Skip to content

Aina ei voi onnistua

Aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta. Eli aloitetaan viikko epäonnistuneella meikillä! Mun on pitänyt tehdä mun Dragon Age Inquisitionin qunari-inkvisiittori jo vaikka kuinka pitkään, ja tää oli mun ensimmäinen (ja epäonnistunut) yritys. Mulla oli hyvin selkeä visio, mutta toteutus ontui aika pahasti.

Mun hahmolla oli pelissä punertavanruskea iho, ja sain sekoiteltua sellaisen lisäämällä meikkivoiteeseen Lumenen Invisible Illumination- poskipunapisaroita. Sävy oli hyvä, mutta se ei toistunut kuvissa tarpeeksi selkeästi. Tajusin vasta kuvista että mun olisi pitänyt  tehdä myös aika paljon skarpimmat varjostukset jotta olisin saanut tehtyä selvän illuusion qunarimaisista kasvonpiirteistä…

Mun qunarihahmolla ei ollut sarvia, vaan pelkät pyöreät, hiukan tummemmat kohdat niissä kohdissa mistä sarvet alkaisi. (Mulla oli tähän ihan kunnon taustatarina ja kaikkea itse pelissä, mutta jätän sen nyt pois…) Yritin totuttaa ne sarvikohdat ihan vaan meikillä, mutta ne näyttää mustelmilta. EN TYKKÄÄ. Seuraavassa versiossa töhrin noihin kohtiin lateksia tai jotain muuta että saan edes jotain tekstuuria.

Ainoa asia josta tässä meikissä tykkään on tuo valkoinen kasvomaali, vitaar. Vitaarista löytyy monta erilaista versiota, mutta halusin just tän ja just valkoisena, ja tiedänpähän nyt ainakin miten toteutan sen seuraavalla kerralla.

Tän version tein ihan perinteisillä meikeillä, seuraavan aion tehdä bodypainteilla. Ajattelin vaihtaa ihonvärin suosiolla harmaaseen. Se tarkoittaa luonnollisesti sitä että saan maalata kasvojen lisäksi myös kaulan, rinnuksen ja hartiat, mutta onpahan haastetta. Sain mun ensimmäiset bodypaint- kamat hyppysiini ihan vähän aikaa sitten, ja oon pyöritellyt niitä muutamaan otteeseen vähän jännittyneenä hyppysissäni. Taidan tehdä muutaman kokeilun käsiin ja jalkoihin (ja Miehen selkään) ennen kuin otan tän uudelleen työn alle. Tämä qunarihahmo on vaivannut mua niin pitkään että se on pakko tehdä, mutta haluan tehdä sen kunnolla! Tää oli aika kaukana kunnollisesta. Ihan kiva meikki joo, mutta näyttää enemmän joltain festarimeikiltä kuin pelihahmolta. Tästä voi mun mielestä onneksi mennä vain ylöspäin.

Ps. mun latvat ei oo noin keltaiset! Säädin kuvien kontrastia ja sävykylläisyyttä aika runsaasti että sain ihon punertavan sävyn ees hiukan esille, ja sen myötä latvat kellertyi. Ehm.

Silmät/Eyes: Smashbox 24 Hour Shadow primer saatu, Melt Rust Stack, Lumene Extreme Precision Eyebrow Pencil saatu,  Maybelline Brow Precise Fiber Filler saatu, Maybelline The Colossal Big Shot Mascara saatu, 

Kasvot/Face: MAC Pro Longwear Concealer, MAC Prep+prime transparent finishing powder, Guerlain Lingerie De Peau, Lumene Invisible Illumination Instant glow poskipunapisarat saatu, Melt Rust stack, MAC Lightscapade, NYX Eyeshadow base white saatu

Huulet/Lips: MAC Whirl, Urban Decay Vice Lipstick Liar saatu

4 Comments

 1. Ihanan erilainen postaus! Mutta saanko vähän vesittää ja kertoa, mistä mä tykkään tässä? Tykkään pisamista, kulmakarvoista (<3), silmämeikistä ja huulista! ?

  Charlotta x http://www.charlottaeve.com

  • ilona ilona

   Ihana kuulla! Ja kiitos, tälleen saa aina vesittää! 😀

 2. Snarky Panda Snarky Panda

  Dragon Age <3 Mun viime vuosien obsessio. Odotan mieluusti uutta versiota.

  • ilona ilona

   Ah kyllä ❤ Sama täällä! Onneksi odotellessa voi pelailla vanhoja läpi ?

Vastaa