Skip to content

10 vuotta

Tänään on kulunut tasan kymmenen vuotta siitä kun mieheni tuli ensimmäisen kerran lapsuudenkotiini. Ensitreffeille, sanoisi joku. Ensitreffeille, joista alkoi välittömästi parisuhde. Nahkatakissa ja puolipitkissä hiuksissaan herra nostatti hiukan kulmia- kyseessä kun oli ensimmäinen kotiin tuotu nuori mies. Illan ohjelmana oli Alien Ylösnousemus, jota mieheni oli minulle suositellut ja salakavalasti tarjoutunut leffaseuraksi kun inisin etten sitä yksin uskaltaisi katsoa. Ennen tätä leffailtaa olimme piirittäneet toisiamme varsin tiiviisti puoli vuotta, ihan lukion alusta saakka. (tähän väliin on hyvä mainita että tapasimme siis lukiossa, samalla vuosikurssilla, eri ryhmissä. Kiitetty olkoon Torkkeli, Helsingin Kuvataidelukionakin tunnettu)

Mieheni on päivieni ilo, paras ystäväni, kannustajani, kiveni ja kallioni. Hänen ansiostaan perustin blogini (epäröin pitkään, ja rakkaani antoi sen ratkaisevan sysäyksen) ja hän jaksaa ymmärtää ja tukea harrastustani. Tuki on molemminpuolista-minulta riittää ymmärrystä tuntikausien piirrustussessioille ja jatkuvasti kasvavalle pelikokoelmalle.

esaf_siirappia_vuosipaiva_2

Mieheni on lämminsydämisin, kiltein ja nauravaisin tuntemani ihminen. Rakkaallani on aina hymy huulilla, ja hän tuo sen myös omilleni. Hän on minun ritarini- ei kiiltävässä haarniskassa eikä valkoisella ratsulla, vaan nahkatakissa, farkuissa ja jalan.

esaf_siirappia_vuosipaiva_3

Olemme oppineet yhdessä paljon, rakentaneet suhdettamme välillä raskaidenkin kokemusten kautta tietäen kuitenkin että yhdessä on aina ollut parempi kuin erikseen. Ainakin meidän kohdallamme. Päivääkään en vaihtaisi pois, sekuntiakaan en muuttaisi.

esaf_siirappia_vuosipaiva_4

Postauksen kuvituksena on miehestäni kuvaamani kuvasarjan kuvia muutaman vuoden takaa. Kuvien yksinkertainen meikki on edelleen yksi suosikkejani, ja kouluprojektia varten otetut kuvat omissa silmissäni yksiä parhaita ottamiani.

Kiitos rakas- ja hyvä me!

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

38 Comments

 1. <3 Rakkaus on parasta <3 Onnea täyskympistä <3

  • Rakkaus on. <3 Kiitos!

 2. Oiii, miten ihanasti kirjoitettu teksti! ♡ Onnea teille ♡♡

  • Kiitos paljon! ^^

 3. Wou! Onnea ja siunausta ja lisää rakkautta!

  Mä aina ihastelen rakkautta, joka on kestänyt ja kestää. Tällaisessa maailmassa on välillä vaikea luottaa aitoon rakkauteen, mutta kyllä sitä on, selkeesti.

  • Suurkiitos! ^^

   Kyllä sitä on. Harvinainen laji, mutta sitä on- siitä ei vain pidetä hirveästi meteliä. 😀

 4. Onnea <3

  Meillä tuli miehen kanssa jouluna 12 vuotta täyteen enkä oikein vieläkään ymmärrä mihin kaikki ne vuodet ovat hujahtaneet. Mä matkustin "ensitreffeille" miehen lapsuudenkotiin Helsinkiin, toki oltiin siinä vaiheessa tunnettu jo reilun vuoden, mutta pitkän välimatkan vuoksi ei oltu vielä nähty. Jännitti ihan kamalasti, mutta hyvinhän siinä lopulta kävi 🙂

  Ja on muuten tosiaan upeita kuvia!

  • Kiitos <3 Ja onnea myös teille, teilläkin on pitkä taival takana! Toivottavasti vielä pidempi edessä! 😀

 5. <3 Nyt tuli hyvin lämmin olo (:

  • Se on hyvä se. ^^ Mulle tulee lämmin olo tosta miehestä ihan joka ikinen päivä- johtuu kyllä myös siitä että se on ihmispatteri.

 6. Wou noita kuvia ja tuota TUKKAA! Ekaa kertaa varmaan näen miehellä tyylikkään pitkän tukan :O

  Onnea teille ja sydämiä jokaiseen aamuun <3

  • Hahaa, tän herran hiukset onkin aika eeppiset. 😀 On sääli että ne on koko ajan kiinni, tyyppi kun näyttää aika upealta hiukset auki hulmuten.

   Kiitos <3

  • <3 !!!!!!!!!! sinne!

 7. Ihana postaus ja ennen kaikkea tosi makeat kuvat! Onnea <3 🙂

  • Kiitos! ^^ Oon noista kuvista vähän ylpeä, ne on mun suosikkeja. Haluaisin ne seinälle,mutta mies ei halua katsella omaa naamaansa kotona. 😀

 8. Hih, meilläkin tuli tammikuussa täyteen 10v virallisista ensitreffeistä… jotka kestivät 2 viikkoa 😀
  Paljon onnea teille 😉 <3 (vaikka ette taida sitä tarvita)

  • Hii, onnea myös teille! <3 Ja kiitos ^^

 9. Onnea teille paljon! 🙂 10 vuotta on huikea matka yhdessä! Ihailtavaa! Ja vielä on paljon yhteisiä vuosia edessä 🙂

  • Suurkiitos! ^^ Kymmenen vuotta on mennyt aika hujauksessa, kun seura on hyvää 🙂

 10. Onnea teille ja on tosiaan aivan ihanat valokuvat! 🙂

 11. Isot onnittelut teille! <3

Vastaa