Skip to content

And all that glitter

Makeup Geekin toinenkin tilaukseni, se Vegas Lights-setin sisältävä tuli tänään. Huomenna käydään settiä ja sen käsittämätöntä upeutta läpi (ehdin meikkaamaankin niillä aarteilla! Flunssa saa haistaa pitkät! Aika paljon peitetuotteita kyllä vaadittiin että punainen nenä saatiin piiloon…) ihan tuotekuvien ja meikkikuvien muodossa. Tänään kuitenkin tutkitaan kynsilakkoja! Ei niitäkään mitenkään kovin ihmeellisesti, mutta katsotaan kuitenkin. 

Kynsilakat ja kynnet eivät ole olleet blogissani viime aikoina ihan niin isossa osassa kuin aiemmin. Alkukesän muutto sotki lakkausrutiinini pahasti, kun kynnet tuhoutuivat muuttohässäkässä. Kesällä ei tullut muutenkaan lakattua kynsiä niin usein-ehkä kerran tai kaksi viikossa aiemman lähes päivittäisen rytmin sijaan. Sitten kuvatkin jäivät. Nyt alan vähitellen päästä kiinni entiseen rytmiini, ja kesän aikana kertynyt kasa uusia, vielä käyttämättömiä lakkoja alkaa kiinnostaa suunnattomasti. Vaikken siis ole kynsiä hirveästi lakkaillut, olen kyllä ostanut lakkoja. Ehheh. Logiikkaa ja silleen. En ala turhaan käymään kesän kynsilakkaostoksia läpi (niitä on ihan hirveästi), joten kiinnostuneet voivat etsiä Instagramista kuvia joissa uutuudet näkyvät. 

Syksy on lempiaikaani oikeastaan ihan kaiken suhteen. Syksyllä tulee myös parhaat kokoelmat niin vaatteista, meikeistä kuin kynsilakoistakin. Syyskokoelmat ovat niitä joiden takia hypin pitkin seiniä, eivätkä nämä olleet millään tavalla poikkeuksia. Kuvista puuttuu Orlyn syyskokoelman lakat, jotka tilasin jo aikaa sitten- ihania nekin. 
IMG_7484
Tällä kertaa tilasin koko Orlyn Sparkle Fall- kokoelman sekä muutaman OPI-ihanuuden. Orlyn kokoelma sisälsi kuusi lakkaa, mutta niistä yksi, iki-ihana Glitterbomb oli särkynyt matkalla. OPI:lta ostin uusia Gwen Stefani-ihanuuksia sekä uuden DS Titaniumin.

IMG_7486
IMG_7501
Mm-mm tätä glitterin määrää. Syys-talvikausi on kaltaiselleni glitterharakalle todellista juhlaa! Orlyn Sparkle Fall-kokoelma sisältää pelkästään glittersävyjä. Erilaisia glitterlakkoja on kuusi, ja jokainen on riemastuttavan erilainen. Hajalle mennyt Glitterbomb olisi sisältänyt erikokoisia glittereitä kaikissa sateenkaaren väreissä- snif. R.I.P, pikkuinen. Viisi ehjänä luokseni selvinnyttä glitterihanuutta helpottavat tuskaa kuitenkin suunnattomasti, joten käydäänpä nämä lohtuyksilöt pikaisesti läpi. 

Ensimmäisenä vasemmalla on hologrammia ja hologrammiglitteriä yhdistävä hopeinen Mirrorball, joka on JÄNNÄ. Jännä. Ei ensimmäinen hologrammiglittersysteemini, mutta ensimmäinen tässä värissä- ja näin voimakkaalla holoefektillä. 

Toinen vasemmalta on Explosion of Fun, joka on upea, erikokoisia fuksiansävyisiä glittereitä sisältävä, duochromeshimmerillä kuorrutettu lakka. Uniikki lisä kokoelmiini, tykkään. 

Keskeltä löytyy punaista perusglitteriä, vihreää tikkuglitteriä ja punaista shimmeriä sisältävä Tinsel. Tämän meinasin jättää tilaamatta, enkä vieläkään ole ihan varma tykkäänkö. No, jouluinen tämä ainakin on. 

Toinen oikealta on Bling. Tummahko kultainen glitter ei ole mikään uusi keksintö, mutta upea se on. Ja yllättävää kyllä, ei ihan samanlainen kuin mikään aiemmista kultaglittereistäni. Tämän glitter on ihan oikeasti superpientä.

Viimeisenä oikealla on Steal the Spotlight, ihana turkoosi glitter jonka seasta löytyy vaaleanpunaisia glitteryllätyksiä. Hyvin merenneitomainen, sanon ma. 

Tässä ei ole lähellekään kaikki lakkahankintani (kuten näitte, ensimmäisessä kuvassa oli aiikasta monta lakkaa) mutta käydään muut läpi sitä mukaa kun saan ne kynsille. Otan tavoitteeksi lakata kynteni vähintään joka toinen päivä, että saadaan kuvia tänne asti!


IMG_7493
Pienenä bonuksena lähikuva DS Titaniumista. On muuten upea. UPEA. UUUUUUPPPPEEEEEEEA. Mikään näkemäni kuva ei tee tälle oikeutta, tämä pitää nähdä ihan tosielämässä. Ajattelin että tämä muistuttaisi Zoyan Bubbly-kokoelman glittereitä, mutta eeeeeehhhei, kaukana niistä. Samankaltainen kyllä, mutta ihan omaa laatuaan. Arvatkaa vaan päätyikö tämä ensimmäisenä kynsille? Kyllä. Kyllä päätyi. 


Innostutteko syksyn glitterkokoelmista, vai taivutteko enemmän creme-tai shimmerlakkojen puoleen? 

14 Comments

 1. Kivoja lakkoja oot hankkinu

  • Kiitos! Oon aivan samaa mieltä! 😀

 2. Oijoijoijojijojijojioiii!

  • Hihihiii niinpä! ^^

 3. Mirrorball ja Titanium näyttävät kauniilta ja oikein kiinnostavilta. Innolla odottelen lakkauskuvia 🙂

  • Yritän saada niistä kunnon kuvia lähiaikoina! ^^ Titanium on nyt kynsillä- pitää saada se kuvattua ennen kuin unohtuu 😀

 4. Ahdfhkdsjfh. Me wants.

  • I know the feeling! Ahsdöskjsdg on oikea reaktio.

 5. Lääh, kuolaa näppiksellä. Rrrakastan glitterlakkoja ja syksyn syvät ja voimakkaat sävyt innostavat lakkaostoksille.

  • Samoin! ^^ Syksyisin ilmestyy myös aika usein sellaisia inhokkivärejä joita moni välttää- itse yleensä rakastan just niitä 😀

 6. Ah, täällä yksi glitterharakka myös! Varsinkin tuo viimeisin OPI-ihanuus näyttää upealta, odotan innolla että kerkeät saada kuvaa lakasta kynsillä 😛

  Mulla taitaa olla glitter-innostus ympäri vuoden, mutta jostain syystä erityisesti kesällä tuli laitettua säihkettä kynsille oikein olan takaa. Nyt syksyllä löysin kokoelmistani taas hetken tauon jälkeen kaikki ihanat hiekkalakat ja viimeiset pari viikkoa kynsillä onkin ollut hiekkaa toisensa perään, eri sävyissä tietty 😀

  • Tuo OPI onkin todellinen ihanuus! Yritin saada siitä kuvia, mutta en vaan onnistunut tallentamaan sen koko ihanuutta kameralle. Yritän uudestaan-ja jos ei muuten onnistu, niin otan videokuvaa. Jotenkin tää pitää saada tallentumaan kameralle 😀
   Ympärivuotinen glitterhullu täällä kuittaa! Mulla on kyllä vähän sama tilanne- kesällä glittereitä tulee käytettyä oikein urakalla. Nyt olen kuitenkin käyttänyt glittereitä enemmän kuin pitkään aikaan, joten jotain muutosta on selvästi ilmassa 😀

 7. Mirrorball on ihana ja yllättävän peittävä :3
  Tinsel on kyllä sellainen, että se ei voi näyttää hyvältä, koska tikut. Ihan liian tikkuinen. Väreissä ei ole mitään vikaa, mutta muodoissa kyllä 😀

  • Oo, kiva kuulla! En ole ehtinyt testaamaan Mirrorballia, joten kiva kuulla että se on peittävä! Ehdin testailla sitä, ja vaikutti aika ohkaiselta. Selvästi siis kerrostuu hyvin! Tinse on joo vähän.. No. Tikkuinen. Aion saada sen toimimaan jotenkin, mutta kovin suuria en siltä odota 😀

Vastaa