipaletti on mun meikkikokoelman ehdottomia aarteita, ja oon jo pidemmän aikaa halunnut kokeilla merkin muitakin tuotteita! Ja kah, kuin tilauksesta tän mukana tuli poskipunaduo. Ai että.

ESAF_BEAUTYLISH_LUCKYBAG_2017_9

Duon sävyt on tosi nättejä ja monipuolisia, ja toimivat varmasti tosi kauniisti myös toistensa kanssa sekoitettuina! Nää näkyy swatcheissa tosi huonosti, mutta näissä oli tosi kivasti pigmenttiä. Tuntuma oli sellainen että näitä pystyy todennäköisesti kerrostamaan tosi hyvin.

ESAF_BEAUTYLISH_LUCKYBAG_2017_10

Viimeisenä  Lucky Bagin yllättäjä, Makeup Atelierin luomiväripaletti. Tää oli mulle ihan vieras merkki! Olin vilkaissut näitä tuotteita ehkä muutaman kerran Beautylishin sivuilla, mutta siinä se. Tää oli todella miellyttävä yllätys!

ESAF_BEAUTYLISH_LUCKYBAG_2017_11

Paletissa on viisi luomivärinappia. Yksi on kullan ja vihreän sävyihin taittuva valkoinen, loput lämpimiä ruskeita. Yksikään sävyistä ei ole täysin matta, vaan kaikissa on hiukan hohdetta mukana.

ESAF_BEAUTYLISH_LUCKYBAG_2017_12

Swatchasin nää kuivalle iholle ilman primeria (niinku aina), ja vau. VAU. Jokainen luomiväri tuntuu tosi pehmeältä ja miellyttävältä, ja jälki on ihan mieletöntä! En olisi todennäköisesti ikinä tullut hankkineeksi tätä palettia, jos se ei olisi ollut mukana Lucky Bagissa. Onneksi, ONNEKSI se oli!

ESAF_BEAUTYLISH_LUCKYBAG_2017_13

Lucky Bag 2017 oli mun osalta ihan täysmenestys. Oon tyytyväinen kaikkiin saamiini tuotteisiin, ja voin varmuudella sanoa että tilaan tän taas ensi vuonna! Lucky Bagit tulee itse asiassa myyntiin aina hiukan joulun jälkeen, eli vuoden 2018 versiota kannattaa olla kärkkymässä joulupyhien jälkeen. Tykkään tästä Lucky Bagin ideasta tosi paljon, sillä vaikka tää maksaa enemmän kuin kuukausitilauksella toimivat boksit, on tässä myös huomattavasti enemmän tavaraa. Mulla ne kuukausittaiset versiot ei muutenkaan nykyään oikein toimi, kun sitä tavaraa on jo niin paljon. Tällaiset kerran vuodessa- yllärijutut on mulle henkilökohtaisesti toimivampia, varsinkin kun tiedän jo varmuudella että siinä boksissa on tuotteita varmasti mieluisilta merkeiltä!

Mari ja Laura tilasivat muuten myös omat Lucky Bagit, kannattaa käydä kärkkymässä molempien blogeista Bagien sisällöt! Kannattaa muutenki laittaa naiset seurantaan jos ne ei siellä jo ole, molemmat kuuluu mun ehdottomiin suosikkeihin.

Kiinnostaako Lucky Bag? Entä kiinnostaako joku näistä tuotteista ihan erityisen paljon?

19 Comments

 1. Niina Niina

  Hyvältä näyttää! 😀 Mä olen vahdannut kymmeniä Lucky Bag -unboxingeja… Ööh, juu, tunnustan 🙂 Mä en ollut edes kuullut koko konseptista ennen kuin bongasin sen Beautylishin sähköpostista ja jossain ihme mielentilassa päätin sijoittaa siihen. Sehän loppujen lopuksi kaikkineen maksoi tänne Suomeen saakka paljon enemmän kuin tuon 75, but what the heck.

  Tuosta isommasta XL-bagista on ollut ristiriitaista infoa videoissa. Mä löysin siitä maininnan ainoastaan yhdessä sähköpostissa, jossa sanottiin että se oli myyty loppuun minuuteissa. Hintaa ei siis ollut mainittu, mutta kaikilla katsomillani videoilla mainitaan 150 dollaria ja bagin arvoksi luvattiin vähintään 300. Ja se ristiriita on ollut se, että onko se ollut vain yli $1000 B:lta ostaneille vai kaikille mahdollinen lunastaa. Mä päättelin että käytännössä sitä on saaneet vain nuo $1000-kerholaiset, jos pitää paikkansa tuo B:n info minuuttien sisällä loppuunmyymisestä, koska $1000-tyypit ovat saaneet kahden tunnin etumatkan bageja ostamaan. Tämä oli myös mainittu mun saamassa sähköpostissa: ”Early Access opens tomorrow at 11am PST / 2pm EST. We’ll notify you by email… If you’ve spent $1000 or more on Beautylish, you can start shopping starting at 9am PST / 12pm EST. It’s a small way for us to say thank you for being a loyal customer.” Jos jotakuta tämä sattuisi kiinnostamaan 🙂

  En voi kertoa, mitä sain omassani. Vielä! Koska se odottaa automaatissa 😀

  • ilona ilona

   Joo, toi XL-bagien info on ollut tosi sekavaa! Mun viimeisin tieto on ollut että se olis ollut tolle 1000 dollaria käyttäneet-porukalle, mutta voin aivan hyvin olla väärässä. Mene ja tiedä. 😀 Kerro sitten mitä sun bagissa on! ? Ja joo, se lopullinen hinta veroineen ja postareineen oli kyllä way more, mutta kannatti mun mielestä silti.

   • Niina Niina

    Yep… Laatikko avattu! Sisältö seuraava: Jeffree Cosmetics velour liquid lipstick sävyssä Gemini, RCMA no color powder, It Cosmetics Superhero mascara (super black), Wayne Goss -sivellin 06, Natasha Denona blush duo (palette #17: 02 toutou, 13 fresh tan) sekä Charlotte Tilbury luxury palette (Dolce vita).

    Kyllä tuossa rahalle on vastinetta, sitä ei käy kiistäminen 🙂 Saas nähdä, ehkä jossain vaiheessa ynnäilen mikä noiden arvo laskennallisesti on, mutta se tässä ei ole pääasia. En ole sen tyyppinen immeinen, että hyppisin helposti ilosta, enkä tehnyt sitä nytkään 😀 Se olisi vaatinut jättipotin, eikä sitä ihan tässä päässyt tulemaan. Kiinnostavia tuotteita kylläkin!

    Nousiko näistä ensivaikutelmaltaan mikään ylitse muiden? Nooh, aika tasaista, mutta ainakin WG brush on hyvin mieleinen. Suuuperpehmeä, saas nähdä mitkä on tuollaisen siveltimen häivytysominaisuudet. Sitten taas JS liquid lipstick aiheutti ensin ajatuksen että mitähän mää tällä teen… Mulle ei noi nestemäiset huulipunat ole olleet oikein sopivia. Mutta ehkä tämä on jopa mukava huulilla? Beautylishissä oli mittava määrä arvosteluja ja suurelta osin hyvää sanottu. En ole swatchannut tätä, kun vielä arvailen otanko itselle kokeiluun vai en, mutta netin perusteella sävy vois olla passeli.

    ND:n blush duossa tummempi sävy taas hirvittää, vaalea korostussävy vaikuttaa hyvältä. Tämän swatchasin kädenselkään, kun ajattelin että tätä nyt varmaan alan itse testaamaan. Eli tykkään enempi tuosta sun saamasta kombosta, mutta ei sitä tiedä miltä tuo poskilla näyttää kun ei ole kokeillut.

    Mitäs muuta… Täytyy tutkia tarkemmin. RCMA:takaan en ole vielä avannut, mutta purkki on jättimäinen ja sopisi paremmin jonkun meikkitaiteilijan pakkiin kuin kuivaihoisen meikkipussiin, kun sitä puuteria kuluu vain vähän. Ja just ostin uuden puuterin (Rouge BR:n impalpable…). Tällaista on make up junkien elämä 😀 Ripsiväriin suhtaudun vähän niin, että voi jee, mulla on ripsareita jonossa… Avatako heti vai milloin? Ja jos tämä on tosi hyvä, sittenkö pitää alkaa tilata ripsivärikin ameriikoista asti 🙂

    Charlotte Tilburyn quad on periaatteessa kiinnostava myös, mutta mua vähän epäilyttää että onko liian hohtelevaista meikäläisen makuun. En ole swatchannut, mutta nettikuvat katsonut. Jos olisin saanut valita, olisin ottanut film star bronze and glown (puuteriversiona). Mutta sehän tässä ei ole ideana, this is a gamble 😀 Kymmenen palettia ja pari vuotta sitten olisin saattanut hiukan kiljahtaakin tälle paletille! Mutta olen paatunut ja monilla loistavilla paleteilla hemmoteltu… 😀

    Tilaanko ensi vuonna jos ehdin ajoissa? Se riippuu varmaan aika paljon siitä, yllättävätkö nämä tuotteet paremmuudellaan kun pääsen testaamaan. Ja totta puhuen sen hetkisestä mielentilasta 🙂

 2. annaootmeikannut annaootmeikannut

  JOO HUH HUH. Toi vaalea luomiväri ja Natashan poskipunaduo. Vähän kateus iski.

  • ilona ilona

   No jep!! Ne on MIELETTÖMIÄ. Natashan duo ei oo ollu käytössä niin ihana ku aattelin, mutta en luovuta vielä! 😀

 3. Iih iih apua kiitos kauheesti linkkauksesta (;_;) Pyörin varmaan lopun päivää onnesta, kun huomionosoitus tulee lemppari suomiblogaajalta!

  Makeup Atelier ei sano myöskään minulle mitään, mutta etäisesti muistan Waynen sen joskus maininneen? Swatcheista päätellen oikea helmi tuokin! Ja Natashan poskipuna näyttää tosi kauniilta, jaksaisiko tarkistaa mikä numero on kyseessä? Haluaisin kovasti tilata 1-2, mutta olen ymmärtänyt että osa highlighter väreistä on toistuvia. Tuo pinkki on oikein mieleeni! Olisin ollut itsekin tosi tyytyväinen tämän boksin kanssa, itselläni tuli vain yksi tuote mistä en niin välitä, sillä en käytä nestemäisiä huulipunia. En ole varma tilaanko bägiä ensi vuonna, sillä moni tuote tuntui toistuvan kumpanakin viime vuonna mm. saamani WG Brow trio, mutta ilmoittauduin kuitenkin mailing listille 😀

  • ilona ilona

   Hihihii, ilo on ihan kokonaan mun puolella! <3 <3 <3

   Tää duo on #14! Siitä löytyy sävyt 02 ja 09. Oon ehkä ihan hitusen pettynyt näiden poskipunien laatuun. Ne on jees, muttei samaa tasoa kuin Natashan luomivärit!

   Oon katsonut vähän samaa, nää bägin tuotteet vaikuttaa vähän toistavan itseään. Tilaan silti, koska siellä on ollut joka vuosi sellaisia juttuja jotka haluaisin kuitenkin 😀

 4. UUH, ihana sisältö!!! <3

  • ilona ilona

   No eikö!! Tää oli ihan huippuostos, kannatti! <3

 5. Kuullostaa erittäin mielenkiintoiselta ja ehdottomasti voisin itsekin tilata – veikkaan kyllä, että asia unohtuu täysin ensi jouluun mennessä 😀

  • ilona ilona

   Haha, onneksi tästä tulee Beautylishin sivuille ainakin jotain muistutuksia! 😀 Jos ei muuten niin mä ainakin kyllä postaan tästä muistutuksen joulukuussa :’D

 6. Vitsit miten upea tää sun setti oli!! 🙂 Natashan poskipunaduo näyttää huikeelta, samoin kuin tuo luomiväripaletti ja ahhhh BECCAN primeria oon halunnut kokeilla jo ikuisuuden. Tää oli ihan paras keksintö ja ensi vuonna ehdottomasti uudestaan! Ja hei kiitos kun jännitit mun seurana :DD

  • ilona ilona

   Tää on kyllä ihana!! Toi Natashan poskariduo on ollut vähän meh, ja se harmittaa. Luomiväripaletti on kuitenkin ihan mieletön, ja toi primer on ollut kanssa ihana!

   Ja hahaa, ei kestä, totta kai <3

 7. Siis apua mikä ihana paketti! Nyt oon kyllä todella katkera siitä että päätin jättää tuon tilaamatta!! Erityisesti juurikin tuo BECCAN backlight priming filter on ollut ihan älyttömän kauan mun ostoslistalla, uskon sen olevan juuri kaiken sen hypetyksen arvoinen! Itku pääsee kyllä noita luomivärejäkin katsoessa, siis mikä pigmentti!

  On kyllä ehdottomasti tartuttava seuraavan kerran tilaisuuteen , eihän nyt tommosta sisältöä voi missata!

  https://elinaeveliinaa.com

  • ilona ilona

   Suosittelen kyllä tarttumaan tilaisuuteen kun tää seuraavan kerran on tarjolla, tällainen yllätyspaketti oli tosi hauska!

   Toi Beccan primer on ollut mulla käytössä nyt jo jonkin aikaa, ja oon kyllä tykänny siitä ihan älyttömän paljon ^^

 8. Päivi Päivi

  Hirrrrveen oon kiinnostunu kyllä tuosta, pakko tilata ens kerralla ? Ylläripaketit on niin parhautta ?

  • ilona ilona

   Suosittelen!! Tää on mun mielestä ylläripakettien parhaimmistoa, sillä tässä tulee paljon uusia ja kivoja tuotteita. Iso osa vielä sellaisia joita ei Suomesta saa!

 9. Sanna Sanna

  Make up atelier Parisin vedenkestävä, nestemäinen meikkivoide on LOISTAVA! Ohut, luonnollinen, tarvittaessa myös erittäin peittävä, ja ennen kaikkea tuntuu kestävän lähes mitä vaan! Olen käyttänyt tätä meikkivoidetta lähes kaikille morsiamille, ja se ei ole pettänyt edes todella rasvoittuvalla iholla kesän kuumimpana hellepäivänä. Ohuen koostumuksen ansoista sopii yllättäen myös kuivalle iholle. 🙂 Saa myös pienissä ”pipetti” pulloissa, miten kätevää.

  • ilona ilona

   JES, ihana kuulla! Merkin muut tuotteet alkoi kiinnostamaan tän luomiväripaletin myötä ihan älyttömästi, joten pistän tän vinkin hyvään talteen! Kiitos! <3

Vastaa