Skip to content

3 x Zoeva

Nyt olisi luvassa kuvia. Paljon kuvia. Anna mokoma on hehkuttanut viime aikoina hankkimiaan Zoevan paletteja siihen malliin että minunkin oli pakko tilata noita kovin kehuttuja ihanuuksia. Tilasin omani Zoevan omilta verkkosivuilta viime viikolla, ja hain aarteeni eilen postista. Hirmuisesti ei siis käyttökokemusta vielä ole, mutta ihastellaan kuvia ja käydään läpi tilausta, eikös vaan?

Tein siis tilauksen Zoevan omien sivujen kautta. Tilauksen teko oli varsin helppoa ja mutkatonta, ja kolme palettia maksoi toimituskuluineen yhteensä 60 euroa. Paketti toimitettiin DHL:n kautta varsin nopeasti- pääsiäispyhistä huolimatta paketti tuli noin viikossa! Yksittäinen paletti maksaa Zoevan verkkosivuilla 17,50 euroa.

esaf_zoeva_palettes_1

Valitsin tilaukseen menevät paletit osittain Annan suositusten ja osittain omien mielihalujeni perusteella. Anna oli hehkuttanut Mixed metals- ja Smoky-paletteja siihen malliin että tiesin että minun olisi tilattava ne. Anna oli tilannut näiden kahden lisäksi Love is a storyn, itse päädyin Rodeo Belle-palettiin. Love is a story vaikuttaa ihan mahtavalta, mutta Rodeo Belle puhutteli minua enemmän. (plus mielessäni kaivelee NikkieTutorialsin paletilla tekemä meikki jonka aion ehdottomasti apinoida) Kannattaa muuten kurkata Annan blogista swatch-kuvat kaikista kolmesta paletista, Annan kuvat on aika ässiä. Itse en ole swatch-kuvia näistä vielä ottanut, mutta muita kuvia kyllä! Katotaan niitä, joo?

esaf_zoeva_palettes_2

esaf_zoeva_rodeobelle_palette_1

esaf_zoeva_rodeobelle_palette_2

Rodeo Belle on näistä kolmesta ostamastani se väripommi, muut ovat sitten tummempia. Kovin on nätti ja kiva!

esaf_zoeva_smoky_palette_1

esaf_zoeva_smoky_palette_3

Smoky taas on näistä kolmesta ehdoton suosikkini, tiedän sen jo nyt. Smokyssa on täydellistä ihan kaikki pakkausta ja sen ulkoasua myöten! Sumuista, tummaa, synkkää, mattasävyjä, helmiäissävyjä, täydellistä. Ja hei, kannessa lukee ”I can resist anything except temptation”. Otan tämän omaksi motokseni. Kyllä.

esaf_zoeva_mixed_metals_palette_1

esaf_zoeva_mixed_metals_palette_2

Anna suositteli Mixed metalsia kovasti, ja kurkkimani kuvat paletin sisällöstä vakuuttivat sen verran että paletti oli pakko tilata. Onneksi tilasin- tässä on VIHREITÄ. Ihania vihreitä. Murrettuja vihreitä! Ja muitakin kivoja värejä. Mutta vihreitä, iiii! Olen kovin onnellinen.

Olen sörkkinyt kaikkien kolmen paletin sävyjä suunnattomalla riemulla, ja tänään pääsen tekemään niillä ensimmäisen meikkini. Kaikki vaikuttavat laadultaan ihan superhyviltä, joten odotan näiltä aika pirun paljon. Pikasörkinnän perusteella mennään tasolle MakeupGeek aika äkkiä, joten odotan mielenkiinnolla onko laatu ihan kunnon meikissä samaa tasoa. Kohta nähdään! Uusi addiktio näistä ainakin löytyi, se on ihan selvä. Haluan lisää Zoeva-paletteja!

Varoittelen nyt vähän etukäteen että seuraavan kahden viikon ajan blogin päivitystahti on hiukan harvempi, kiitos viimeisten opinnäytetyön tekemiseen käytettävien viikkojen. Postauksia tulee kyllä (olen ehtinyt jemmaamaan aika mehevän kasan kuvia ja aiheita), mutta jos mitään ei kuulu pariin päivään niin ei tarvitse huolestua- täällä ollaan. Kunhan tämä viimeinen rutistus saadaan pois alta niin voin vähitellen unohtaa kouluhommat kokonaan ja keskittyä ihan vaan töihin, blogiin ja vapaa- aikaan. Ah, kuinka sitä odotankaan!

Mutta hei! Kertokaahan, onko siellä puolella kokemusta Zoevan paleteista? Kiinnostaako joku näistä kolmesta paletista ihan erityisen paljon?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

17 Comments

 1. Ah, ihania, upeita, kauniita, kaikkea! <3 Itsekin tein juuri pari viikkoa sitten tilauksen Zoevalle, mutta luomivärien sijaan tilasin siveltimiä. Niitä olen nyt antaumuksella viime aikoina testaillut ja kyllä, olen todellakin tyytyväinen laatuun 🙂

  • Pakko tulla vielä kommentoimaan, ei liity aiheeseen mitenkään, MUTTA… Mä tein vihdoin ensimmäisen MUG-tilaukseni, IIIIK!!!!!

   • !!!!!!!IIIKKKK!!!!! Jes!!! Vihdoin!!! Mitä tilasit? 😀

    • No ihan kuules repäisin ja tilasin samantien kokonaisen 9 sävyn paletin – siis tyhjän paletin ja 9 nappia. Foiled-sävyistä Grandstand, Showtime ja Flame Thrower. Ja normisävyistä Peach Smoothie, Créme Brulee, Shimma Shimma, Cinderella, Bada Bing ja Country Girl. Aika maanläheinen paletti siis luvassa, mutta ai että millä hartaudella mätsäilin näitä sävyjä koneellav yhteen pyörittelin, ihailin ja ihmettelin ja lopulta tilasin! Ja nyt en malttaisi odottaaaaaa….!!!

     • OOOOO. Nyt kuulostaa hyvältä! Ihan mahtisävyjä kaikki mitä oot tilannut! Shimma shimma ja Peach smoothie on RAKKAUTTA, ne on niiiiiiin hyviä. Ja kaikki Foiled-sävyt- ah. Odottaminen on noiden suhteen ihan kamalaa, mutta onneksi sen arvoista!

 2. Nämä kaksi postausta näistä ihanuuksista on aiheuttanut täällä sellaisen ”minä en tarvitse näitä, minä EN tarvitse näitä.. Ehkä yksi.. Minä en tarvitse näitä.. Jos edes kävisi nettisivut vilkaisemassa..” Kamppailun itseni kanssa 🙂 Siis oikeasti en ole uskaltanut niitä nettisivuja edes vilkaista. Jo nuo pakkaukset, oi ihanuutta!!

  • Nää on ihan puhdasta rakkautta kaikki! Sinne sivuille ei kannata mennä, siellä sortuu välittömästi. 😀 Näissä on kaikki niin ihanaa! Nää pakkaukset <3

 3. Ah noi vihreät <3 NE ON PARHAUTTA. Mä niin odotan sun meikkejä näillä!

  • Noi vihreät, KYLLÄ. Ne on täydellisiä. Yks meikki ulkona, lisää tulossa! 😀

 4. Oij! Ihania paletteja! Piru kun tää blogien lukeminen käy kalliiksi. 😀 Nyt haluan myös tuon mixed metalsin – miljoonan muun ihanan luomiväripaletin lisäksi… 😛

  • Hahaa joo, blogit kyllä käy kukkarolle. Itse syytän Zoevahankinnoistani ihan pokkana Annaa, joka hehkutti näitä niin että pakkohan mun oli. :’D Mixed Metals on RAKKAUTTA.

 5. Smoky, kuolasin sitä jo jossain muuallakin. Jotenkin sen pakkauskin kolahtaa näistä eniten. <3

  • Jep, Smoky. <3 Sen pakkaus suorastaan huutaa mun nimeä, ja ne värit- oi oi.

 6. Tilailin ite pari päivää sitten Zoevalta siveltimiä, ihanan Rose Golden Vol. 2 Collectionin ja kuikuilin noita paletteja samalla mutta vastustin nyt ainakin toistaiseksi. 😀 Mulla on merkiltä yksi Luxe Cream Lipstick joka on muuten aivan loistava sekin.

  • Hahaa, mä tein just toisin päin! 😀 Kurkin siveltimiä pitkään ja hartaasti, mutta nyt oli pakko valita jommat kummat. Päädyin paletteihin, en voinut vastustaa niitä. Ensi kerralla siveltimiä! Hyvä tietää että myös huulimeikit vaikuttaa hyviltä, pitää tutkia niitä tarkemmin :B

 7. Myy Myy

  Mixed metals. Needz it. T. Mattimyöhänen

  • Kyllä. Sä niiiiiiiiiiiiiiiiin tarviit sen.

Vastaa