Skip to content

2015 parhaat: Meikit

Tällä viikolla käydään läpi vuoden 2015 parhaita asioita! Luvassa on näiden meikkien lisäksi myös vuoden parhaat postaukset (minun mielestäni parhaat, siis) ja vuoden parhaat tuotteet. Jänniä juttuja on siis luvassa! Mutta mennäänpä tämän päivän aiheeseen, eli vuoden 2015 parhaisiin meikkeihin.

Kokosin aikanaan yhteen postaukseen omasta mielestäni vuoden 2014 parhaat meikit, ja pidin postauksesta niin paljon että päätin tehdä sen uudestaan tänäkin vuonna. En löytänyt tänäkään vuonna suosikkimeikkiä joka kuukaudelta, mutta omaa silmää miellyttäviä löysin kuitenkin. En osaa nimetä niitä kriteereitä joilla valitsin vuoden parhaita meikkejä- valitsin vaan ne joista itse pidin eniten. Moni muuten näyttävä ja tosi jees meikki jäi listalta pois ihan vaan siksi ettei se enää herättänyt sellaisia tunteita tai vaufiiliksiä kuin silloin kun sitä tein. Nämä kaikki ovat vieläkin sellaisia että voin olla niistä ylpeitä, ja se on paljon.

esaf_MAC_an_amorous_adventure_LOTD_1

Ensimmäinen mieluinen meikki löytyi huhtikuulta loppuseminaarinaaman muodossa. Meikissä on paljon minulle tyypillisiä ja mieluisia elementtejä, luomivärit ovat MACin AAA- paletista ja huulilla saman merkin Mythical- täydellistä.

esaf_zoeva_smoky_mixedmetals_look_9

Seuraavakin meikki on huhtikuulta! Se oli selvästi hyvä kuukausi. Huhtikuussa Zoeva tuli ja iski kovaa, ja nappasin metallisekoitusmeikistä yhdet koko vuoden suosikkikuvistani. Postauksessahan näkyy kuvista vain muutama- otin niitä todellisuudessa aika jäätävän määrän…

ESAF_Maybelline_the_nudes_look_3

Toukokuussa esittelin edullisemman arkimeikin. Tein tämän meikin kokonaan markettituotteilla (minulle aika harvinaista) ja siitä tuli todella raikas ja keveä. Tummahkosta silmämeikistä huolimatta perusilme oli keväinen ja raikas, ja tuo Lumenen huulipuna nyt vaan näyttää UPEALTA.

esaf_MAC_lightscapade_look_domestic_diva_1

Toukokuussa fiilisteltiin myös kevyttä mieltä ja meikkiä. Tämä meikki on kaikessa yksinkertaisuudessaan melkeinpä lempparini- jokin tässä miellyttää silmää ja kovasti. En ole meikannut aikoihin näin kevyesti, ja nyt tuli sellainen olo että tämä pitää uusia lähiaikoina. Tekisi varmasti hyvää- ja  saisin torkuttaa pidempään aamulla!

ESAF_MAC_MODERN_MAJESTY_ONE_TO_WATCH_1

Seuraavaa mieluisaa meikkiä varten piti hypätä heinäkuulle. Heinäkuussa yhdistin kaksi MACin IHANAA luomiväriä, ja sain todeta että One to watchin ja Modern Majestyn liitto oli hyvin onnistunut. Oikein kiva meikki! Tykkään! Muistan kopioineeni tästä elementtiä kaverin kesähäihin tekemääni meikkiin, oli niin kiva!

ESAF_LA_PALETTE_NUDE_LOTD_1

Syyskuussa olin FIERCE. Varsin luonnollisella lookilla, mutta fierce joka tapauksessa! Tässä tykkäsin silmien lisäksi aika hitsisti myös meikkipohjasta ja huulista- nappikokonaisuus noinniinku kaiken kaikkiaan!

ESAF_HELLO_LOTD_3

Lokakuussa kanavoin sisäistä Adeleani Hello- biisin inspiroimana. Muistan vieläkin miten ihanaa meikkiä oli tehdä- annoin pitkästä aikaa vain mennä ja heittäydyin inspiraation vietäväksi. Lopputulos oli aika jees. Tämän aion uusia. Jos en Adele- teemalla, niin jollakin ainakin.

ESAF_PRE_CHRISTMAS_PARTY_LOTD_6

Vuoden viimeinen meikkisuosikki löytyi joulukuulta pikkujoulumeikin muodossa. SeKIN oli varsin kevyt ja luonnollinen- se oli selvästi näiden suosikkimeikkien teemana! Tämä meikki oli kuitenkin kaikessa yksinkertaisuudessaan mielestäni todella onnistunut ja toimiva.

Että sellasia meikkejä! Onko jokin näistä just sun suosikki tänä vuonna blogissa nähdyistä meikeistä? Jos ei, niin mikä oli?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

10 Comments

 1. sari sari

  Toinen ja viides mun suosikkeja ja adele-versiota myös pakko fanittaa. Olen vahvojen huulipunien ystävä, se vaikuttaa omiin suosikkeihin, vaikka nuo kevyetkin meikit on kauniita.

  • Kiitos, ihana kuulla <3 Vahvat huulipunat on IHANIA! Arastelen niiden käyttöä arkena töissä- pitäisi ehkä kokeilla. :B

 2. Näistä kaikista ihanista tuo syyskuu kolahtaa jotenkin erityisesti!

  • Se on kyllä aika mainio. <3

 3. Ah, paha valita parasta, mutta toi FIERCE vaan nyt on niin älyttömän fierce!

  • No hei. Fierce ON FIERCE.

 4. Adele on mun lemppari! Sävyt on vaan jotenkin niin mun makuun!

  • Tossa oli kyllä hyvät sävyt käytössä- pitäisi pysyä noissa useammin!

 5. Ihania, mutta toi heinäkuu, koska huulipuna! <3

  • Se on puna on kyllä aika mieletön. <3

Vastaa