Skip to content

Ai asiantuntija vai? Jaa minä vai?

Uudessa Oliviassa on listattu jälleen vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet, ja listalta löytyy muiden purkkimafialaisten lisäksi varsin tutunnäköinen nimi. Useampi mafialainen on ollut listalla useampana vuonna, ja meitä on listalla yhä vaan enemmän. On ihan mahtavaa että kosmetiikkabloggaajat listataan muiden haastateltavien tavoin asiantuntijoiksi! 
Kyseinen kysely tuli minullekin, ja vastasin siihen aika suurella riemulla. Kun sitten sain tietää että yksi suosikkituotteistani pääsi esille lehteen, ja minun lausahdukseni siitä sen rinnalle, hypin seinille. On tämä jännää. Listalla on muuten monia muitakin suosikkituotteitani! On kiva huomata että muutkin ovat löytäneet ne huipputuotteet!

Monille tämä on jokavuotinen rutiini, minulle tämä on ensimmäinen kerta ja otan sen kunniana. Pikkuinen blogini on porhaltanut tasaista tahtia eteenpäin kohta puolitoista vuotta, ja olen siitä ja itsestäni sangen ylpeä.

Tällainen ei päätä eikä häntää-hehkutuspostaus tänne väliin! Hatunnosto kaikille listalla oleville purkkimafialaisille, ollaan hyviä jee! Ja muutkin mafialaiset, koska purkkimafia nyt vaan on parhautta. 

10 Comments

  1. Onneksi olkoon, mielettömän upeaa. Kyllähän se säväyttää, että otetaan vakavasti ja oma nimi lehdessä. Fabulous. <3

    Tähtien tuiketta täältä kovasti. 🙂

    Tiia

  2. Myy Myy

    Hyvä te <3

Vastaa