Skip to content

Anna ja Ilona pelaa: Overwatch

Squeal for me. 

Taas on mun ja Annan pelimeikin aika! Tällä kertaa inspis löytyi mun viime aikojen lempparipelistä Overwatchista (jota tosin en oo ehtinyt pelaamaan niin paljon kuin haluaisin…). Löysin jostain Imgurin syövereistä genderbendatun kuvan Roadhogista ja Junkratista ja näytin sen Annalle ja totesin et mun TÄYTYY tehdä Roadhog-inspismeikki. Melkeinpä saman tien totesin että Annan täytyy tehdä Junkrat. Anna lähti onneksi mukaan vaikkei ole itse peliä pelannutkaan, joten tässä se olisi- mun Roadhogista inspiksen saanut meikki! Muistakaa käydä kurkkaamassa myös Annan Junkrat!

esaf_roadhog_1

Olin tosi pitkään sormi suussa tän kanssa. Tiesin että haluan tehdä Roadhogin, mutta mulla ei ollut aavistustakaan siitä mitä tekisin. En halunnut lähteä maalailemaan Hogin naamaria, joten päädyin nappaamaan meikin sävyt siitä ja tekemään jotain jännää niillä. Mietin hetken oranssin tai keltaisen lisäämistä meikkiin, mutta päätin pysyä naamarin väreissä.

esaf_roadhog_2

NYXin Liquid Suede sävyssä Stone Fox oli aika avainasemassa tän toteutuksessa, koska päädyin käyttämään sitä silmissä, kulmissa ja huulilla. Silmissä käytin lisäksi MACin Sex&Oysteria ja Dark Soul- pigmenttiä, Lorac Mega Pro:n mustia ja harmaita sävyjä, ColourPopin Feather-luomiväriä kaiken pohjana ja Maybellinen nestemäistä mattalineria (saatu). Pigmenttien ja luomivärien sekoitteluun käytin lisäksi Inglotin Duralinea! Roiskeet syntyivät Stone Foxin, Dark Soulin ja Duralinen sekoituksilla. Miksailin noita kolmea hiukan eri suhteissa ja töpöttelin sekoitusta silmämeikin päälle isolla siveltimellä. Tää oli tosi hauska tekniikka, tätä on pakko kokeilla uudelleen!

esaf_roadhog_3

Meikkipohjana toimi Lumenen seerumimeikkivoiteen (saatu) ja Illamasquan valkoisen meikkivoiteen sekoitus, ja poskilla oli LH Cosmeticsin UPEA Pinwheel. Pinwheel on ollut mun viime aikojen ehdoton suosikkiposkipuna muuten!

Tavallaan tykkään tästä meikistä ihan sikana (hehheh) ja tavallaan en. Meikistä tykkään, kuvista en. Harmitti etten saanut valonpuutteen takia tästä kuvia luonnonvalossa! Tää oli oikeestaan eka meikki jonka kuvasin ringlightilla mun uudessa meikkipaikassa, joten vähän meni harjoitteluksi koko kuvaaminen. Nyt oon jo parempi!

Mitä pidätte mun Roadhog- inspismeikistä? Ja HEI, ootteko pelannu Overwatchia? Mikä on teidän lempparihahmo? Mä pelaan Ponyo- nimellä, ja mun mielestä on ihan hulvatonta huitoa ympäriinsä Reinhardtina, Reaperina tai just Roadhogina kun hahmon päällä heiluu Ponyo- nimi. Jos siis pelaatte Overwatchia ja törmäätte tosi huonosti pelaavaan Ponyoon, It’s a-me!

 

12 Comments

 1. Ihana meikki! 🙂 Mä en ole pelannut Overwatchia, mutta katsoin yhtä turnausta niin oon vähän perillä, että mistä pelistä on kyse. 😀

  • ilona ilona

   Kiitos <3 Ja haha, se on jo paljon! 😀 Moni jolle oon siitä höpöttänyt ei oo tajunnut yyyyyhtään mistä on kyse. 😀

 2. Hauska ja erilainen meikki! Silti kuitenkin tosi nätti! (Peleistä en mitään tiedä kylläkään, mut meikeistä kyllä! :D)

  • ilona ilona

   Kiitos <3

 3. Vähänkö rakastan Overwatchia! Vaikka en ole ihan kamalasti pelannutkaan, oon ehkä lvl 45 vasta. D.VA on ehdottomasti lempparini, mut pelaan mielelläni Bastion, Tracer, Mercy.. eli pääasiassa söpöt tytöt ja robotti 😀 Roadhog on musta aina ollut creepy sen maskinsa kanssa, tässä meikissä on vähän samanlaista Halloween vibaa. Tosi onnistunut meikki ja näyttää mahtavalta harmaan tukan kanssa! <3

  Laura xx Laurantaina Beauty Blog

  • ilona ilona

   JESSSS!! Jotenkin arvasin että sä ymmärrät ja tiedät! 😀 Ja hei, oot kuitenkin JO lvl 45, mä oon öö maks 7 kun en oo ehtinyt pelaamaan kunnolla. 😀 Pelaat ihan eri hahmoja kuin minä! 😀 Mä pelaan Reiniä, Reaperia ja Hogia niinku tossa jo sanoin, mutta tykkään myös Hanzosta tosi paljon!

   Kiitos vielä <3

  • ilona ilona

   Kiitos! 🙂

 4. Tosi upea meikki! Ja en pelaa Overwatchia, mies pelaa eli tiedän about mistä kyse 😀

  • ilona ilona

   Kiitos! 😀 Ja hahaa, terveiset vaan miehelle!

 5. annaootmeikannut annaootmeikannut

  AH tää on kyllä edelleen niin mun kaikkien aikojen suosikki sulta!

  • ilona ilona

   ❤❤❤

Vastaa