Skip to content

A England – lakkani

A England on Adina Bodanan perustama pieni kynsilakkoja tekevä yritys,joka valmistaa ihastuttavia kynsilakkoja. Adina on äärimmäisen herttainen ja asiakkaistaan välittävä nainen,ja häneltä olen saanut aina loistavaa asiakaspalvelua. Adina on löytänyt kaikkiin kokoelmiinsa inspiraation jostakin Englannin monista myyteistä ja kansantaruista;The Legend-kokoelman lakkojen nimet viittaavat Pyhän Yrjön taruun,The Mythicals-kokoelma kuningas Arthuriin, Heavenly Quotes-kokoelman lakkojen nimet viittaavat tunnettuihin runoihin ja Gothic Beauties-kokoelman lakkojen nimissä on tunnettuja traagisia kirjallisuuden hahmoja. A Englandin lakoissa minuun vetosivat niiden upeat värit,uskomattoman hyvä laatu ja juurikin jo edellä mainitsemani viittaus Englannin myytteihin,historiaan,kansantaruihin ja kirjallisuuteen. Jos en opiskelisi nyt tekstiilialaa,olisin luultavasti yliopistolla lukemassa folkloristiikkaa tai kirjallisuutta. Esimerkiksi Dorian Gray-lakan hankin ensisijaisesti nimen takia. Onneksi värikin on ihana.

A England toimitti vielä viime vuonna Suomeen,mutta Royal mailin päätöksen takia ei A Englandin verkkosivuilta voi enää suoraan tilata lakkoja. Onneksi Suomeen on saatu oma jälleenmyyjä,adenina.fi,josta olen viimeisimmät A England lakkani ostanut.

Tässä omat A England-aarteeni!

The Legend-kokoelman lakat,vasemmalta oikealle Ascalon.Dragon,Saint George,Bridal Veil ja Princess Sabra

Heavenly quotes-kokoelman lakat,vasemmalla She walks in beauty ja oikealla  Beauty never  fails

Dorian Gray on ainoa omistamani Gotchic Beauties-kokoelman lakka 


Princess Sabra (Tristram eyes) on kultaan taittava vihreä hologrammilakka,ja yksi ehdottomista suosikeistani. Bridal Veil on musta hologrammilakka,jonka holoefekti tulee esille oikeastaan vain suorassa valossa-varjossa lakka näyttää heikosti kimaltavalta mustalta. 
Sain George on upea tummanvihreä hologrammilakka,ja taisi olla ensimmäisiä A Englandin lakkojani. 
Ascalon on suosikkini! Violettiin taittava harmaa,ainakin omasta mielestäni,ja kertakaikkisen upea hologrammilakka.Dragon on täydellisen vihreä hologrammilakka. Tämä taisi tulla samassa tilauksessa Saint Georgen kanssa viime vuoden puolella,kun A England vielä pystyi toimittamaan Suomeen. Dragonin levittyvyys on mielestäni A Englandin parhaimmistoa! 

Dorian Gray on kaunis hopeanharmaa metallinen lakka,ja kuten edellä jo mainitsin,ainoa omistamani Gothic Beauties-kokoelman lakka. Peittää hyvin jo kahdella kerroksella. 

She walks in beauty on kultapohjainen,hiukan vihreään taittava glitterlakka,jossa on vaaleanpunaista ja kultaista glitteriä. Peittää kahdella kerroksella,mutta sopii myös erinomaisesti muiden värien päällä käytettäväksi. Beauty never fails on metsänvihreä glassfecked-lakka. Levittyy hyvin ja peittää kahdella kerroksella. A England on yksi kiistattomia suosikkejani. Pidän erityisesti merkin hologrammilakoista. En ole kovin voimakkaiden hologrammiefektien ystävä ( se ei estä minua käyttämästä esim.Color Clubin holoja,mutta suosikeiksi ne eivät nouse) ja A Englandin lakkojen holoefekti on minulle juuri sopiva. Erityisesti Ascalon ja Princess Sabra ovat suosikkejani.   


Oletteko tutustuneet  A Englandin lakkoihin?

2 Comments

  1. Iik vaikka en olekaan mikään kynsilakkafani niin nää on kyllä aikas ihania!

    • Nämä on nimenomaan aikas ihania!

Vastaa