Skip to content

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

Tässä se nyt kuulkaa olisi, ABH:N Modern Renaissance -paletti! Olin haaveillut tästä siitä saakka kun näin ensimmäiset promokuvat, ja tää oli kyllä just niin ihana kuin olin toivonut tän olevan.

ESAF_ABH_MODERN_REN_3

MR on siis ABH:n uusin paletti, ja merkin ensimmäinen pysyvään valikoimaan jäävä paletti. Tän hankinnalla ei siis ole samanlaista kiirettä ja hätää kuin aiemmilla, koska tää tulee olemaan jatkossakin saatavilla! Seuraan Anastasian tytärtä Norvinaa Instassa ja Snapchatissa, ja oli kiva nähdä paletin suunnitelleen naisen mietteitä matkan varrelta. Paineita permanent -paletin suunnittelussa kyllä ilmeisesti oli!

ESAF_ABH_MODERN_REN_1

Paletin kansi on vaaleaa ja pehmeää nukkamateriaalia. Tuntuu vähän sametilta!  Sävy on tosi sievä vaaleanpunainen, ja paletin nimi on painettu kirkkaallla valkoisella. Anastasian logo on luonnollisesti kultaisella!

ESAF_ABH_MODERN_REN_2

Paletista löytyy 14 luomiväriä (ja sivellin!), joiden sävyt vaihtelevat luonnollisista ruskeista kirkkaampiin marjaisiin sävyihin. Paletissa on 11 mattasävyä ja 3 metallista. Tää on vähän sääli, metallisia/satiinisia sävyjä olisi voinut olla ees pari enemmän! Mutta onpahan ainakin mattasettiä. Paletin sävymaailma on hyvin lämmin, ja mukana on vain muutama selvästi viileämpi sävy.

Suurin osa luomiväreistä on todella pigmenttisiä ja helposti levittyviä, vain muutama on hiukan kuivemman ja heikomman oloinen (ne pari punaista). Mattasävyt ovat todella pehmeitä, ja koostumus muistuttaa jonkin verran Loracin luomivärejä! Mun mielestä näissä on jo selkeää parannusta edellisiin paletteihin!

Paletin sävyt on nimetty aika löyhästi renesanssiin viittaavin nimin. Oon kattonu pari youtubevideota tästä ja itkenyt verta kun porukka on olettanut että nää on nimetty kaikki taiteilijoiden tms mukaan. Entinen taideopiskelija kärsii täällä hei! Ainoa taiteilijan mukaan nimetty sävy on Vermeer. Muut ovat sävyjen nimiä (suurin osa paletin sävyistä), taulujen nimiä (Primavera), tai maali-tai maalaustyyppejä (Tempera ja Buon Fresco). Love letter on ihan vaan love letter.

Swatchasin kaikki paletin sävyt teille, puhtaalle iholle ja ilman primeria että näkisitte miten nää levittyy iholle. Odotin näiltä paljon, ja olin silti positiivisesti yllättynyt! Tosi jees, täytyy sanoa.

ESAF_ABH_MODERN_REN_4

ESAF_ABH_MODERN_REN_5

ESAF_ABH_MODERN_REN_6

ESAF_ABH_MODERN_REN_7

Mun lempparisävyiksi nousivat Realgar, Warm taupe, Vermeer, Primavera, Burnt Orange ja Tempera. Venetian red ja Love letter olivat ne pettymyksen tuottaneet, sillä niiden pigmentti ei ollut ihan samalla tasolla muiden mattasävyjen kanssa. Meikissä ne onneksi kuitenkin toimivat paremmin kuin swatcheissa!

Koska värit toistuu meikissä ihan eri tavalla, tässä olisi vielä kuva osasta näistä ihan in action! Ehdin siis jo meikkailemaan tällä kunnolla. Jei!

ESAF_LOTD_EVERYTHING_NICE_OCHRE_1

Tää on kyllä yks niistä paleteista joita suosittelen lämpimästi. Jos tykkäät lämpöisistä ruskeista ja marjasävyistä niin tää on aika must have! Laatu on mun mielestä parempi kuin Anastasian aikaisemmissa paleteissa, ja tää vaikuttaa aika moneen taipuvalta paletilta. Iso plussa siitä että tää jää pysyvään valikoimaan, ei siis tarvitse kiirehtiä tai hätäillä sen suhteen että tää myytäisiin loppuun eikä olisi enää koskaan ikinä saatavilla! Tilasin omani beautybaysta, jossa hinta oli aika paljon korkeampi kuin ABH:n omilla sivuilla. Beautybaylla ei kuitenkaan ollut postareita, kun taas ABH:lla ne on aiiiika korkeat. JA ABHn omilta sivuilta tilattaessa paketti voi jäädä vielä tulliinkin! Pointtina siis ettei tilauspaikkaa vaihtamalla välttämättä säästä. En kyllä tiedä, en laskenut tarkkaan. Mut silti! Paletti on kiva, tykkään.

Onko Modern Renaissance teidän ostoslistalla?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

12 Comments

 1. Noora Noora

  Ah, tää näyttää niiiin ihanalta <3 Ompa kiva kuulla, että jää pysyvästi valikoimaan, tää nimittäin ehdottomasti on mun ostoslistalla, mutta just nyt ei ehkä ois varaa. Taidankin jättää tän odottelemaan syksyä ja tilata sit silloin 🙂

  • Tää on ihana! ^^ Ja onneksi, ONNEKSI tää jää vakkarivalikoimaan, niin tän kanssa ei tarvii hätäillä! Tää tulee olemaan ihan mahtava syyspaletti 🙂

 2. Harkitsen tätä vakavasti. Onneks ei tarvii hötkyillä. Oon taas hetken ostolakossa. ?

  • Ostolakko schmostolakko. 😀 Mut joo, älä hötkyile! Tää ei mee pois! 😀

 3. Tää on ihan mahtava kokonaisuus. En aio hankkia karmiinin takia, mutta onneksi omistamassani UD:n Vice 3:ssa on samanhenkisiä sävyjä 🙂

  • Niin on! 🙂 Ja onneksi vaihtoehtoja kuitenkin on, Vice 3:ssa on paljon näitä samoja sävyjä!

 4. Helena Helena

  On! <3 rakas ystävä lupas tuoda tän kaunokaisen mulle Jenkeistä. Kiitos paletin esittelystä, maltan tuskin oottaa!

  • Hyvät ystävät on niitä jotka tuo meikkejä! 😀 Ihanaa että saat tän aarteen käsiisi ^^

 5. Upea paletti, jos käyttäisin enemmän luomivärejä voisi ollakin ostoslistalla, mutta nyt ei. 😀

  • 😀 Mut aattele miten paljon säästät! 😀

 6. Henni Henni

  Hirveästi en ole ehtinyt meikkailemaan mökiltä paluun jälkeen mutta tämän paletin olen jo ” korkannut ”. Olin hieman skeptinen kuinka tulen sävyjä käyttämään. Mutta olin väärässä, tämä paletti on aivan ihana ja sävyjä on helppo käyttää arjessakin. Sävyä Realgar olen käyttänyt todella paljon ihan perus neutraalissa työmeikissäkin, se tuo upeasti esille sinisiä silmiä. Ne viseartin pikkupaletit haen huomenna postista, jee☺

  • Aivan ihana kuulla! 🙂 Mä mietin ihan samaa näiden sävyjen osalta muuten, mutta onneksi huoli oli turha! Nää on tosi kivoja ihan perusmeikeissäkin. 🙂 Oi että, niistä Visearteista oon vähän kade! 😀

Vastaa