Skip to content

Baby come home-skittlette

NorwayNailsilla oli jokin aika sitten jälleen kerran Flash sale, ja minä raukka menin ja ostin. Olin kuolaillut Foxy Pawsin Scissor sisters- lakkoja jo KAUAN, ja päädyin ostamaan niistä kaksi alen turvin. Ensimmäisenä käyttöön Skittletten muodossa pääsi sininen glitterpommi Baby come home.

Baby come homea tutkaillessani yhdistin siihen mielessäni välittömästi OPIn Hey babyn ja Did it on ’emin, ja nämä kolme yhdistyivät sitten skittletteksi. 

Baby come home olisi kerrostunut ihan yksinäänkin peittäväksi, mutta olin laiska ja laitoin alle kerroksen Color Clubin Evolutionia. Evolution on sävyltään Baby come homea vaaleampi, mutta se sulautui kauniisti BCH:n alle. 

Kaiken kaikkiaan Baby come home on omaan silmääni ihan vain täydellinen. Täydellinen. Se kimaltaa hurjasti, siinä on pinkkiä, neonkeltaista-ja vihreää glitteriä ja se peittää yksinään noin kolmella kerroksella (kuvassa Evolutionin päällä yksi paksu kerros). Se, että inspiraationa on toiminut ihana biisi on lisäksi iso plussa. Päätetöönkö postaus siihen biisiin? Joo, päätetään.

Nappaako Baby come home biisinä tai lakkana?


6 Comments

  1. Onpas herkullinen skittlette!

  2. Ihana lakkaus, namiiii 8)

    • Hehee, kiitos! 😀

Vastaa