Skip to content

Aamusta iltaan- tutorial Urban Decay Naked-paletilla

Nyt olisi vuorossa piiiitkästä aikaa tutorialia! Meikin keskiössä on Urban Decayn Naked- paletti, se aito ja alkuperäinen. Kuvia tässä postauksessa on ihan pirusti, joten yritän pitää turhat höpinät minimissään, muutenkin menee pitkäksi. Tällä tutolla yritän kuitenkin näyttää kuinka olen tehnyt viime aikoina aika usein käytössä olleen kevyen arkimeikin, ja kuinka se muuttuu hiukan tummemmaksi iltameikiksi muutamaa sävyä lisäämällä. Aloitetaanpa!

ESAF_UD_NAKED_TUTORIAL_1

Pohjana on UDEPP:llä pohjustettu naku silmäluomi ja aika epäsiistit kulmakarvat.

ESAF_UD_NAKED_TUTORIAL_2

Aloitetaan lisäämällä kulmaluulle hohtavaa Virginiä. Siveltimellä ei ole niin väliä, itse valitsin isoimman mahdollisen silmämeikkisiveltimen. Virgin on todella hohtava, joten pienikin määrä riittää. Kulmaluusta ei ole tässä meikissä tarkoitus tehdä diskopalloa.

ESAF_UD_NAKED_TUTORIAL_3

Sitten lähdetään varjostamaan. Tein varjostukset isolla, pullealla siveltimellä (Zoeva 228 Luxe crease).

ESAF_UD_NAKED_TUTORIAL_4

Kevyt varjostus kohdillaan, olkaa niin hyvät! Sävynä Naked, kertakaikkisen ihana vaalea mattasävy. Levitin Nakedia aika runsaasti ihan koko luomivaon alueelle ja aika korkealle, lähelle kulmaluuta.

ESAF_UD_NAKED_TUTORIAL_5

Sisänurkkaan Sin. Sin levittyy hyvin myös ihan vaan sormilla. Ne olivat oma työvälineeni tässä vaiheessa- vielä ei tarvitse häivytellä.

ESAF_UD_NAKED_TUTORIAL_6

Ulkonurkkaan Half Baked, sekin sormin. Näiden kahden rajaa voi häivytellä pehmeällä siveltimellä (tai sormin).

ESAF_UD_NAKED_TUTORIAL_7

Tässä välissä laitoin meikkivoiteet sun muut sekä viimeistelin kulmat. Lisäsin myös hiukan Nakedia luomivakoon niin että sitä tuli hiukan Sinin ja Half Bakedin päälle.

ESAF_UD_NAKED_TUTORIAL_8

Koska tykkään itse siitä että myös alaluomella on jotain, töpöttelin siihen kevyesti Nakedia. En halunnut vahvaa rajausta, joten töpötin rajaussiveltimellä ripsirajaan iiiihan kevyesti mustaa mattaluomiväriä.

ESAF_UD_NAKED_TUTORIAL_9

Ripsille Urban Decayn Perversion, ja valmista!

ESAF_UD_NAKED_TUTORIAL_10

Perversion on ollut mun viime aikojen ehdoton lemppariripsari. En yleensä tykkää vesiliukoisista ripsareista, mutta tämä tekee niin nättiä jälkeä että siitä on melkein pakko tykätä.

ESAF_UD_NAKED_TUTORIAL_13

Kasvoilla normaali MAC-kombo, poskilla MACin Modest Blush ja huulilla rajauksena MACin Dervish ja kiiltona Urban Decayn Naked- kiilto sävyssä Sesso. Kulmilla ABH:n Medium Brown Brow wiz ja Blonde Dip Brow.

ESAF_UD_NAKED_TUTORIAL_12

Mutta entä jos illalla on menoa ja tilanne vaatii tummempaa silmämeikkiä?

ESAF_UD_NAKED_TUTORIAL_14

Lähdetään liikkeelle siitä mihin äsken jäätiin. Pohjana aiemmin tehty, kevyt silmämeikki.

ESAF_UD_NAKED_TUTORIAL_16

Ensimmäisenä lähdetään vahvistamaan mattaista varjostusta, se saa toimia myös häivytyssävynä jatkoa varten. Tällä kertaa sävyksi on valittu Buck. Buck levitetään aika samalle alueelle kuin Naked, mutta se saa jäädä ihan hitusen alemmas, niin että Naked näkyy juuri ja juuri kulmaluun rajalta. Samalla Sin ja Half Baked peitetään kokonaan Toasted- sävyllä. Toasted on Siniä reilusti tummempi vanha roosa, joka sopii iltameikin vaaleaksi sävyksi mainiosti.

ESAF_UD_NAKED_TUTORIAL_18

Sitten sitä varjostusta! Levitin koko luomivakoon pienellä, viistolla siveltimellä Hustle- sävyä. Hustle on hiukan hohtava, satin-laatua, mutta sopii silti varjostukseksi oikein mainiosti. Tässä vaiheessa voi halutessaan lisätä rajauksen- itse jätin sen väliin ja laitoin vain lisää ripsiväriä.

ESAF_UD_NAKED_TUTORIAL_22

Vaihdoin huulillekin tummemman sävyn. Valinta kohdistui Kat Von D:n nestemäiseen huulipunaan sävyssä Lolita. Lolita on IHANA.

ESAF_UD_NAKED_TUTORIAL_21

Tummempikin meikki menee periaatteessa arkimeikistä (itselläni ainakin) mutta siinä on kuitenkin selvä kontrasti vaaleampaan meikkiin verrattuna. On myös hyvä muistaa että huulimeikin vaihto vaikuttaa siihen miltä meikki näyttää- kevyemmällä huulimeikillä tämä tummempikin silmämeikki olisi huomattavati kevyemmän oloinen.

UD- tutoja on tulossa vielä lisää, sillä merkki lanseerataan Suomessa NYT ALKAVALLA VIIKOLLA!!! AAA! En kai ole ainoa joka on asiasta innoissaan, enhän?

Silmät/Eyes: UDEPP, Urban Decay Naked- paletti, Urban Decay Perversion mascara,  Anastasia Beverly Hills Brow wiz Medium Brow+ Dip Brow pomade Blonde

Kasvot/Face: MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof NW15, MAC Studio Conceal and Correct Duo Pale yellow/Pale pink, MAC Pro Longwear Concealer NW15, MAC Mineralize Skinfinish Natural Light Plus, SauceBox Etude-palette Cream Dream, MAC Modest Blush saatu, BECCA Champagne Pop

Huulet/Lips: MAC Dervish+ Urban Decay Naked Lipgloss Sesso/ Kat Von D Lolita

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

8 Comments

  • Kiitos, sinä ihana <3

 1. Noora Noora

  Toimiva tutorial 🙂 Minä olen sopivasti keskiviikkona lähdössä viettämään päivää siskoni kanssa Helsinkiin. Voin kertoa, että tulen olemaan kärppänä paikalla Sokoksella, kun UD klo 16:00 lanseerataan 😀

  • Kiitos, kiva kuulla! 🙂 Mä yritän kanssa raahautua UD:n pisteelle neljän jälkeen kun pääsen töistä. Jos näet tutun pyöreän naaman, tule nykimään hihasta! 😀

 2. julbebebe julbebebe

  Haluaisin antaa rakentavaa palautetta:

  Kuvaat meikit AINA samasta kuvakulmasta, mikä…
  A) Vähän kyllästyttää (kuvat näyttää aina samalta, varsinkin kun ilme on sama, kokeile hammashymyä, se kaunistaa!)
  B) Yläviistosta otetuissa kuvissa meikit näkee aika huonosti, sillä luomet ei näy juuri ollenkaan, kun silmät on auki
  C) Tästä ei saa ns. realistista kuvaa miltä meikki näyttää luonnossa, sillä ainakaan monet ei tarkkaile sua tästä kulmasta (paitsi jos olet taskukokoista mallia)…. En tiedä ymmärsitkö pointtia ?! 😀

  Esimerkiksi näissä kuvissa kun vertailee kuvia, joissa silmät on auki, ei eroa huomaa juuri kuin huulissa. 🙂 Toivottavasti osaat ottaa palautteen rakentavana, ei ole tarkoitus loukata ja haukkua!

  • Kiitos hyvästä ja rakentavasta palautteesta, erityiskiitos siitä että sanoit asiat suoraan! Hammashymy kaunistaa varmasti niitä joilla on nätit hampaat. Omani eivät kuitenkaan ole kauniit, joten hammashymyä ei tulla blogissa näkemään jatkossakaan. Kuvaan kuvani yläviistosta, koska se on minulle edustavin kuvakulma. Oletan että ymmärrät etten halua julkaista itsestäni sellaisia kuvia joista en itse pidä ja joissa en näytä omasta mielestäni hyvältä. Siksi kuvat tulevat jatkossakin olemaan enemmän tai vähemmän yläviistosta. Yritän kyllä varioida sitä, mutta muista kulmista otetut kuvat onnistuvat todella harvoin. Ne harvat jotka onnistuvat, päätyvät kyllä blogiin. (olen myös oikeasti aika lyhyt, joten suurin osa ihmisistä katsoo minua yläkulmasta- eli aika realistisia ovat) Tiedostan kyllä että yläviistosta kuvatusta silmät auki- kuvasta ei näy silmämeikkiä juuri ollenkaan. Siksi jokaisessa meikkipostauksessa (myös tässä, sekä läheltä että kaukaa) on kuvat meikistä myös silmät kiinni, jotta meikki tulee paremmin ja realistisemmin esiin.

   Toivottavasti ymmärrät syyni ottaa kuvani juuri tällä tavalla! 🙂

   • julbebebe julbebebe

    Kiitos asiallisesta vastauksesta 🙂

    Toki ymmärrän sun pointtisi täysin. Muista toki että tuollaiset ”en näytä hyvältä” -möröt on pahimpina siellä omassa päässä – muut eivät varmasti ole samaa mieltä. 🙂 Sun silmät näyttää just tosi kauniilta näissä tutorialkuvissa, sen takia olisi kiva nähdä myös edestäpäin tai alemmasta kulmasta kuvia (ei nyt mistään sammakkoperspektiivistä sentään, heh). Oletko harkinnut sellaista mitä moneet muut bloggaajat jo käyttävät, esimerkiksi rajaat kuvaan pelkät silmät? 🙂

    • Kiitos itsellesi! Mutta ei mua tarvitse asiallisesta vastauksesta kiittää- sen pitäisi olla itsestäänselvyys. 😀

     Olen aiemmin, ihan blogin alusta asti, laittanut postauksiini nuo rajatut kuvat silmistä, mutta jätin ne jo jokin aika sitten pois. Voin alkaa laittamaan niitä jälleen, ja vaikka hiukan eri kulmista. 🙂 Silloin kun tuollainen lähikuva on ollut, nekin ovat aina olleet edestä. Yritän laittaa niitä tänne enemmän näkyviin! KIITOS vielä että annoit rehellistä ja oikeasti rakentavaa palautetta. 🙂 Olet kyllä oikeassa noiden omien mörköjen kanssa. Otan ne työn alle!

Vastaa