Skip to content

Anaheim punk baby

Kivaa maanantaita tyypit! Kaikesta maanantaisuudestaan huolimatta se on nimittäin ollut sellainen. Ja se on multa paljon sanottu! Mulla  saaaaaaaaaaattaa olla pieni asennevamma maanantaita kohtaan, ja se nosti kyllä tänäänkin aika innokkaasti päätään jo siinä vaiheessa kun heräsin ennen kuin herätyskello soi. Todella välkky ihminen olisi noussut välittömästi ylös, minä en. Siinähän olisi menettänyt arvokasta peiton alla lämpimässä vietettyä aikaa! Ehei, siitä ei meillä luovuta. Nousin kuitenkin ajoissa enkä torkuttanut ollenkaan! Se on mulle todellinen saavutus, sillä yleensä herätyskellon torkku on mun paras kaveri ja saatan nousta ylös vasta 45min ensimmäisen herätyksen jälkeen. Ei ole viisasta, ei. Tänään oli kuitenkin toinen ääni kellossa, sillä olin illalla saanut älynväläyksen ja päättänyt ottaa meikkikuvat heti aamulla. Simppeli ja hyvä idea, en tajua miksen ole tullut sitä aiemmin ajatelleeksi. Kuvien ottamista varten pitäisi kuitenkin herätä ajoissa, sillä torkutustahdilla joudun yleensä juoksemaan pää kolmantena jalkana ovesta ulos.

ESAF_ANAHEIM_PUNK_BABY_LOTD_1

No, tänään olin kuitenkin hienosti ajoissa, jopa siinä määrin että ehdin syödä rauhassa aamupalaa meikkailun ohella. Todellista luksusta! Meikistä minulla oli visio, sillä olen tehnyt tämän saman naaman aika monta kertaa viime viikolla. Silmämeikkiin käytin TOTTA KAI sitä ihanaa Urban Decayn Gwen Stefani- palettia, jota olen käyttänyt aika ahkerasti siitä saakka kun sen sain.

ESAF_ANAHEIM_PUNK_BABY_LOTD_2

Meikkipohjan suhteen improvisoin aika vapaalla kädellä. Kokeilin viime viikolla joka päivä jotain erilaista meikkivoidetta jemmoistani, ja löysin vanhoja suosikkeja ja muistin miksi en joistain hankinnoistani pitänyt yhtään. Tänään naamalle pääsi MACin Mineralize Moisture Foundation, joka näyttää iholla alkuun aivan ihanalta mutta alkaa päivän mittaan aika armottomasti kiiltelemään omalla rasvoittuvalla ihollani. Kiitos mutta ei kiitos, en tykkää. Luulen että palaan MM:n sitten kun on kunnolla pakkasta ja naamani kaipaa kaiken mahdollisen lisäkosteuden mitä sille vaan voi antaa.

Peiteaineeksi valitsin UD:n Naked- peittarin, puuterina oli Lumenen Roosa nauha- kampanjan irtopuuteri ja pientä lisäpeittävyyttä toin Everyday Mineralsin Semi matte- pohjalla. Tuo Semi- matte (omani on sävyä N2) on ihan puhdasta RAKKAUTTA. Taitaa olla parhaita omistamiani meikkipohjia. Tiedän jo nyt että ostan sen uudestaan- tekisi mieli ostaa yksi purkki varastoon ettei tuo ihmeaine vahingossakaan pääse loppumaan.

ESAF_ANAHEIM_PUNK_BABY_LOTD_4

Poskipunaksi valitsin UD:n Rapturen, ja korostustuotteena toimi Everyday Mineralsin Sunny- hohdepuuteri. Sunny on sekin aika ihana ja täydellinen- ja riittoisa! Purkki on samankokoinen kuin meikkipohjapurnukka, mutta korostuspuuteria menee aaaaaaaikas paljon vähemmän kerralla kuin irtomeikkipohjaa. Veikkaan että Sunny riittää mun käyttötahdilla n. 10 vuotta, ellei enemmänkin.

ESAF_ANAHEIM_PUNK_BABY_LOTD_5

Kuvissa pääsette muuten ihastelemaan lempparihiustyyliäni tällä hetkellä. Sotkukiharat on tällä hetkellä ihan parasta mitä hiuksilleni voin tehdä, koska suorana ne näyttää aika surulliselta rotanhännältä. Pidän hiuksia välillä kiinni epämääräisellä sykeröllä kun kärsivällisyys ei muuhun riitä, joten jos mulla on kiharoita, oon oikeesti panostanut. Oon muutenkin vähän kahden vaiheilla mun hiusten kanssa- ne on päässeet kasvamaan yllättävän pitkiksi, enkä tiedä mitä niille tekisin. Tavallaan tykkään niistä tälleen vähän pidempinä, tavallaan kaipaan sitä siistiä ja helppoa polkkaa. Mennään tällä siihen saakka että saan tehtyä jonkinlaisen päätöksen.

ESAF_ANAHEIM_PUNK_BABY_LOTD_6

Mutta etiäppyäin sen meikin kanssa! Silmämeikin tein siis sillä UDxGwen- paletilla, ah. Koko luomella Baby, häivytyksissä ihana Anaheim, varjostuksena Punk ja korostuksena sisänurkassa Blonde. Kevyen rajauksen ripsirajaan tein Blackoutilla, ja kulmia vahvistelin kulmageelin ja browwizin lisäksi Anaheimilla. Ripsissä UD:n Pervesion.

ESAF_ANAHEIM_PUNK_BABY_LOTD_7

Huulet rajasin MACin Dervishillä, ja sen kaveriksi valitsin sen uuden, ihanan Patentpolish- kynän sävyssä Clever. Clever meni kertaheitolla arkimeikkituotteitteni kärkeen- ihan mahtava sävy! Sellainen my lips but better.

ESAF_ANAHEIM_PUNK_BABY_LOTD_8

Aamulla jakson vielä yrittää poseeratakin. Huom. yrittää. Mutta nää aamukuvat oli sen verran toimiva ja helppo idea että tämän kyllä aion ottaa tavaksi! Oon nyt syksyn aikana ollut todella laiska kuvaamaan meikkejä illalla töiden jälkeen, sohva on ollut huomattavasti houkuttelevampi vaihtoehto. Ehkäpä nyt saadaan aikaan jonkinlaista muutosta!

Mitä pidätte Gwen-paletilla tehdystä meikistä? Entä onko siellä muita maanantaivihaajia?

Silmät/Eyes: Urban Decay Eyeshadow primer potion Eden, Urban Decay Gwen Stefani palette saatu, Urban Decay Perversion Mascara,  Anastasia Beverly Hills brow Wiz medium brown, L’Oreal Brow Artist Plumper Blonde saatu

Kasvot/Face: MAC Rose Fix +, MAC Mineralize Moisture Foundation NW15, Urban Decay Naked Concealer Fair Neutral, Lumene irtopuuteri saatu, Everyday Minerals Semi- matte base N2, NYX Blush Taupe, Urban Decay Blush Rapture, Everyday Minerals Sunny

Huulet/Lips: MAC Dervish lip liner, MAC Clever Patentpolish lip pencil

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

6 Comments

 1. Noora Noora

  Kaunista! <3

 2. Anne Anne

  Kyllä tällä meikillä yhden maanantain selättää! Kaunis lopputulos. Näitä sun meikkikuvia katsoo niin mielellään – toivottavasti niitä nähtäisiin enemmän!

  • Suurkiitos ihanista sanoista! <3 Yritän ottaa itseäni niskasta kiinni ja tuottaa näitä meikkikuvia tänne enemmänkin!

 3. Vandaalia Vandaalia

  Ihana meikki ja ihana paletti! <3 Sain omani postitse eilen ja tänä aamuna inspiroiduin tästä sun silmämeikistä omaan ensikokeiluun, eikä tosiaan metsään mennyt! 🙂

  • Jeee, ihana kuulla! Ja kiitos <3 Se paletti on kyllä todellista rakkautta, se on UPEA.

Vastaa