Skip to content

Anna ja Ilona pelaa: Dragon Age

”We now have a dog and Alistair is still the dumbest one in the party. ”

ESAF_DA_APOSTATE_10

Mun ja Annan pelimeikkisarja jatkuu taas, wohooo! Tällä kertaa meikkien inspiksenä on toiminut mun ehdoton lempparipelisarja Dragon Age. Kun lähdettiin miettimään mistäs hahmoista tehtäisiin meikit, mä hihkuin innosta niin että totesin että voisin tehdä meikin kaikista hahmoista. KAIKISTA. Kaikista kolmesta pelistä ja niiden lisäosista. Anna valitsi ihanan ja fabulöösin Dorianin, meikki löytyy täältäEdellisen postauksen kommentteihin tuli kuitenkin ehdotus Morrigan -meikistä, ja siihen tartuin aika suurella riemulla. Morrigan on yksi mun suosikkihahmoista tästä pelisarjasta! Mielenkiintoinen ja erikoinen hahmo joka tuo kivaa vaihtelua muuten suhteellisen puhtoiseen porukkaan (okei puhtoiseen ja puhtoiseen, mutta jos verrokiksi otetaan esim Alistair nii kamoon). Tykkään, se on pointtini tässä! Morrigan on myös yksi niistä harvoista hahmoista joilla on ihan selkeästi meikkiä, joten inspis oli aika helppo ottaa naisen omasta meikistä. Meinasin ensin tehdä ihan suoran toisinnon DAO:n ja DAI:n meikkien yhdistelmästä, mutta päädyin tekemään tästä lopulta vähän omanlaisen. Ja aika reilusti tummemman.

ESAF_DA_APOSTATE_1

Lähdin silmämeikin osalta liikkeelle useammalla erilaisella violetilla, mutta päädyin lopulta tummentamaan meikkiä mustalla. Käytin violetteja sekä Tarten Tartelettesta että Tartelette in Bloomista. Tartelettesta nappasin myös mustan, jolla tummensin lopulta meikin. Morriganin meikissä ei varsinaisesti ollut mitään glitteriä, mutta mä halusin sitä! Lisäsin liikkuvalle luomelle kahta MACin pressattua pigmenttiä, Modern Majestya ja Enchantmentia. Myönnän että valitsin Enchantmentin koska Sandal.

ESAF_DA_APOSTATE_3

Meikkipohjana toimi Armani. Laitoin aika vahvat varjostukset, reilusti poskipunaa ja vielä aurinkopuuteriakin (koska Morriganillakin näytti olevan), mutta ne ei kyllä näy kuvissa. Silti! Huulimeikin kopioin aika suoraan DAI:n Morriganin meikistä. Siinä ylähuuli oli tosi tarkka ja skarppi, ja alahuuli haaleni reunaa kohti. Huulimeikki oli tosi helppo tehdä, pohjana toimi NYXin Copenhagen ja kiiltona Guerlainin La petite robe noire -huulikiilto.

ESAF_DA_APOSTATE_4

Koska mulla ei ole mustia hiuksia (eikä peruukkia) tai keltaisia silmiä (eikä piilareita) nakitin Miehen taas muokkailemaan yhden kuvan vähän Morriganmaisemmaksi. (ks ylin kuva!) Siitä tuli aika hauska! Ja intensiivinen :’D Morriganin silmämeikki jatkui jonkin verran nenänvartta pitkin, mutta mä taisin viedä sen vähän pidemmälle kuin olisi ollut tarvis. Kiva siitä tuli silti! Ei mikään perusarkimeikki, mutta tosi jees silti!

ESAF_DA_APOSTATE_7

Mulla on jo aika monta ideaa seuraavia vastaavia postauksia varten, mutta jos keksitte jotain kivoja hahmoja niin antaa tulla! Mulla on listalla useampi DA -hahmo, Mass Effectistä pari lisää, Witcheristä kanssa jaaa sit ehkä Souls -peleistä ja muista. Lista on pitkä kuin nälkävuosi, koska hyviä pelejä ja hyviä pelihahmoja on PALJON!

Mitä mieltä olette, onnistuiko Morrigan -meikki?

Silmät/Eyes: Urban Decay Eyeshadow primer potion Original, Tarte Tartelette, Tarte Tartelette in Bloom, MAC Modern Majesty ja Enchantment, Yves Rocher Waterproof eye pencil Black, Lumene True Mystic Mascara Waterproof saatu, Make Up Store 12 Shades of Brow, L’Oreal Brow Artist Sculpt Blonde saatu

Kasvot/Face: Armani Maestro Fusion Makeup, MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof, RCMA Loose poder, IT Cosmetics Celebration Foundation Illumination, NYX Ombre Blush Soft Flush, MAC Lightscapade, NYX Taupe Blush, Clarins Summer 2014 Bronzer Palette

Huulet/Lips: NYX Copenhagen saatu, Guerlain Gloss D’Enfer La petite robe noire

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

8 Comments

 1. Oi todellakin onnistui! Tästä tuli niiiin MORRIGAN!

  • Hihiii, kiitoos. Oon itekkin nyt lopulta tähän ihan tyytyväinen! 😀

 2. Sirkutes Sirkutes

  ”Well, well, what have we here?” 😉 Ai mitä mieltä olen tästä? No Instassa sanoin jo pyörtyväni, mutta ehkä haen suosiolla astmalääkkeet tähän koneen ääreen… Tää on aivan mieletön !!! <3 <3 <3

  • Hahaa, kiitos, senkin ihana! :DDD

 3. Anni Anni

  Todella taidokas meikki, kantajansa näköinen mutta silti esikuvalle uskollinen. ? Ja Sandal ❤ En ole vieläkään päässyt pelaamaan DA:I-peliä, kun on tullut tehtyä pari tenavaa parin vuoden sisään niin on ollut vähän kortilla tuo oma aika, joten vain Originsin aikainen Morrigan on tuttu. Kiva jos kyseinen hahmo on DA:I:ssa myös, on yksi lempparihahmoista ? (Alistair,Zevran ja Morrigan party banter = parhautta)

  • KIITOS. Oikeasti. Tästä kommentista tuli ihan mielettömän hyvä mieli! Toivottavasti pääset pelaamaan DAIn jossain vaiheessa, se on ihan mielettömän hyvä! Morrigan ei ole siinä partyssa mukana, mutta laukoo kyllä ihan kiitettävästi totuuksia silti. Riippuen aikaisemmista peleistä (tai Dragon Age Keepissä tekemistään maailmoista) se pelimaailma on erilainen, ja esim. Alistairkin voi piipahtaa mukaan 😀

 4. Pelin pääll en niin ymmärrä, mut meikki on ihan meikkinäkin upee, tosi fierce! 😀 Tykkään!

  • Hehee, kiitos! 😀 Fierce oli tässä olennaista!

Vastaa