Skip to content

Beautyblender, se yksi ja ainoa

HOX! Blogi siirtyy uuteen osoitteeseen eyeshadowandflame.com 29.08.2016 alkaen, tervetuloa mukaan!

Oon kokeillut useita erilaisia meikkisieniä. Oon tykännyt suurimmasta osasta niistä, osaan olen ollut todella tyytyväinen. Muutaman olen ostanut usempaan otteeseen uudelleen, se kertoo jo jotain. Totesin kuitenkin vähän aikaa sitten että alkuperäistä BeautyBlenderiä parempaa ei ole. Lähes yhtä hyviä on, muttei kuitenkaan mitään joka päihittäisi tän nimikkoversion.

ESAF_BEAUTYBLENDER_1

Oon kokeillut varmaan lähemmäs kymmentä erilaista meikkisientä. Niistä lemppariksi nousi Real Techniquesin oranssi meikkisieni, jonka ostin neljään otteeseen uudelleen. Suht edullinen hinta ja hyvin lähelle BeautyBlenderiä pääsevä koostumus oli plussaa, ja sieni oli pehmeä ja miellyttävä käyttää. Muutamat testaamistani sienistä olivat todella kovia, yh! Haluan että meikkisieni on kimmoisa mutta pehmeä, eivätkä jäykkyys ja kovuus ole toivottuja ominaisuuksia. Real Techniques oli lähes BB:n veroinen, mutta se hävisi BB:lle puhdistusvaiheessa. Jokainen mun RT-sieni alkoi murentua pesussa. Siis ihan normaalissa pesussa, samanlaisessa jonka jokainen mun meikkisienistä käy läpi. RT:t alkoi halkeilemaan ja murenemaan.

ESAF_BEAUTYBLENDER_3

BeautyBlender on pehmoinen. Se on kimmoisa ja joustava, ja se kestää käyttöä ja pesua. Olen käyttänyt jokaista BeautyBlenderiäni vähintään puoli vuotta. BB on pysynyt jokaisella kerralla hyvänä säännöllisellä pesulla, eikä satunnaisilla aukileikkauksilla ole löytynyt ällöyllätyksiä (hometta) sienen sisältä. BeautyBlender ei ole kertaakaan alkanut murentua käytössä pesun tai tai käytön takia.

ESAF_BEAUTYBLENDER_4

Mielestäni BeautyBlenderin ainoa huono puoli löytyy värikkäämmistä versioista. Esim. pinkki ja punainen sieni päästävät aika runsaasti väriä pesussa vielä pitkänkin ajan jälkeen. Se ei vaikuta meikin levittämiseen tai sienen käyttöön, mutta minua häiritsee se että tuotteesta lähtee väriä. Olen kyllä saanut tähän selityksen, mutten silti oikein sulata sitä. Onneksi tuon värinpäästön voi välttää aika yksinkertaisesti hankkimalla vain mustia tai valkoisia sieniä, niistä kun ei lähde lainkaan väriä.

ESAF_BEAUTYBLENDER_2

Ostin hetki sitten viimeisimpien hajonneiden sienien tilalle kaksi vitivalkoista BeautyBlenderiä. Toinen jää odottamaan vuoroaan, toinen on jo ahkerassa käytössä ja juuri niin hyvä kuin muistinkin sen olevan. BB:llä meikki levittyy tasaisesti, siististi ja vaivatta. Sieni tuntuu miellyttävältä kasvoilla-tervetullutta vaihtelua edelliseen meikkisieneen, joka oli niin kova kosteanakin että sen käyttö oli todella epämiellyttävää.

Käytän BB:tä märkänä meikkivoiteen ja peitevoiteen levitykseen ja kuivana puuterin levitykseen. En levitä puuteria BB:llä koko kasvoille, lähinnä vain silmien alle ja suun ja nenän ympärille. Tarkkuutta ja kestoa vaativiin kohtiin, siis! Vaikka levittäisin meikkivoiteen kasvoille siveltimellä, viimeistelen jäljen silti aina BB:llä. Moni sivellin saa meikkipohjan kasautumaan ihohuokosiini, BB tasoittaa nuo kasaantumat!

ESAF_BEAUTYBLENDER_5

BeautyBlender on mun käyttötarkoituksiin Kultakutria lainaten juuri sopiva. Ei liian kova, ei liian pehmeä, vaan juuri sopiva. Nyt kun olen palannut BB:n pariin en aio vaihtaa sitä mihinkään ihan lähiaikoina. BeautyBlender on meikkisienien hintavimmasta päästä, mutta maksan enemmän kuin mielelläni sen parikymppiä tästä laadusta kuin viisi euroa jostain jonka joudun kuitenkin uusimaan viikon kuluttua. Jos maksan nyt parikymppiä BB:stä tiedän että voin käyttää sitä vielä kuukausien kuluttuakin.

 Vannotteko tekin BeautyBlenderin nimeen, vai onko teillä joku muu lemppari?

2 Comments

  1. Nucoden Miracle Makeup Blender on ollu mulla samaan aikaan bb:n kans käytössä, enkä käytännössä oo huomannu mitään eroa. Toki bb saatavuus on helpompi, Miraclea myy kaiketi vaan jotkut kampaamot ja kauneushoitolat.

    • ilona ilona

      HMM toi on mulle ihan uus merkki, en oo kuullutkaan! Pistän muistiin, alkoi heti kiinnostamaan. For science.

Vastaa