Skip to content

Äitienpäivämeikki

Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana ja rauhallinen äitienpäivä! Meidän perhe kokoontui viettämään äitienpäivää pienimuotoisten kahvien muodossa, ja oli ihana nähdä koko perhettä ja kerrata koko kevään uutiset. Todella moni meistä on muuttamassa kuukauden sisällä, ja muutenkin kevät on ollut kaikkien osalta hyvin tapahtumarikas- oli siis kiva päästä kertaamaan tapahtumia. Pääsin myös loppuillasta mittailemaan uuden asuntomme huoneita (okei, otin yhden mitan- varmistin että sänky mahtuu siihen mihin oli suunniteltu) ja muutenkin tutkimaan kämppää. En malta odottaa- kyseinen kämppä on ihan täydellinen meille! Nykyisessämme ei ole parveketta ollenkaan, joten nyt olen suunnitellut ihan onnessani parvekkeen sisustusta. Tarkoitus olisi täyttää koko parveke kukilla- ja antaa sitten miehen huolehtia niistä. Kyllä. 

Sitten siihen äitienpäivämeikkiin! Halusin tehdä jotain värikästä mutta samalla hillittyä- saatte päättää onnistuinko. Tykkäsin kyllä tästä kovasti, mutta aika vahinkomeikki tästä kyllä tuli. Lähdin tekemään meikkiä Naked 2:sen Vervellä ja Pistolilla, ja kaipasin väriä. Aloin lisäillä Sugarpillin Smitteniä, ja sitten Flamepointtia- ja tässä lopputulos.

Vahvistin rajausta ja varjostusta ihan kevyesti Blackoutilla- se toi kivan pienen lisän. Poskipunana käytin Laveran vakkaripunaa, Velvet plumia, ja huulille tein kombon MACin Mangrovella ja Heavenly Hybridillä. Laitoin Mangroven pohjalle, koska mattapunana se tarttuu huuliin paremmin, ja laitoin sen päälle Heavenly Hybridiä. Kyseinen kaksikko muodosti ihan täydellisen sävyn, joka sopi tähän meikkiin paremmin kuin mikään kokoelmistani löytyvä valmis sävy. 


Mitä pidätte, onnistuiko meikki? Itse tavallaan pidin tästä, mutta jokin vaivasi- ehkä se etten tehnyt ihan tarkkaan sitä mitä olin suunnitellut. Onneksi vahingot on välillä hyvästä, opinpahan ainakin jotain! 

Huomenna olisi luvassa jonkun toisen tekemää meikkiä- nimittäin Guerlain-meikkipisteellä minulle tehty meikki! Samalla käydään hiukan läpi Guerlainia muutenkin. Olen aika innoissani!

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Shattered Face Case Bleach
-Urban Decay Naked 2 Verve
-Urban Decay Naked 2 Pistol
-Sugarpill Smitten
-Sugarpill Flamepoint
-Make Up Store Brow color nro 1
-Lumene brow wax
-Sensai 38 mascara volumising saatu

Kasvot:

-Max Factor Facefinity primer saatu
-Yves Rocher Youthful glow foundation 000 Beige
-Make Up Store Dual Foundation Helsinki
-Lavera Mineral Blush Velvet plum saatu

Huulet:

-MAC Mangrove
-MAC Heavenly Hybrid

8 Comments

  1. Todella kaunis meikki! Huulet on herkullisen väriset 🙂

    • Kiitos! ^^ Tää huulikombo oli kyllä varsin toimiva 😀

  2. Oi kyllä vain!

  3. Ihanan väriset huulet! 🙂 Oma meikki oli neutraali, sillä oli testattava heti se äitienpäivälahjaksi saatu Diorin incognito -paletti. <3

    • Kiitos! ^^ Se sun meikki oli UPEA!! Ja oikeesti vau mikä äitienpäivälahja O_O

  4. Ihana meikki, mutta noi huulet, rakkautta!

    • Hihii, kiitos! ^^ Pitää tehdä tällaiset useammin 😀

Vastaa