Skip to content

Astetta parempi postipäivä

Tämä viikko on hyvin raskas ja työntäyteinen,joten en voi sanoin kuvailla kuinka postin ja UPS:n tuomat aarteet sitä piristivät. 

Nars-tilaukseni sisälsi Blade Runner-duon ja Ride up to the Moon-paletin. 

Blade Runnerin päädyin tilaamaan Heidin postauksen innoittamana. Kuva ei tee ihanalle duolle oikeutta,se on päästävä kuvaamaan luonnonvalossa!


Ride up to the Moon taas kuului Narsin uutuuksiin,enkä voinut vastustaa sen ihanuutta. Sen sisältämät kuusi väriä ovat varsin turvallisia ja tuttuja,mutta silti todella käytännöllisiä ja monipuolisia. Ride up to the Moon on Limited edition-paletti,joten jos se kiinnostaa,ei kannata jäädä liian pitkäksi aikaa pohtimaan! 

Shiro Cosmeticsin Halloweenkokoelma tuli todella nopeasti-paketti oli lähtenyt tulemaan viime viikon lopussa,ja nyt jo oli täällä.En voi valittaa-kokoelma on ihana!

Tilasin siis koko Halloweenkokoelman-kuusi luomiväriä ja kaksi huulikiiltoa.Mukana oli kaksi luomivärinäytettä. Kokoelma vaikuttaa ihanalta,jopa täydelliseltä. Ainoa miinus tulee This is Halloween-kiillon TODELLA voimakkaasta tuoksusta ja mausta-voi hyvin olla etten pysty sen takia käyttämään koko kiiltoa. Väri kyllä on upea,joten katsotaan vielä…En muuten pääse yli siitä miten ihania nuo purkkien kuvat ovat! Tämä on kyllä mietitty ihan loppuun asti,kaikki yksityiskohdat ovat aivan viimeisen päälle!

Ehdin paneutua näihin ihanuuksiin kunnolla vasta ensi viikolla,mutta LOTD-postauksissa nämä alkavat varmasti näkyä jo lähipäivinä! 

Miltä päivän saaliit vaikuttavat? Olen näistä ihan onnessani!

6 Comments

  1. Voi vanu mitä ihanuuksia! Siis NMBC = paras!!! Ja Narsit näyttävät myös varsin mahtavilta. Äksönkuvia!

    • NMBC on ihan parhautta!! Äksönkuvia tulee asap-eli varmaan jo huomenna 😀

  2. Oi mulle on kanssa tulossa tuo NARSin kausipaletti! Kunpa mäkin saisin omani jo huomenna…

    • Pidän peukkuja sun puolesta! Toivotaan että säkin saat omasi asap!

  3. Heidi inspiroi meitä molempia. Itse päädyin kaivamaan jo olemassa olevia jemmoja ja tein Blade Runner-tyylisen meikin niillä. Tykkäsin, vaikka yhdistelmä onkin vähän sellainen pähkäiltävä 🙂

    • Mä totesin että mun kokoelmissa on juuri tuon duon kokoinen kolo,ja sain siitä syyn ostaa sen itselleni 😀 Sun versio oli kyllä kanssa sievä!

Vastaa