Skip to content

Aztec orange chasing rainbows

 Kynsikuvia ei ole näkynyt blogissa hetkeen pienen epäonnisen kynsienlyhennyksen takia. Lyhensin hiukan liikaa, ja vaikka lakkailinkin töpökynsiäni, ei niiden kuvaaminen oikein innostanut. Nyt kynnet ovat kuitenkin kasvaneet siedettävään mittaan, ja jaksoin innostua niiden lakkauksestakin. 

Ostin China Glazen Aztec Orange- lakan Consult Ladyn blogi-illasta, ja olen siitä asti halunnut päästä käyttämään sitä. Punaisen oranssi, kaunis cremelakka jäi kuitenkin monen muun uutuuden jalkoihin, ja joutui odottelemaan käyttöönottoa varsin pitkään. Nyt se kuitenkin innosti, ja meinasin lakata kynnet pelkästään sillä.

Pelkällä Aztec Orangella lakatut kynnet olivat kauniit, mutta halusin silti jotain pientä lisää niihin. OPIn Chasing Rainbows oli odotellut käyttöönottoa vielä pidempään, ja päädyinkin lisäämään kerroksen sitä sen enempää ajattelematta. 


Lopputulos oli ihan kiva. Ei mikään lemppari, muttei myöskään ihan täysi fiasko. Luulen silti että Aztec Orange olisi toiminut paremmin yksin, ja Chasing Rainbows olisi voinut toimia paremmin jonkin muun lakan kanssa. Ihania silti molemmat- Aztec Orange peitti hyvin kahdella kerroksella, ja Chasing Rainbows oli yllättävän peittävä yhdellä kerroksella. Kolmella saisi luultavasti täyden peittävyyden!

Mitä pidätte tästä yhdistelmästä- jei vai nei?

4 Comments

  1. Ihana! Mullahan oli lievä himo tätä kohtaan tuossa aikaisemmin, ei se ainakaan vähentynyt ja yhdistelmä on tosi jees!

    • Hehee, kiitos! 😀 Mä himoitsin tuota Chasing rainbowsia jonkin aikaa, ja totesin sitten että pakko se on saada- missasin sen alkuperäisen Rainbow connectionin niin tää oli pakko saada korvikkeeksi.

  2. Oon harkinnut ton Chasing Rainbowsin hankkimista koska multa puuttuu Rainbow Connection, mutta epäröin koska CR näyttää vähän turhankin tiheältä… Onko sulla Rainbow Connection, onkse yhtä tiheä?

    • Mulla ei ole Rainbow connectionia- siksi oikeastaan hankinkin tän! 😀 Tää oli niin paljon helpommin saatavilla että ostin mieluummin tämän. 😀

Vastaa