Skip to content

Äitienpäiväkynnet

 Olen ollut viime aikoina todella laiska kynsieni suhteen- olen kyllä lakkaillut kynsiäni ahkerasti, mutten ole jaksanut tehdä mitään ihmeellistä tai erityisen jännää. Lauantaina kuitenkin innostuin, ja tein äitienpäiväksi glitterkerrossetin Orlyn French Manicurella ja OPIn Chasing rainbowsilla. Olin nähnyt Pinterestissä lukemattomia kuvia hiukan tällä idealla toteutetuista kynsistä, ja ne olivat kummitelleet mielessäni jo kuukausia! Nyt sain vihdoin tehtyä oman versioni. 

Pahoittelen kuivia ja rumia kynsinauhoja- käteni ovat kuivuneet ihan koppuraksi kun olen unohtanut hanskat kotiin ja heilunut kylmällä kädet paljaana. Tyhmästä päästä kärsii koko vartalo ja sitä rataa.

Kynsilaiskuus ei muuten hävinnyt tämän jälkeen minnekään-päinvastoin. Päädyin pätkäisemään kynteni ihan lyhyiksi hetken mielijohteesta, ja nyt kaduttaa. Nopeastihan nämä kasvaa, mutta sormeni näyttävät nyt loppuvan kesken. Onneksi tässä kuvassa on vielä edes hiukan pidemmät kynnet! 

Chasing rainbows sopi yllättävän kivasti nudelakan pariksi, ja neutraalin ja överin yhdistelmä tuntui kovin omalta. Tätä pitää kokeilla uudestaan, ja useamman eri glitterin kanssa! Toteutus oli varsin helppo- pohjalle kerros Orlya, ja sen päälle kerros CR:ää koko kynnelle. Päälle Orlya, taas uusi kerros CR:ää- tällä kertaa niin että kerros alkaa kynnen keskiosasta. Päälle taas Orlya, ja kerros CR:ää- nyt CR:ää vain kynsien kärkiin. Lopuksi vielä kerros Orlya ja päällyslakkaa, ja avot! Hyvin helppoa ja hyvin näyttävää, ja vähällä työllä!

Kynsilakkavarastoni ovat muuten viime aikoina lisääntyneet kiitettävästi- ostin joukon hyvin vähän käytettyjä Catherine Arley-lakkoja kynsikoristekirppikseltä, kaksi UPEAA uutta Foxy Paws-lakkaa netistä (toisen inspiraationa on ollut Maleficent, toisen inspiraationa Tangled) ja viisi OPI-lakkaa maahantuojan ystävämyynneistä. Ah, materialismionni. Ehkä innostun lähiaikoina kikkailemaan kynsien kanssa useammin kun on jotain uutta mistä innostua! 

PS. Vaikka kynsilakat ovat ihania, on viime päivien paras saalis silti tämä: Grumpy Cat ja Maleficent. Voiko parempaa olla? Olen aika varma siitä että ei voi.

Mitä piditte glitterkynsistä? Entä maailman hienoimmasta laukusta?


12 Comments

 1. Tuo kassi on jotain niin älyttömän ihanaa! <3

 2. Chasing Rainbows on heittämällä yksi hienoimmista koskaan omistamista lakoistani. Ja niitä on ollut paljon.

  Mä väitän kyllä, että tuon lakkauksen helppous loppuu siihen, kun sä alat nyhtää sitä kynsiltä irti. Terveisin nimim. Neljä kerrosta hilelakkaa, kynsilakanpoistoaine ja DVD-boksi

  • CR kuuluu myös mun lakkakokoelman aarteisiin- se on ihan vaan parhautta. Ja hahaa, oikeassa olet- helppous loppui sillä sekunnilla kun nää olisi pitänyt poistaa. 😀

 3. Samaa ajattelin kuin Petra, että lakkauksen helppous loppuu poisto-operaatioon 😀 mutta älyttömän upee lopputulos!

  • Jep, poisto oli yhtä tuskaa. Mutta onneksi nää oli niin ihanat ettei se haitannut! (Ainakaan niin paljon..)

  • Hahaa, netistä saa! 😀 se on ihan paras ^^

 4. Tosi makeat kynnet! Taannoisen glitterkynsi-innostuksen kautta päädyin tuhoamaan kynsieni kunnon asetonipitoisella kynsilakanpoistoaineella, ja kynteni ovat vasta nyt alkaneet toipua. Armotonta liuskoittumista kesti todella kauan ja olin ihan ihmeissäni. Joku peel-off base olis kyllä paikallaan. Se on multa ihan kokeilemattakin vielä, en viitsi ostaa koska olen varma ettei se toimi minulla 😀

  • Hahaa, se selviää vain kokeilemalla! Onpa harmi että sun kynnet pääsi sellaiseen kuntoon 🙁 Toivottavasti ne pysyy paremmassa kunnossa!

  • Hihii,kiitos! Ja kyllä, toi kassi on ihan älytön. Apua, Grumpy Cat-akvarelleja!!!!

Vastaa