Skip to content

2015 parhaat: postaukset

Vuosi vaihtui, joten listaan sen kunniaksi useamman postauksen verran suosikkejani viime vuodelta! Aloitetaan omista suosikkipostauksistani. Oli yllättävän terapeuttista käydä läpi omaa blogia koko menneen vuoden ajalta. Tajusin että olen mm. meikannut tosi kivasti, kirjoittanut kivoja ja omaa mieltä piristäviä postauksia, löytänyt todellisia tuoteaarteita ja vaikka mitä muuta kivaa. Suosikkipostauksiini pääsikin sekä avautumisia, tuotearvioita että meikkipostauksia. Olen kovin tyytyväinen näihin kaikkiin, enkä lopulta halunnut karsia tästä listasta mitään. Eli ota mukava asento ja jotain evästä, tämä postaus on PITKÄ ja täynnä linkkejä. Kasasin postaukset jonkinlaiseen aikajärjestykseen, eli aloitetaan alkuvuodesta ja siirrytään vähitellen kohti vuoden loppua.

Purkkimafia aukesi helmikuussa, ja silloin julkaisin pienen esittelypostauksen itsestäni. Tykkään kyseisestä postauksesta edelleen aika hitsisti, joten sillä on hyvä aloittaa suosikkilista.

esaf_ilona1

Maaliskuussa flippasin ihan totaalisesti MACin Toledo- kokoelman takia, ja kirjoitin siitä peräti kaksi postausta, täällä ja täällä! Kyseinen kokoelma on edelleen yksi ehdottomia suosikkejani MACilta, ja näitä kuvia katsellessani kaivelin kaikki nuo hankkimani aarteet esille. Ah, on ne ihania.

Maaliskuussa juhlittiin myös minun ja mieheni 10-vuotispäivää, ja kirjoittelin siitä blogiin. Kyseistä postausta lukiessa hiipi sen verran leveä hymy naamalle että se oli pakko linkittää myös tälle listalle! Postauksen kuvat ovat muuten ihan itse ottamiani, ja tykkään niistä KOVASTI. Yhdestä on iso vedoskin, katsotaan jos Mies vielä joskus antaisi luvan laittaa sen seinälle…

esaf_siirappia_vuosipaiva_2

Zoeva iski keväällä kovaa, ja ostosten esittelyn lisäksi julkaisin myös useamman merkin paleteilla tehdyn meikin. Tämä on edelleen ihan ehdoton suosikkini, ja se ansaitsi paikan suosikkipostauslistalla! Meikki ja siitä otetut kuvat aiheuttavat edelleen aikamoista itsekehua, joten listalle vaan.

Picture Polish oli tämän vuoden suosikkeja kynsilakkojen osalta. Esittelin keväällä silloisen PP- kokoelmani (joka on nykyään aika paljon laajempi), ja jotenkin tämä postaus ja sen kuvat ovat edelleen mieleeni. Tykkään. Aina kun kirjoitan kynsilakoista tulee sellainen olo että niistä pitäisi kirjoittaa paaaaaaljon enemmän. Ehkä vielä joskus…

Opinnäytetyön loppuseminaaria varten oli meikattava kivasti jotta pystyi puhumaan isommalle yleisölle (meikki ei auttanut, meinasin silti itkeä), ja kivasta meikistä oli otettava kivat kuvat. Loppuseminaarimeikkipostaus on ansainnut paikkansa listalla koska a) meikki on kiva ja b) koska se oli eräänlainen virstanpylväs.

esaf_picture_polish_group_pic_2

Meikkilinjalla jatketaan edelleen- julkaisin loppukeväästä edullisempien merkkien tuotteilla toteutetun meikin. Tästä meikistä kertova postaus meni suoraan listalle, sillä se on yksi niistä harvoista joissa olen käyttänyt näin paljon ei- seletuotteita. Minun pitäisi panostaa tähän enemmän, joten se olkoon tällä listalla muistutuksena!

Urban Decay saapui Suomeen syksyllä, ja kirjoittelin sen tulosta blogiin jo kesän alkupuolella. Kokosin varsin laajaan postaukseen koko joukon omia suosituksiani, ja tuo postaus taitaa edelleen olla yksi blogini suosituimmista kautta aikojen. Olen siitä kovin ylpeä- teen aika harvoin mitään noin kattavaa!

ESAF_urban_decay_all_the_palettes_special_editions_1

Syntymäpäivänäni kirjoitin kirjeen 10 vuotta nuoremmalle Ilonalle. Luin postauksen vuodenvaihteessa tippa linssissä- pidän siitä kovasti.

L’Occitane, kavereille Lokkitane, oli kesällä esillä blogissa IHANAN pionilinjansa osalta! Tykkään postauksen kuvista ja noista pionituotteista edelleen- ne ansaitsevat lisähuomiota. Listalle siis.

Kirjoitin heinäkuussa toukokuussa tapahtuneesta ihmeestä. Sain muutaman muun bloggaajan kanssa kutsun tulla tutustumaan MACiin ja MACin Senior Artistiin Nettaan. Postauksesta välittyy edelleen se puhdas riemu ja hartaus mitä tunsin tuona maagisena iltana ja sitten uudestaan postausta kirjoittaessani. En ole pitkään aikaan kirjoitellut tapahtumista, mutta tuo oli sellainen että siitä oli PAKKO kirjoittaa ja tuon postauksen oli PAKKO päästä tälle parhaat- listalle.

ESAF_SHIPITO_1

Vouhkasin pitkin kesää Shipiton kautta tekemistä tilauksistani, ja kirjoittelin tuosta ihmeellisestä palvelusta ihan oman postauksensa loppukesästä/alkusyksystä. Tämää menee samaan kategoriaan UD- postauksen kanssa. Eli siihen ”jaksan harvoin nähdä näin paljon vaivaa”- kategoriaan. Eli listallemän!

Vietimme Miehen kanssa hääpäiväämme syyskuusta, ja se innosti kirjoittamaan häistämme. Pidän  postauksen hengestä ja kuvista (no daa, kuvat ovat hääkuviamme ja muutenkin aika ihania) ja se saa hymyn huulilleni joka kerta kun luen sen.

ESAF_HAAT_3

Lokakuussa sain meikkikokoelmani kruununjalokiven Guerlainilta. Muistan vieläkin miten itkin kun avasin pakettia ja tajusin sen sisältävän tuon jumalaisen palluran. Tykkään kuvista, tykkään postauksesta, tykkään Guerlainista ja tykkään tuosta ihmepallurasta.

Lokakuussa tuli ilmeisesti monta kivaa asiaa, koska myös Adelen Hello- videosta inspiroituneena tekemäni meikki on listalla! Tein inspiraatio- ja teemameikkejä paaaaljon silloin kun aloitin blogini, ja sittemmin ne ovat päässeet jäämään. Oli kiva tehdä meikki ihan vaan inspiraation pohjalta, ja tämä pääsee parhaat- listalle koska se on kiva ja koska se saa luvan muistuttaa minua siitä että näitä pitäisi tehdä enemmänkin.

ESAF_HELLO_LOTD_1

Marraskuussa näytin teille jotain salaista ja hyvin henkilökohtaista. Meikkipöytäni siis. Postaus oli ylläripylläri suht suosittu, sillä siitä näkee pienen vilauksen rakkaan meikkikokoelmani koosta. Ja pöytäni järjestyksestä/kaaoksesta. Tykkään mun pöydästä=tykkään tästä postauksesta. Jei! Ps. pöytä on sittemmin muuttanut vähän järjestystään. Ehkä teen joskus päivitetyn version tästä!

Kokosin marraskuussa yhteen myös koko joukon blogisuosikkejani. En tietenkään saanut yhteen postaukseen kaikkia, mutta kokosin ne jotka halusin saada ihan erityisesti esille. Jos siis kaipaat luettavaa, kurkkaa tänne!

ESAF_UD_UDXGWEN_10

Viimeisenä muttei missään nimessä vähimmäisenä on postaukseni joulukuussa ilmestyneestä UD:n Gwen Stefani- paletista. Syynä ihan vaan se että tuo paletti on niin UPEA ja kaikkien pitää nähdä nuo kuvat siitä. Toivon hartaasti että mahdollisimman moni sai käsiinsä tuon aarrepaletin, sillä se on IHANA ja upea ja rakas. Ah.

Oliko joku näistä teidän suosikkipostaus viime vuodelta? Puuttuiko joku listalta? Kertokaa! Jakakaa mielipiteenne? Oliko näitä kiva lukea?

PS. huomenna sitten ne TUOTESUOSIKIT. Woo!

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

Vastaa