Skip to content

Au naturel

Au naturel, tai ainakin melkein. Tällä lookilla on menty melkein koko viikko, allaoleva kuva sattuu olemaan torstailta. Kevyt meikki on tuntunut jotenkin todella omalta, ja sitä on ollut yllättävän kiva varioida pienillä muutoksilla. 
IMG_1008_
Kuvassa meikkipohjana on ollut MACin Pro Longwear-meikkivoide, poskipunana taisi olla MACin Warm soul ja huulilla yksi uusista Dr Rescue Babylipseistä. Ripsissä oli muuten MACin Extended play lash, jonka ostin samaan syssyyn Pro Longwear-meikkivoiteen kanssa! Tykkään kovasti. Luonnollista mutta näkyvää jälkeä, oikein kiva. 

Tällä nassulla mennään todennäköisesti tänäänkin. Juhlitaan itsenäisyyspäivää turvallisesti perheen kesken, eikä tarvetta supermeikeille ole. Näin on hyvä, ja se on oikein kiva. Postauksen kuva on muuten yksi viimeaikojen suosikkiselfieistäni! Päätyi ihan profiilikuvaksi asti. 

Miten te aiotte viettää itsenäisyyspäivää?

4 Comments

  1. Toi on niin ihana kuva, tykkään varsinkin siitä valovasta mikä siinä on! <3 Meillä on mies töissä ja mä vietän laatuaikaa itsenäisyyspäivänä itsekseni. 😉

    • Kiitos, ihana <3 Tykkään siitä kyllä itsekin aika paljon, jotenkin kovin minämäinen ^^

      Mulla meni kanssa itsenäisyyspäivä ihan omassa ylhäisessä seurassani 😀 Kävin kyllä sukuloimassa, mutta ilta oli Ilona-aikaa. Kannatti!

  2. Ooh, nyt on hyvä nomakeup makeup. Joo, senkin söpis!

    • Kiitos, söpis! <3

Vastaa