Skip to content

Astetta parempi postipäivä

Eilinen oli poikkeuksellisen hyvä postipäivä. Nämä kuvat vilahtivat Instagramissa jo eilen, mutta pistetään ne nyt vielä tännekin!

 Olin tilannut tammikuun puolella aarteita Geek Chic Cosmeticsilta, Shiro Cosmeticsilta ja Girly Bitsiltä- ja ne kaikki tulivat tänään. Girly Bitsin tilaus oli lähtenyt vasta viime perjantaina Kanadasta, ja sekin tuli tänään! 

Geek Chic Cosmeticsilta olin tilannut uusimman The game is on-kokoelman, joka perustuu BBC:n Sherlock-sarjaan. Sherlock on niitä harvoja sarjoja joita jaksan seurata (ja Benedict on ihana) joten tämä oli enemmänkin fanituoteostos… Itse luomivärit ovat UPEITA, ja ensisilmäykseltä onkin vaikea sanoa suosikkia. Äärimmäisen onnistunut kokoelma.


Shiro Cosmetics taas julkaisi uuden kokoelman Derps-luomivärejä-värejä, jotka ovat olleet testieriä varsinaisten kokoelmien väreistä, jotka eivät sitten päässeet ihan virallisiin kokoelmiin saakka. Päädyin tilaamaan niitä viisi. Värit on nimetty julkaisuhetkellä lähestymässä olleen ystävänpäivän mukaisesti-pienellä huumoritvistillä. Tällä hetkellä I’ve done worse vaikuttaa omalta suosikiltani!

Girly Bitsiltä tilasin kolme hologrammilakkaa Fall season premiere-kokoelmasta. Shampanjansävyinen Giggity giggity goo ja kirkas vaaleanvihreä What the deuce? perustuvat Family Guy-sarjaan (yksi suosikeistani!) ja hiilenharmaa D!ck in a box taas perustuu Saturday night liven huippusketsiin. 

D!ck in a box Girly Bitsin vuoden 2013 myydyin väri, eikä syyttä- se on UPEA. Minulta löytyy useampi harmaa hololakka, muttei ainuttakaan ihan tällaista- ja ratkiriemukas nimi on vain plussaa.

Matkalla pitäisi vielä olla sisareltani lahjaksi saatu Sleekin Garden of Eden-paletti-sitä odotellessa tutkailen näitä aarteita.

Kiinnostuitteko jostain tietystä tässä näkyneestä ihanuudesta? Muutamaa Geek Chicin väriä kokeilinkin jo!

8 Comments

 1. Ah, nuo Sherlock -luomivärit! Tekisi niin mieli tilata. Harmi, että se LE boksi myi loppuun samantien. Se olisi ollut kätevä. En ole aiemmin tilannut Geek Chiciltä, joten eiköhän alkaisi olla aika… 😉

  • Olen vahvasti sitä mieltä että Sherlock on todella hyvä syy ensimmäisen tilauksen tekemiseen! 😀 Ne LE-boksit myytiin ihan järjettömässä vauhdissa-eka erä taisi mennä vartissa. Vähän kaivelee että se jäi saamatta!

 2. Kynsilakat on ihania! ( toki kaikki muutkin ostokset). Kynsilakkojen merkistä kyllä tulee nyt väistämättä BB Aslak mieleen, ei voi mitään 😀 anteeksi!

  • Piti googlata kun olin ihan pihalla että mikähän Aslak on kyseessä 😀 Mutta oikeassa olit! :DDD

 3. Oh noes!! Toi What the Deuce? olis ehkä pakko hankkia koska se olis niinku mun koirani nimikkolakka! 😀 Onneksi se on googlettelun perusteella myös ihanan värinen! 😉

  • Hahaa, sehän on selvästi ihan must have-hankinta sulle! 😀 Ja se väri on kyllä ihan mielettömän upea, mulla ei ole ainuttakaan lakkaa joka pääsisi edes lähelle sitä!

  • Voi rähmänkääpynä mitä ihania lakkoja tuolla Girly Bitsillä onkaan! Sorruin tilaamaan tuon vihreän ihanuuden kaveriksi kaksi muuta vihreää ihanuutta (mä en tajua miksi en voi vastustaa vihreitä lakkoja, siihen ei ollenkaan toimi se sama mikä kaikkiin muihin väreihin: mulla on jo sata tämän väristä lakkaa!), yhden minulle erittäin epätavanomaisen glitterpläjäyksen ja upean pinkin holon. Voi, siellä olisi kyllä ollut ties miten monta muutakin jotka olisin halunnut kotiuttaa, mutta mennään nyt alkuunsa näillä…

   Voi Ilona minkä teit! Toisaalta pakko kyllä kiittää, aivan ihanan ihania lakkoja! 😉 En siis ollut ollut tietoinen koko Girly Bitsistä aikaisemmin. Tai en ainakaan ollut kiinnittänyt siihen mitään huomiota aiemmin…

  • Mäkään en pysty IKINÄ vastustamaan vihreitä lakkoja, sorrun niihin AINA! Onnitteluni ja pahoitteluni ensimmäisestä Girly bits-kosketuksesta, en voi muuta kuin varoitella, niihin jää koukkuun. 😀

Vastaa