Skip to content

2015 parhaat: tuotteet

Saisinko rumpujen pärinää, kiitos? Sillä tässä ne nyt ovat, vuoden 2015 suosikkituotteet. Näitä on ihan järjetön määrä (kyllä, karsinnan jälkeen) joten mennään suoraan aiheeseen. Luettelen tuotteet tekstissä, en tee mitään listaa- se olisi pitkä kuin nälkävuosi. En myöskään perustele valintojani kuin muutamalla sanalla, sekin pidentäisi tätä jo muutenkin järjettömän pitkää settiä entisestään. Ilmoitan tässä ja nyt että jos tuote on päässyt vuoden 2015 parhaat- listalle, se on HYVÄ ja päihittänyt aika pirun monta kilpailijaa. Valituista jutuista kirjoitan omat postauksensa. Okei? Okei. Aloitetaan.

ESAF_BEST_OF_2015_1

Vuoden 2015 parhaita vartalotuotteita oli lopulta vain kaksi, yksi rasva ja yksi saippua. Rasva on La Roche-Posayn Lipikar Baume AP+. Paras rasva ikinä. Tarkoitettu kropparasvaksi, mutta käytän sitä aika lailla kaikkeen. Viimeisin uusi käyttökohde oli tatuointi, ja hyvin parani. Tämän nimeen vannon, ja ilman en aio olla. Saippua taas on mikäs muukaan kuin Lord of Misrule, tai kuten itse sitä nimitän, Se saippua joka syrjäytti Snow fairyn. Tämän parhaudesta kertokoon se että minulla on sitä vieläkin n. 3 putelia varastossa. Ah.

ESAF_BEST_OF_2015_2

Hiustuotteita onkin sitten aika paljon enemmän. Kuten kuvasta näkyy, Evo hallitsee vuoden hiussuosikkeja aika voimakkaasti. Evon Water Killer on ihan mahtava kuivashapmpoo, Salty Dog on aika huippu suolasuihke (ja siihen myös Mies on tykästynyt aika kovasti), Root Canal tuo aivan järjetöntä tuuheutta hiuksiin ja Helmut on ihan superi hiuskiinne. Evon paras tuote on kuitenkin mielestäni Haze– hiuspuuteri, jota käytän melkeinpä ihan_joka_päivä. L’anzan Healing Style– muotoilusuihke nousi ehdottomaksi lempparikseni hiusten kiharruksen yhteydessä, ja KMS:n Free Shape– suihke ja Hair Play Playable texture– suihke tulivat sen kanssa melkein tasoihin. Kaikki kolme toimivat erinomaisesti, mutta jokainen vähän eri lailla ja eri tilanteessa. Vuoden PARAS kuivashampoo ei kuitenkaan ollut Water Killer, vaan Batisten uusi Heavenly Volume. Tämä tuli kauppohin kaiketi syksyllä? Joo, syksyllä. Ja olen käyttänyt sitä kolme pulloa. Holy Grail- listalle ASAP.

ESAF_BEST_OF_2015_3

Ihonpuhdistusrintamalta löytyi aaaaikas monta uutta lempparia. Supermood iski kovaa uudella Youth Glo-sarjallaan, ja sekä kuorinta että kasvonaamio menivät kertaheitolla vuoden parhaiden joukkoon. Ihoni ei ole KOSKAAN tuntunut niin puhtaalta, sileältä ja kirkkaalta kuin tuon duon käytön jälkeen! EkoPharma oli aivan uusi tuttavuus, johon pääsin tekemään lähempää tuttavuutta I love me- messuilla. Sain mukaani koko joukon tuotteita, ja niistä peräti kolme pääsivät listalle. Puhdistava Vadelmavaahto puhdistaa tehokkaasti mutta lempeästi ja toimii kaksoispuhdistuksen kakkosvaiheena, Syväpuhdistava Karpaloöljy taas ykkösvaiheena. Tasapainoittava Karpalonaamio taas rauhoittaa öljyistä ja epäpuhdasta ihoa. Ah. Ylivoimainen puhdistusöljysuosikkini on silti MACilta. MAC Cleanse Off Oil on ihan ehdoton puhdistusöljysuosikkini, ja tanssin eilen pientä riemutanssia kun sain korkata loppuneen (toisen merkin) öljyn tilalle tämän. Oi onnea!

ESAF_BEST_OF_2015_4

Ihonhoidon puolelta löytyi useampi lemppari, joka on jäänyt ihan vakituiseen käyttöön. MACin Mineralize Charged Water on edelleen lemppari, samoin ruusuinen Fix+. Lieracin akneihon kasvovoide on ollut taivaan lahja epäpuhtaalle iholleni, ja tämä puteli loppui juuri. Uusi on mentävä ostamaan, sillä ilman en pärjää. Cliniquen Clinical Clearing Gel on luottotuotteeni kipeisiin ja syvälläoleviin finneihin- tällä lähtee KAIKKI. Lieracin Hydragenist- seerumi taas on sitä luokkaa että sitä olen jo ostanut uuden pullon, ja tulen ostamaan jatkossakin. Ihoni on pintakuiva mutta rasvainen, ja tämä on paras apu siihen pintakuivuuteen! Supermoodin Beauty Sleep– silmänympärysseerumi on ollut käytössä keväästä saakka, ja puteli alkaa näyttää uhkaavia tyhjenemisen merkkejä. Talvella olen laittanut tämän silmänympärysvoiteen alle, ja se on ihan parasta. Se voide taas on ollut Avenen Soothing eye contour cream, josta on jo käytössä tuubi nro 2. Lieracin kasvovoiteen lisäksi listalle pääsi myös Lokkitanen pionivoide, joka on yksi parhaista kokeilemistani meikin alle laitettavista päivävoiteista.

ESAF_BEST_OF_2015_6

Parhaiden listalle pääsi myös ihan loppuvuodesta lahjakortilla hankkimani Sigman pesumatto. Vaikka olen omistanutkin maton vasta reilun kuukauden ajan, se pääsi silti heittämällä listalle. Matto on yksinkertaisesti sanottuna MAHTAVA, ja se on helpottanut sivellinrumbaa niin paljon etten aio enää pestä niitä mokomia ilman tätä.

ESAF_BEST_OF_2015_7

No niiiiiin, nyt päästiin meikkeihin! Lähdetään jonkinlaisessa järjestyksessä liikkeelle ja aloitetaan meikkipohjista ja primereista. MACin Prep+Prime Natural Radiance Radiant Yellow on ollut koko vuoden suosikkipohjustajani, jota olen käyttänyt melkein päivittäin. Nestemäisistä meikkivoiteista ehdoton lempparini on MACin ProLongwear Nourishing Waterproof, ja hyvänä kakkosena tulee L’Orealin uudistettu True Match. Puuteripohjista ehdottomasti paras oli Everyday Mineralsin Semi- Matte, josta olen hankkinut peräti kolme sävyä. Kolme. Puutereista mainittakoon MACin Prep+Prime-puuteri jonka esittelin loppuvuodesta, sekä samaisen merkin Mineralize Skinfinish Natural. Peitevoiteita on esiteltävänä kaksi, MACin ProLongwear ja UD:n Naked Skin Concealer. Samoilta meikeiltä löytyvät myös silmämeikinpohjustajalempparit! UD:n Eyeshadow Primer Potion sävyssä Eden syrjäytti sen Originalin omassa käytössäni, ja MACin Prep+Prime- pohjustaja on ollut vähintään yhtä kovassa käytössä kuin Eden. Kovemmassa, itse asiassa, koska sitä on kulunut useampi tuubi.

ESAF_BEST_OF_2015_8

Seuraavaksi poskipunat ja korostus- ja varjostustuotteet. Aloitetaan vuoden käytetyimmästä, eli Hourglassin poskipunatriosta. Sain Hourglassin trion käsiini jo keväällä, ja olen käyttänyt sitä siitä saakka melkeinpä viikoittain. Trion kolme sävyä ovat aika lailla TÄYDELLISIÄ, ja ne toimivat hädässä korostustuotteina. Vuoden käytetyin ja paras korostustuote taas oli MACin Perfect Topping– omasta mielestäni Lightscapadeakin parempi. Kruununjalokiveni, Guerlainin vuoden 2015 juhlameteoriitit pääsevät listalle niiden yleisen upeuden ja kertakaikkisen parhauden takia. Taikapallerot ovat mitä parhain korostustuote ihan koko kasvoille. Kyllä. Varjostustuotteista mainittakoon IsaDoran Face Sculptor, joka peittosi NYXin Taupe- poskipunan ihan heittämällä. Trion contour- sävy on just eikä melkein oikea! Poskipuniin palaan UD:n Rapturen ja MACin Hipnessin ja Modest Blushin verran. Kaikki kolme ovat olleet todella ahkerassa käytössä, Rapture peräti luomivärinäkin! Ehdottomasti vuoden parhaat poskipunat Hourglassin trion lisäksi.

ESAF_BEST_OF_2015_9

Ripsari- ja kulmatuotteiden lista onkin onneksi vähän lyhyempi. HUH, eikö? Kulmatuotteista listalle pääsi kaksi, L’Orealin Brow Artist Plumper sävyssä Blonde sekä Anastasia Beverly Hillsin Brow Wiz sävyssä Medium Brown. Ilman näitä en ole lähtenyt melkeinpä yhtenäkään aamuna ulos kotiovesta. Enkä aio. Nämä kaksi ovat kulmieni salaisuus! Ripsiväreistä mainitsen myös kaksi, Maybellinen Lash Sensational Intense Black oli todellinen yllättäjä markettipuolelta, ja se on ollut hyvin ahkerassa käytössä.UD:n Perversion- ripsiväri on hintavamman päädyn suosikkini, ja se taitaa olla minun vuoden 2015 ripsivärini.

ESAF_BEST_OF_2015_10

NO NIIN. Nyt päästiin luomiväreihin!!! Luomivärit ovat omasta mielestäni meikeistä parhaimpia, ja niitä minulla on kokoelmassani ylivoimaisesti eniten. Niitä on tällä listallakin eniten, koska vuosi 2015 oli aika mahtava luomivärivuosi. ALOITETAAN. Näitä on paljon. Zoeva iski kovaa keväällä, ja hankkimistani Zoevan paleteista neljä pääsi tälle listalle. Zoevalta vuoden parhaisiin pääsi siis Smoky, Naturally yours, Rose Golden ja Mixed Metals. Kat Von D:n Shade&Light Eye– paletti havittelee vuoden parhaan paletin paikkaa, ja se oli ensimmäisenä mielessäni kun aloin  miettimään vuoden 2015 parhaita luomivärejä. Samaan settiin menee Tarten Tartelette. Morphen 35W on ihan täydellinen jättiläinen, ja vaikka en ole ehtinyt sitä hirveästi käytellä se pääsi silti ihan järjettömän laatunsa takia listalle. Hmm, voisin pitää Morphe- viikon… Ja lopuksi,se paleteista parhain, luomiväriyhdistelmistä ihanin, UD:n Gwen Stefani- paletti. Sitä ei VOI jättää listalta.

ESAF_BEST_OF_2015_11

Kokosin pienemmät paletit ja yksittäiset napit yhteen ja samaan kuvaan, koska niitä olisi ollut ihan turha pistää samaan settiin noiden jättiläisten kanssa. Vuoden ylivoimaisesti paras yksittäinen luomivärisävy oli MACin One to Watch. OtW on ensimmäinen iso singlenappi VUOSIIN jonka olen saanut kuopalle. KUOPALLE. Kyllä, sitä on käytetty niin paljon!!! Halusin ColourPopin listalle, mutten pystynyt valitsemaan jotain tiettyjä sävyjä. Heittelin kuvaan mukaan siis muutaman ColourPopin ihan vaan symboloimaan sitä että kaikki ne hankkimani monet ja monet sävyt tältä merkiltä kuuluvat parhaat- listalle. Ne ovat kaikki ihan huippuja. MACilta listalle pääsi myös Toledo- kokoelman Bellgreens– paletti sekä kaksi yhdeksikköä, Burgundy x 9 ja Amber x 9. Viimeinen listalle päässyt ns. pieni paletti on Marc Jacobsin The Night Owl- paletti. Yöpöllö on sävyiltään niin MINUA, ja laadultaan melkeinpä täydellinen.

ESAF_BEST_OF_2015_12

Ihan lopuksi kurkataan vielä vuoden 2015 lempparihuulimeikit, ja sitten tämä on tässä. Sitten ollaan päästy loppuun asti. Jokainen joka lukee tämän ihan kokonaan saa papukaijamerkin! Kuvitteellisen, tosin. Mutta niihin tuotteisiin! ColourPop ja MAC dominoivat listaa aika vahvasti. Ehm. ColourPopin huulipunista vuoden parhaiksi pääsivät Pinch, Cookie, Frida, Grunge ja Brink. Saman merkin nestemäisistä huulipunista listalle pääsivät Trap ja Tulle. MACin huulipunista vuoden parhaita olivat Nouvelle Vogue, Call the hairdresser, Mehr, Heavenly Hybrid ja Oxblood. MACin kiilloista erityismaininnan ansaitsi Wash&Dry- kokoelman Domestic Diva, ja parhaan kevyen huulipunan/huulirasvan tittelin vie Guerlainin KissKiss Roselip sävyssä Pink Me Up.

Noniin. NO NIIN. Siinä ne nyt ovat kaikessa kaoottisessa upeudessaan, minun tuotesuosikkini vuodelta 2015. Nyt on aika tyhjä ja jotenkin peräti uupunut olo- näissä oli muistettavaa. Silleenniinku aika hitosti. Niin paljon että kiroilin juuri blogissa.

Löytyykö tältä mammuttilistalta jotain teidän tuotesuosikkejanne? Puuttuuko joku joukosta, oletteko eri mieltä? Kertokaa, kiitos!

Osa postauksen tuotteista saatu blogin kautta. 

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

14 Comments

 1. Tilda Tilda

  Mahtavaa, kiitos Ilona! Koska munkin suosikkimeikki on ehdottomasti luomivärit, niin ajattelin kertoa, että Zoevan Chocolate Blend -paletti oli varmaankin mun vuoden 2015 suosikki. Ihan siinä perässä UD Vice 4. Myös tuo mainitsemasi MAC:in burgundy x9 tuo arkimeikkiin sitä jotakin extraa, kun haluan vähän poistua perus-nudesävyistä. Marc Jacobsin paletit on seuraavan ulkomaanmatkan must-buy listalla. Ootko Ilona muuten päässyt vielä Tom Fordin maailmaan? Uudet Tompan paletit näyttää aikas herkullisilta 😉

  • Hehee, ei kuule kestä! Tätä oli ilo tehdä <3 Ai hitsit, mä oon miettinyt tota Zoevan suklaapalettia ties miten pitkään. Ehkä mun on ostettava se jossain vaiheessa, jos kerran noin kehut! Marcin paletit on kyllä ilmeisesti kautta linjan aika tykättyjä. Mä haluaisin lisää, mutta tyydyn toistaiseksi tähän- näitä on niin vaikea saada. 😀 Ja APUA, Tom Ford, en oo!! Pakko ilmeisesti tehdä lähempää tuttavuutta :'D

 2. Lieracin Hydragenist-seerumi on ihan parhautta. Jos opiskelijabudjetti antais myöten ostaisin sitä ainakin viis putelia varastoon 😀

  Zoevan paletteja on pakko päästä kokeileen, siveltimiin rakastuin jo *_*

  • Ah, Hyrdragenist. Se on niiiiiiiiiiiiiin hyvä. :’D Mutta on se kyllä hintavakin. Yritän käyttää sitä mahdollisimman säästeliäästi että sitä riittäisi mahdollisimman pitkään :’D

 3. Marjo Marjo

  Kiitos! tätä postausta oon odottanut ja nyt se on tässä.

  Ja kyllä, luin sen hetkessä loppuun asti, taisin lukea kahteenkin kertaan 😀

  Ihania tuotteita, Morphe ja ColourPop oli munkin lemppareita viime vuonna. Zoevan tuotteet jäi harmillisesti hommaamatta mutta se asia korjaantunee tänä vuonna 😉
  Zoevalla on ilmestynyt ihania uusia paletteja, kun vain osais päättää minkä oikeasti hal..tarvitsee..;)

  mulle kävi myös niin että UD primereissä Eden hyppäsi Originalin ohi.

  Onneksi vuosi on vasta alussa, odottelen silmät kiiluen eri merkkien kevät-kokoelmia, niin paljon kaikkea ihanaa tulossa!

  • Jesss! Ihana että tykkäsit! 😀 Morphe ja ColourPop oli kyllä tän vuoden yllättäjät, ihan mahtavia juttuja kaikki. Ehdit vielä hyvin korjata tilanteen Zoevan osalta! Ne uudeet paletit näyttää IHANILTA, mä en ole vielä oikein osannut päättää et minkä niistä haluaisin Kaikki, tietenkin, mutta jotain itsehillintää on pakko harjoittaa…

   On muuten jännä miten iso ero Edenillä ja Originalilla on!! Melkein väittäisin et se pitääkin mulla meikin paremmin paikallaan.

   Ja oh, kevätkokoelmat! Mä olen nähnyt vilauksia Guerlainin jutuista ainakin, ja ne vaikuttaa ihanilta. Ja MACilta tulee se ihme flamingokokoelma, aaaapuva…

 4. Noora Noora

  Aaaaaww, ihana postaus! Löyty joitain munkin suosikkeja ja muutamia, jotka täytyy ehdottomasti pistää korvan taa.

  Mulla Lord of Misrule oottelee vielä kaapissa korkkaamista, onnistuin sen alennusmyynneistä itselleni nappaamaan.

  MACin Pro Longwear Nourishing Waterproof-meikkivoiteen ostin myös tänä vuonna, mutta meistä ei oikein ole tullut kavereita. Jostain syystä en tule sen kanssa oikein toimeen, vaikka kovasti haluaisin tulla. Sen sijaan nykyinen meikkipohjarakkauteni on EveryDay Mineralsin Matte-pohja sävyssä 3W. Sen alle kun vielä pyörittelee saman merkin primeria, niin ah – lopputulos on täydellinen! <3

  ABH:n kulmatuotteisiin ihastuin minäkin viime vuonna – nykyisin käytössä Dip Brow Pomade + Brow Wiz sekä kaiken kruunaa minullakin tuo L'Oréalin kulmakarvageeli. Ihan ässä tuotteita kaikki kolme.

  Viimeisin huulipunaostokseni on muuten MACin Mehr ja oi, sekin on kyllä täyttä rakkautta – täydellinen sävy!

  • Ihana kuulla <3

   Lord of Misrule on kyllä odottamisen arvoinen, siinä on jotain tosi ihanaa ja mystistä!

   Onpa harmi ettei tuo MAC toiminut sulla niin kuin sen olisi pitänyt :/ Mutta onneksi, ONNEKSI löysit EveryDay Mineralsin!! Mulla on niiden Semi- Matte- pohja, ja sekin on ihan täydellinen. Ehdottomasti paras mineraalipohja mitä oon kokeillut!

   ABH:n kulmajutut ja tuo L'Orealin geeli on kanssa ihan mahtavia. Mulla on myös pomade käytössä, mutta sen kanssa en päässyt ihan väleihin- tavallaan tosi kiva ja tavallaan ei. Tilasin nyt sen niiden uuden kulmakynän, katsotan miten sen kanssa käy. 😀

   Ja Mehr. MEHR. Se on ihan täydellinen sävy!!

 5. Ihania suosikkeja! Vaikka kuinka monta sellaista, mitkä ovat itselläkin käytössä. <3

  • No mut tietty, great minds think alike <3

 6. Oih toi Hourglass houkuttaisi niin paljon. Muttakun en vaan voi perustella sen ostoa itselleni 😀 Sama oli meteoriittien kanssa. Tuo Morphen paletti näyttää muuten aivan törkeän upealta, ehkäpä oma synttärilahja itselleni? Mikäli sikäli sitä vielä saa…

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Mun mielestä tota Morphea kyllä saa vielä! Ja nehän on oikeesti aika järkevän hintaisiakin, et anti kuule mennä! Ja siis. Noita Morphe- paletteja on niin MONTA erilaista ihanaa!!

   Tota Hourglassia ei onneks enää saa :’D

 7. Viivi Viivi

  hei mistä noita evon tuotteita saa, onks ne vaan parturikampaamotuotteita? nyt tekis mieli kokeilla about kaikkia näitä sun lemppareita….

  • Ne on kampaamotuotteita joo, mut IDHairin omasta verkkokaupasta saa about niitä kaikkia! Tääääältä siis: https://idhair.fi/brandit/evo.html

   Tota mä aion käyttää omana ostospaikkanani kun mun aarteet loppuu :’D

Vastaa