Skip to content

Arkistojen havinaa mysteerimeikin muodossa

Note to self- käy käsittelemättömät- kuvakansio läpi useammin. Nyt kävi niin että kansiota hiukan puolihuolimattomasti läpi selatessani eteen osui iso kasa meikkikuvia joita en ollut nähnyt sitten niiden ottamisen. Tutkin tarkemmin, ja sain todeta ettei kuva oltu koskaan käyty sen tarkemmin läpi, saati sitten julkaistu. Kivoja kuvia, kiva meikki, en käsitä. Kuvista näkyy niiden ikä jo ihan hiusten perusteella- otsis on siisti ja kaikkea. Ihan hävettää. Samalla selailusessiolla eteen osui kuvia huulimeikistä, joka sekin näytti ihan älyttömän kivalta-mutta kun ne on otettu kauan sitten, en muista mistä meikistä on kyse. Ihan järjettömän ahdistavaa, koska kyseinen huulimeikin sävy on UPEA. Haluan tietää mikä se on. Jos muisti ei nyt äkkiä virkisty, on viikonloppuna edessä huulimeikkisulkeiset…
IMG_9329
No mutta kuitenkin, katsotaanpa sitä meikkiä. Siitäkään en muista mitään. Veikkaisin että silmämeikissä on EHKÄ käytetty Idun Mineralsin ihanaa Lejongapp-palettia, mutten ole ihan satavarma. Kiva se silti on- juuri sopivan keskitumma harmaa. Oikein kiva työmeikki. 

Huulimeikistä muistan sentään jotain. Kiiltona oli Make Up Storen ihana Gritty, jonka sain merkin syksyn pr-tilaisuudesta. Gritty on vähän niin kuin arkiversio Atomicista- siinä on iiihan vähän sinistä shimmeriä, juuri sopivasti että se näkyy muttei kuitenkaan niin paljon että se pistäisi koko ajan silmään. Kertakaikkisen mainio!


IMG_9347
Nämä kuvat saivat kyllä kaipaamaan otsista kovasti takaisin. Ehdin jo kaivaa hiussakset esiin ja olin niiden kanssa hetken kylppärin peilin edessä, mutta hillitsin itseni. Opinnäytetyön kirjalliseen osaan keskittyneen koulupäivän jäljiltä olin sen verran tööt ettei jälki olisi ehkä ollut sitä ihan kauneinta mahdollista. Mielessä vilisi suoran otsiksen sijaan lähdeluettelot ja oikeanlaiset lähdemerkinnät, joten annoin suosiolla olla. Kampaajareissu selvästi kutsuu! 

En tehnyt uuden vuoden lupauksia, mutta voisin sen verran luvata että käyn kuviani hiukan ahkerammin läpi. Käsittelemättömät- kansioni sisältää mojovat +- 4000 RAW-kuvaa jotka vain odottavat käsittelyä ja julkaisua. Materiaalia siis riittää, kuvien joukossa kun on aika iso kasa erilaisia ihania tuotteita, osa vieläpä HG-kamaa. Raukkaparat vain odottavat esittelyä! 

Viikonloppuna on kuitenkin luvassa postausta tuoreammilla kuvilla, käydään nimittäin meikkipohjarutiiniani läpi. Melkein kuvasin siitä videon, mutta jänistin ihan loppumetreillä. En osaa käyttäytyä videoilla, en vain osaa. Kuvasin siis kuvat vähänniinkuin videotyyliin, mutta kuvina kuitenkin. Ihan siedettävää jälkeä silti! Ihan oikeasti! 

Mitä mieltä olette arkistomeikistä? Ja hei, otsatukka, joo vai ei?

Yksi Kommentti

Vastaa